حتما اون تاریخ 19 مهر زمان شروع مراجعه ی حضوری باشه و نوبت شما 12 آبان هست ... زیاد مشکلی پیش نمیاد زودتر یا دیرتر ... ولی همون اوایل ترم مدارکتون رو تحویل بدیدنقل قول:
Printable View
حتما اون تاریخ 19 مهر زمان شروع مراجعه ی حضوری باشه و نوبت شما 12 آبان هست ... زیاد مشکلی پیش نمیاد زودتر یا دیرتر ... ولی همون اوایل ترم مدارکتون رو تحویل بدیدنقل قول:
این دروس معارف (عمومی) جدولی نداره؟
من برای انتخاب واحد "اخلاق اسلامي (مباني ومفاهيم)" رو زدم، بعد تو جدول انتخاب واحد زده نوع درس "عمومی"، یعنی درست انتخاب کردم؟؟
بعد من این درس "اخلاق اسلامی" رو گذاشتم تو لیست انتظار ولی وقتی روی "اعمال تغییرات" کلیک کردم، این درس هم ثبت شد!
یه چیز دیگه اینکه بعضی از دروس رو زده نحوه ارائه "عادی"، این یعنی اینکه استاد داره دیگه؟ آخه تو گزارش 101 نام بعضی از استادها رو زده "اساتيد گروه آموزشي"
ليست دروس عمومي :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درست انتخاب كرديد و اخلاق يه درس عمومي هست.
وقتي براي يه درس ميزنه عادي يعني براش كلاس تشكيل ميشه.اون اساتيد گروه اموزشي هم يعني هنوز براش استاد مشخص نشده.
ليست انتظار رو نمي دونم!تا حالا ازش استفاده نكردم!
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور تصمیم گیری در رابطه با عدم رعایت پیش نیاز،هم نیاز، سقف و کف انتخاب واحد رعایت را به استان ها تفویض اختیار کرد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، عبدالله معتمدی در بخشنامه ای تصمیم گیری در رابطه با عدم رعایت پیش نیاز ،همنیاز،کف و سقف واحد دانش آموختگان را که پیش از این در سازمان مرکزی پیام نور صورت میگرفت را به شورای آموزشی استان ها تفویض اختیار کرد.
در این بخشنامه آمده است که "باعنایت به اینکه تعدادی از دانشجویان پس از گذراندن کلیه دروس و در بررسی پرونده جهت دانش آموختگی مشخص شده استکه دارای عدم رعایت پیش نیاز و هم نیاز دروس دانشگاهی ونیزعدم رعایت کف وسقف واحد می باشند ودرطول تحصیل هیچگونه اخطاری از طرف سیستم ثبت نام به دانشجو اعلام نشده است،مقرر گردید موضوع عدم رعایت پیش نیاز ، هم نیاز و سقف واحد دانش آموخته گان درشورای آموزشی استان بررسی وتصمیم گیری شود"
نکته مهم : کلیه دانشجویان موظف به رعایت پیش نیاز،همنیاز و سقف انتخاب واحد هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان گرامی
دانشجوی رشته کارشناسی حقوق (فراگیر) چند واحد اختیاری باید پاس کنه؟
درس(ت): يك شنبه 08:00-10:00ه3،
ببخشید این " ه3 " یعنی هفته سوم؟؟ منظورش هفته سوم مهر هست دیگه؟
بعد توی گزارش 101 برای من روز و ساعت کلاسها رو زده، یکی از کلاسها از 13 مهر شروع میشه درحالی که تاریخ ثبت نام من 19 مهر هست!
سلام
دوستان خواهر من ( به جمع پیام نوری ها پیوست:31: ) ارشد پیام نور تهران قبول شده ولی در لیست انتخاب واحدش دروسی که توی استان خودمون هم ارائه میشه یعنی گیلان هم اومده ... ولی وقتی که دروسی که توی تهران ارائه میشن رو بر میداره سیستم خطا میگیره ( در صورتی که تهران قبول شده ) ولی واسه رشت رو انتخاب میکنه سیستم قبول میکنه ؟ این چه جوریاست ؟
منابع رشتتون میتونید از خود سایت پیام نور یا از امور آموزشی بگیریدنقل قول:
سلام دوستان گرامی
دانشجوی رشته کارشناسی حقوق (فراگیر) چند واحد اختیاری باید پاس کنه؟
به طور کامل مشخص شده
به این سایتم مراجعه کنید شاید کمکتون کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا به حال ندیدم همچین چیزی:31:نقل قول:
درس(ت): يك شنبه 08:00-10:00ه3،
ببخشید این " ه3 " یعنی هفته سوم؟؟ منظورش هفته سوم مهر هست دیگه؟
بعد توی گزارش 101 برای من روز و ساعت کلاسها رو زده، یکی از کلاسها از 13 مهر شروع میشه درحالی که تاریخ ثبت نام من 19 مهر هست!
تازه پیام نور قبول شدید؟
ترم اولتونه؟
سلامنقل قول:
سلام
دوستان خواهر من ( به جمع پیام نوری ها پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ارشد پیام نور تهران قبول شده ولی در لیست انتخاب واحدش دروسی که توی استان خودمون هم ارائه میشه یعنی گیلان هم اومده ... ولی وقتی که دروسی که توی تهران ارائه میشن رو بر میداره سیستم خطا میگیره ( در صورتی که تهران قبول شده ) ولی واسه رشت رو انتخاب میکنه سیستم قبول میکنه ؟ این چه جوریاست ؟
خوش اومد پس مثل ما از بس حرص خوردیم پیر میشه:31:(شوخی)
منظورتون متوجه نشدم
یعنی میرید تو سایت گیلان انتخاب رشته میکنید
یا همون تهران؟