نه عزیز چرا اشتباه, این هم میتونه یکی از کارهایی باشه که این نرم افزار انجام میده چون بالاخره باز مربوط به چیدمان آدرس ها و فایلها میشه.
چیه !؟ اگه راست میگی خودت بگو ببینم :31:
=======================================
یه بحثی اوایلی که PS3 کپی خور شده بود پیش اومد سر اینکه کنسول داره بهش فشار میاد و انگار با مشکل مواجه شده
تقریبا همه ی دوستان این قضیه رو رد کردن و یا نظری در موردش نداشتن الی من و میلاد !!
همین امروز کاملا به من ثابت شده که این قضیه صحت داره و کلا ربطی هم به Dongle یا CFW نداره که بگیم خب ما یه Mode Chip وصل میکنیم به دستگاه و چون دستگاه رو از حالت عادی خارج میکنه اینطوری میشه !! الان 2 تا PS3 Slim جلوی منه , هردو قبل از هرگونه کپی خور شدن به هر میزانی که در داشبورد کنسول بودن RPM فن کنسول روی LEVEL 1 بود , از زمانی که CFW و Dongle رو روشون تست کردم هردو کنسول بعد از 15 الی 20 دقیقه افزایش LEVEL داشتن !!! جالب اینجاست که این امر متوقف نمیشه و تا LEVEL 3 دستگاه هم پیش میره !!
خداروشکر Sony عقلش رسیده و یک LEVEL اظطراری برای کنسول گذاشته که 4 هست و زمانی که به این LEVEL میرسید یا باید Cooling کنسول رو کلا سرویس کنید یا اینکه صبر کنید تا کنسول بسوزه.البته رسیدن به LEVEL 4 تقریبا محاله ولی من با یه خمیر سلیکون معمولی که تست کردم دستگاه رو رسوندم به این حد و میتونم بگم واقعا دستگاه صدای هولناکی میده !!