به نظر بنده قابل قیاس نیستند و گرین ایریش کلاس کاریش خیلی بالاتره. همچنین کیفیت و قدرت ادکلننقل قول:
Printable View
به نظر بنده قابل قیاس نیستند و گرین ایریش کلاس کاریش خیلی بالاتره. همچنین کیفیت و قدرت ادکلننقل قول:
از 15 تومان قیمت دارند تا 320 و حتی بالاترنقل قول:
دوستان عزیز از خرید محصولات اور آل خودداری کنید.مثل شامپو های هد اند شولدرز همه فیک هستن .همشون رو همون شرکت قبلی داره وارد میکنه.کار از بالا
خرابه.دیگه از ما گفتن بود.من دوتا ژل خریدم ازش جفتشون تقلبی بودن و هم اینکه اون جنس نبود و هم اینکه بوش فرق میکرد.
دوستان قیمت بازاره ARMANI CODE SPORT رو میخواستم؟؟ 125 میلش!
از این سایت ها قیمت ندین
حدودا 150 الی 160 (قیمت دو ماه پیش) فکر نکنم الان گرونتر شده باشهنقل قول:
داشتم وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میخوندم. تجربه بویایی خوبی داره و رویوهای خوبی مینویسه و سلیقه اش رو قبولش دارم. ولی وقتی دیدم در مورد دانهیل قهوه ای 2003 ( عطر محبوب علی آرسنال) نوشته و بهش 8 از 10 داده بشدت تعجب کردم. گفتم آخه چطور ممکنه از این عطر خوشش بیاد. چندباری تستش کرده بودم و دیروز هم تستش کردم که برای یک لحظه یاد گفته علی cyber افتادم که گفت بوی صابون لوکس میده . البته برای یک لحظه. یک نفر گفته بود که باید خیلی ملایم ازش استفاده کرد ولی باز هم نتونستم دوستش بدارم. و پیش خودم گفتم نکنه این نسخه فیک باشه و اصلیش بوی دیگه ای داشته باشه؟ ماندگاری هم خیلی معمولی است. نظر شما چیه؟
من 160 خریدمنقل قول:
جناب hike شما هم که عاشق کارهای کلاسیک هستید!
اینجا کسی مید نایت این پاریس رو تست کرده ؟ موندگاری و پخش بوش چطوره ؟
جناب [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
میشه راجع به بوی club که آواتارتون هست تئضیح بدین ودر کل این برند در چه سطحی است؟
در ایران پیدا میشه؟
میدونم کبری معروفترین محصولشه ولی بوش رو نمی دونم خوب هست یا نه؟
خلاصه با توضیحاتت هر گلی زدی به سر خودت زدی.