وقتی ویندوز Genuine شده،باید چیکار کنیم؟نقل قول:
Printable View
وقتی ویندوز Genuine شده،باید چیکار کنیم؟نقل قول:
سلام
من نمیدونم چرا بعضی از فایلها رو که با پسوند exe هستند وقتی اجرا میکنم با ارور مواجه میشم
عکس ارور در زیر موجوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل واسه ویندوز من به وجود اومده اونم اینکه internet options توی کنترل پنل نیست از داخل ie هم که میزنی اروری رو میده توی عکس زیر هست کسی میدونه چطوری باید رفعش کرد؟
دوست عزیز این کاری رو که میگم رو انجام بده بدون برو برگرد ویندوزت کاملآ اورجینال میشه:نقل قول:
1- ابتدا از منوی Start گزینهی Run را اجرا کنید. سپس در کادر سفید، regedit بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجرهای جدید باز شود.
2- حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\WPAEvents
3- از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دو بار کلیک کنید تا پنجرهای باز شود.
4- حال باید یکی از این دو حالت را مشاهده کنید:
حالت اول: عبارتی که مشاهده میکنید با مقدار FF شروع شود که به جای مقدار FF، مقدار 00 را جانشین میکنید.
حالت دوم: عبارتی که مشاهده میکنید با مقدار CA شروع شود که به جای آخرین مقدار که 97 است، مقدار 00 را وارد میکنید.
دقت کنید که تنها همین مقادیر را تغییر دهید.
5- پنجرهی رجیستری را ببندید و به منوی Start بروید و بر روی گزینهی Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a
6- پنجرهای باز میشود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد بر روی Next کلیک کنید:
7- در پنجرهی جدید بر روی Change Product key کلیک کنید:
8- در قسمت New key عبارت زیر را وارد کنید: B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بر روی Update کلیک کنید.
هم اکنون ویندوز شما اورجینال شده است!
برای اطمینان از این ادعا میتوانید به این آدرس بروید و بعد از نصب یک ActiveX به شما اعلام خواهد شد که آیا ویندوز شما اورجینال است یا خیر!
نکته: بعد از این فرآیند حتماً Update ویندوز خود را فعال کنید تا از patchهایی که فقط برای ویندوز اورجینال ارائه میشود استفاده کنید!
نقل قول:
ارور از نداشتن نت فرا ورک هست نت فرام ورک را نصب کن درست میشه
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
نقل قول:
این کارو کن ببین درست میشه اگر نشد خبر بده:
پاک کردن IE 6
Control Panel > Add or Romove Programs > Add/Romove Windows Components
تیک IE رو بردار و Next بزن. برای نصب دوباره IE 6 فکر کنم باید سی دی ویندوز رو بزاری.
internet options کلن از توی control panle رفتهنقل قول:
و اینکه اون کاری هم که گفتی انجام دادم پیغام داد چند تا فایل کم هست ونشد
سلام
یه مشکل دیگه اینکه برای repair کرن ویندوز وقتی R رو میزنیم وارد یه صفحه دیگه میشیم که نوشته c:/windows اونجا باید چیکار کنیم؟ چی باید بنویسیم؟
با فولدرهاي كه پاك نميشن چيكار بايد كرد
البته سيستم من به صورت سافت مود بالا نمياد برنامه unlocker هم رو سيستمم نصب نميشه راهي ديگه هست؟
دوست عزیز اون تاپیکهارو نگاه کردم ولی در اونجا به جوابی نرسیدن.نقل قول:
دوست عزيزم به اين آدرس هايي كه دوستمون مسعود خان گفتن مراجعه كنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237994
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=169436
یعنی هیچ راه حلی نداره؟
با سلامنقل قول:
ببينيد اين تاپيك به كارتون مياد يا نه
چه طوری فولدری که پاک نمی شه رو Delete کنم؟
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=116381