یه سری به اینجا بزنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم که فکر نمیکردم اینهمه دیکشنری مرجع رو بشه واسه اندروید تو یکجا جمع کرد. معرکه است :31:
Printable View
یه سری به اینجا بزنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم که فکر نمیکردم اینهمه دیکشنری مرجع رو بشه واسه اندروید تو یکجا جمع کرد. معرکه است :31:
خوب تجربه به من ثابت کرده که بهترین همونی هست که اکثرا جواب میده...:20:نقل قول:
که خوب باز برمیگرده به روش استانداردش...
برای فیلم دیدن که گفتم پستهای دوستمون سجاد رو بخون... شاید بهترین کاری که بتونی بکنی همین کاره...نقل قول:
که راحت بتونم فیلم ببینم و اخبار و فوتبال ببینم
البته باید دید فیلم توی چه سبکی میخوای ببینی؟ فیلم سینمایی یا سریال؟ زبانهایی که توی این دو تا استفاده میشه با هم متفاوتن... یک سریال ممکنه بند کنه به چند تا جمله که اگه شما متوجه منظورش نشین سریال رو نمیفهمین... فیلم سینمایی به چه سبک؟ کلا فیلمها رو هر جوری دستهبندی کنه یه سری اصطلاحات عامیانه هستن که بدون در نظر گرفتن نوع فیلم کلا توی مکالمات روزمره به کار میرن...:8:
خوب من سطح شما رو نمیدونم ولی ۵۰ درصد پایینی نیست و برای پیشرفت راحتون بازتر و هموارتره...:46:نقل قول:
حدود 50 درصد شو حالیم میشد البته صوتی نبود تصویر داشت به اون زیبایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!! منظورم از در معرض صداهای انگلیسی بودن توی محیط (مثل کشور خارجی) در کنار چهار تا native بودنه که این کار ممکنه با گوش دادن به اخبار انگلیسی و شبکههای خارجی و فیلمهای بدون زیرنویس و آهنگهای خارجی و... میسر بشه... :20:نقل قول:
همین جور فقط پخش بشه؟
پس در معرض زبان انگلیسی بودن چندان ممکن نیست و درستش در معرض زبان انگلیسی قرار دادنه...:5:
خوب دایرهی لغات زیاد قطعا به پیشرفت شما کمک بزرگی میکنه، در واقع زحمت شما رو برای پیشرفت کمتر میکنه...:5:نقل قول:
وکبیلواری نسبتا خوبی دارم
خوب پس کمخرج یعنی چی دیگه؟!!! ما رو منحرف کردی!!! فیلم رو هم قول میدی بدون زیرنویس نگاه کنی؟! زیرنویسها غلط زیاد دارن...:31:نقل قول:
اینترنت که دارم ردیفه کتاب هم میتونم بخرم فیلم هم که خوراکمه کانال های خارجی هم که داریم (یه مدت اصن کانال داخلی نداشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از نظر مادی مشکلی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس خوشبختانه از ارادهی خوبی برخوردار هستی و مثل من تنبل نیستی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میدونم و منم همه شونو به جان خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عجله ای نیست اگه سرعت در کیفیت یادگیری تاثیر بد داره که پیوسته کار میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کن از تجربهی همهی دوستان حاضر در اینجا کمک بگیری که سوادشون از من بیشتره... همین فروم خودش نعمتیه که جایی هست که سوالهاتونو پرسین... وگرنه من هر وقت میاومدم زبان بخونم از جانب اطرافیان و به خصوص پدر و مادر سرکوب میشدم!!!:31:نقل قول:
در آخر منتظر راهنمایی های شما هستم فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالله موفق بشی...:10:
صحبت سبک و ژانر فیلم شد
به نظر شما کدوم بهتره:20:
اکشن که به نظرم خیلی نمیتونه مفید باشه
به نظرم بیشتر یه فیلم درام و معمولی که بیشتر دیالوگ محور باشه نه فیلم پر جلوه های ویژه
حالا کدوم بهتره؟
همه جور ژانر باید نگاه کنی...هیچوقت نمیتونی اصطلاحات ژانر اکشن رو توی رومنسنقل قول:
پیدا کنی یا اصطلاحات فیلم های مستند رو تو فیلم های کمدی...هر چی گیرت اومد گوش
کن
ولی برای اینکه یک مدت در معرض یک سری اصطلاحات بخوای قرار بگیری و خوب یاد بگیری
سریال های متنوع نگاه کن...چون تو طول چند فصل اصطلاحات هی تکرار میشه و فهمش برات
راحت میشه
سلام .
No Longer Free یعنی چی ؟
سلام ....
Noose and Squirrel
ینی چی؟
سلامنقل قول:
قبلاً هم گفته ام. اینجوری معنی یه کلمه یا اصطلاح را نپرسید. پس و پیشش را هم بگید.
ولی فکر کنم منظور کالا یا خدمتی هست که تا حالا مجانی بوده ودیگه مجانی نیست وباید بابتش پول بپردازید.
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
شما هم همینطور. این دوکلمه معنیش حلقه دام یا کمند و سنجاب میشه.نقل قول:
ولی باید دید در کجا و چگونه به کار رفته.
درستش Moose هست... به معنی موس (گوزن شمالی) و سنجاب... اسم یه کارتون هست...نقل قول:
دوستان من فلش کارتهای اینترچنج که کلاسش میرم رو خریدم.
میشه طرز استفاده صحیحش رو بهم بگید؟
دوستان دو تا سوال دارم که شاید بی ربط باشه ولی جوابش مهم برام...
آقا تعداد کلمات مهم مکالمات انگلیسی در حد متوسط ( نه دیگه خیلی مبتدی) چند تا کلمه است؟
یعنی مثلا با 2000 کلمه مهم میشه مکالمه کرد
-----
یه دیکشنری نسبتا کامل چند تا کلمه معمولا داره؟