بله همون کنترل حساب .سایت و ایرانسل من بهترهنقل قول:
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می تونید ای میل بزنید
Printable View
بله همون کنترل حساب .سایت و ایرانسل من بهترهنقل قول:
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می تونید ای میل بزنید
سلام الان 2 3 هفتس پینگم نوسان زیاد داره پینگم از 120 تا 160 همش بالا پایین میره چون انلاین بازی می کنم خیلی رو اعصابه کسی می دونه چرا اینطوریه ؟
فعلا که ایرانسل من هی داره ناموفق تحویل میده بهم ... از همون سایت و ایمیل باید اقدام کنم .نقل قول:
زنگ زدم دوباره گفتم دو ماهه مشکل رفع نشده و تازه امروز یکم تکون خورد سرعت ! اگه میشه یه فرم پیگیری بزنید که با من تماس گرفته شه برای حل مشکل .
بالای 5 بار به زودی اوکی میشه رو گفت که خواستم فحش بدم ، دیدم این بدبختا گناهی ندارن ! یه عده دیگه اینا رو انداختن جلو که از جواب دادن به کاربرا طفره برن ... فعلا که خیلی از کارهام تعطیل شده به خاطر این لامذهبا :n01:
امشب هم عجیب سرعت نوسان داشت از 10 کیلوبایت تا 4 مگابایت .... انشالله فردا اوکی شه برای مناطق غرب و شمال غرب تهران .:n12:
بعد از چند ماه دوری از نت و دانلود شبانه دیشب اومدم و دانلود کردم . من همیشه سرعت دانلود پایداری داشتم و خیلی نوسان نداشتم که میانگین سرعت دانلودم هم 4MB\s بود اما دیشب خیلی متفاوت بود هم سرعت افت کرده بود و هم نوسان شدید داشت طوری که یکی دو دقیققه سرعت خوب بود یهو باز میومد به نزدیک 0KB\s و باز کم کم میرفت بالا و این داستان باز تکرار میشد ! . :n15:
این هم نمودار سرعت که خیلی روشن نشون میده وضعیت نت دیشب چطور بود ! .
4G . مشهد . نزدیک چهار راه شفا .
فقط امیدوارم نوسان سرعت نت ادامه دار نباشه .
اقا دست رو دلم نزار که سرعت در بهترین حالت شده 2 مگابیت اونم با نوسان یه دفعه قطع میشه تایم اوت میده، اگر ادامه پیدا کنه معلومه داشتن دون میپاشیدن خرشون از پل گذشته اینم مثل همراه اول داره میشه حداقل تو شمال غربی تهران که وسعت کمی نیست از نظر مساحت.من فکر کنم درست نکنن دیگه وقتی من و شما زنگ زدیم برای هردومون بدتر شد پس معلومه اشتباه نکردن عمدا اینطوری کردن چون یکیمون مثلا اشتباه کردن بدتر شده اماوقتی تو یه محدوده و یه مشکل بدتر میکنن معلومه عمدی بوده . تنها امیدمون باید به نت 100 مگابیت مخابرات باشه با فیبر که فکر کنم چندسالی طول بکشه راه بیوفته.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
وقتی قیمت بسته های اینترنتی یک اپراتور نصف قیمت اون دو اپراتور دیگه باشه مسلما ترافیک سایت هاش میره بالا و مشکل افت سرعت و عدم آنتن دهی پیش میاد ... و گرنه خودشون که از خداشونه سرعت اینترنت شما بالا بشه و دائم بسته ها رو تموم کنی و بسته جدید بخری .نقل قول:
یه مشکل دیگه ای هم که هست انتظار بیش از حد کاربرها از نسل 4 موبایل هست که فکر میکنن باید سرعتشون بالای پنجاه مگ باشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مثال این دو ویدیوی بالایی رو که تست سرعت اپراتورهای آمریکاست که LTE Advanced هم هستند رو اگر نگاه کنید دیگه به اپراتورهای درب و داغون ایرانی حق میدید سرعتشون خیلی بالا نباشه!
سرعت ایرانسل در شهر ما در کلیه مناطق حتی در 1 متری دکل هم به 1 مگابیت نمیرسه، سرعت دانلود در بهترین حالت 80!
این است اینترنت نسل چهار!
فقط شبا ساعت 3 به بعد سرعت به 9 مگابیت میرسه.
قشنگ معلومه مشکل پهنای باند دارن.
سلام
دوستان اینجا کسی گوشی شیائومی داره؟؟؟
من با فورجی ایرانسل روی Mi 5 مشکل دارم
وقتی دیتا رو روشن می کنم آنتن میپره و سوییچ می کنه رو ترجی
با بخشی از صحبتاتون موافقم اما اینم در نظر بگیرید بیشتر پهنای باند ما اینترانت هستش و محدودیت و مسدودیت...... اما نت اونجا نداره و پایداره . اصلا نت امریکا بد اما ایرانسل ادعاداره در حضور وزیر نسل 5 ازمایش شد نت 400 مگابیت و اینا.... وگرنه نباید بنویسه سرعت نامحدود ،اعلام کنه مثلا 4 مگابیت هر کیم بیشتر داشت لذتشو ببره، اصلا نت کل دنیا بد باشه ما باید کار خودمون بکنیم همیشه نباید مقایسه کنیم اگر به مقایسه باشه از کشورهای همسایه تا چند کشور اروپایی تست گرفتم صبح و ظهر شب یه سرعتی داشتن اصلا هیچ جا دو خط انتن ندیدم . من نمیدونم چرا همه چیمون برعکسه اول اسمشو میاریم بعد گسترش میدیم مثال: لیگ برتر، نسل سه و چهار اینترنت خط، ترابردپذیری و.... الان تایپیک td lte دیدم که ایرانسل گفته همه مراکز استان ها اما برا چندتا کاربر که قطع یا ضعیف . اول باید بیارن گسترش بدن پیش بینی تعداد کاربر بکنن بعد راه اندازی. همش حالت مسابقه دارن همراه اول تو تبلیغاش میگه اولین اپراتور رایتل میگه اولین نسل سه ایرانسل میگه اولین نسل چهار انگار واسه ما فرق داره اول کیه مهم کیفیت واسه ما.نقل قول:
دوستان بنظرم زیاد خودتونو درگیر سرعت و انتظار بیش ازحد نکنید
اینترنت = نگاه سیاسی
بعد ده روزاومدم چند تا فیلم دانلود کنم سرعت ترکیده بود.چند شب قبلی هم اینجوری بوده؟!
از خود فروش همین مودمهای 4g میدونید چه پولی به جیب زدند حالا دیگه دون پاشیدن و محدود کردنش خیلی بی معرفتیه.
نمی دونم با این سیگنال همین سرعتو میشه گرفت یا نه
البته فکر می کنم بیشتر یوزرهای موبایل به همین باند سه وصل میشن و ترافیک این باند بیشتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شانس ما آنتن نصب نمیکنن توی محل ما رئیس ایرانسل فقط حرف مفت زده گفته اگر پوشش سیگنال ندارید گزارش بدید تا...،ما حتی سیگنال 3g نداریم 0 هست با موبایل چه برسه به 4g ، حالا با روتر و دوتا آنتن بیرونی و به لطف بساز بندازها که محل بکر ما :n02: را مورد عنایت قرار دادن دبگه به 2مگابایت هم نمیرسه سرعت، واسه سیگنال هی فقط زنگ میزنن حل شد؟ حل شد؟ حل شد؟ تغییر نرم افزاری دادیم :n24:
یه بار اومدن دیدن حالا وضع خرابه، باز هم میخوان بفرستن دوباره چک کنن.
یه بار هم دوتا بسته گرفته بودم دوماه پیش اینترنت قطع بود 1 کیلوبایت ترافیک نداشت و دوتا بسته سوخت شد، شکایت کردم زنگ زدن دعوا و ... که چرا شکایت کردی گفتی به فلان دلیل پولو مسترد کنید، ما بررسی میکنیم اگر اینطور باشه فقط این یکبار مبلغ رو پس میدیم وگرنه چنین چیزی ما نداریم پول پس بدیم، شبکه ما هیچ مشکلی نداره، جتی اگر بتونید یا نتونید به هر دلیل استفاده کنید پای خودتون هست و ...
بلافاصله بعداز تماس بدون بررسی جواب شکایت رو دادن که ما با مشترک تماس گرفتیم و اطلاع دادیم امکان استفاده از 2g,3g,4g مهیا بوده میتوانستند بهره ببرند و خلاصه وجه مسترد نمیشه.
بلافاصله در جواب گذاشتم تو کاسشون که بله با لحن طلبکارانه و بد تماس گرفتن گفتن چرا شکایت کردی و... و میگن مشکلی سرویس ما نداره و بررسی میکنیم بلافاصله اومدن اینجا اینو درج کردن!!!
بله مشکلات همه از مشنرک هست هیچ ایرادی از شما و سرویستون نیست و ....
اینقدر زمان برد و نه بررسی کردند و نه پولو پس دادن و نه جواب دادن، بلاخره نامه تنظیم مقررات زده به ایرانسل بعد از چند روز پولشو با خاک تو سری پس دادن.
یه بار دیگه بازم دوتا بسته فعال کرده بودم همین چندروز پیش بعداز ساعت 12 سیگنال 3تا موبایل و مودم 2g,3g,4g همه با هم 1ساعت و خرده ای قطع شد با خودم گفتم دهنتون...کلاغ....:n31: نقطه سر خط. :n30::n35:
وانمود میکنن بی عیب و نفصند، یه تماس بگیرید 700، بعیده بار اول کار راه بندازن:n10:، پولیش کردن تا پول پارو کنند، 10بار باید تماس بگیری تا رضایت بدهند و از حالت بروزرسانی درش بیارن. :n09: از طریق وبسایت هم گاهی ارجاع میدن به تماس 700.
منم این گوشی رو تازه گرفتم اطلاعات زیادی ندارم شما در این مسیر برید settings>About phone>روی اینترنال مموری 5 بار ضربه بزنید از اینجا هم حق انتخاب باند رو دارید هم مشخصات بسیار کاملی در اختیارتون قرار میدهنقل قول:
الان رسیدم خونه خواستم تست کنم دیدم یه دقیقه میره رو 4 مگابایت دوباره میاد زیر 100 ... انتن هم معلوم نیس وضعش چیه ! یه لحظه دو تاس یه لحظه کامل یه لحظه هم خیلی کم!!! یعنی همه رنگ سرعتی رو من تو این یه ربع دیدم ...نقل قول:
انشالله یکی یکی درست کنن مناطق رو . فعلا که این دو ماه رسما دو تا سیستمم خوابیده به خاطر این عزیزان :n03:
--------------------------------------------------------ویرایش 1 --------------------------------------------------------
عزیزان این که انتن مدام کم و زیاد میشه به دلیل دستکاری در دکل هست ؟ (با فرض این که هیچ مشکلی از طرف من نیست)'
الان چک کردم دیدم هر بار که انتن 4g کم میشه ، با تنظیم رو شبکه 3g و دوباره 4g ، تا چند دقیقه اوکی میشه و بعد دوباره باید این کار رو انجام بدم ! الان اینا متوجه میشن من دارم دانلود میکنم سرعت رو تنظیم کردن بیاد پایین ؟ یا از جای دیگس مشکل ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
البته این فقط یه احتماله ولی ممکنه دلیل کم و زیاد شدن سیگنال و سرعت سویچ شدن به دکل دیگه باشه چون برای خودم این قضیه پیش اومده اما می گم فقط یه احتماله شاید network signal info کمک کنه که مطمئن بشید
تکراری ---- لطفا حذف بشه
امروز صبح برای دانلود فایل های تورنتی که یکی از اعضای تاپیک مربوط به مستقیم کردن تورنت زحمت انتقال به سرور خودش را کشیده بود و حداکثر سرعت بخش دانلود رایگان اون 3 مگابایته بعد از مدتها سر وقت بسته یک ساعته نامحدود 900 تومانی که با این شارژهای تخفیفی در واقع 720 تومان خریده بودم، رفتم و با مودم 8372 از ساعت یه ربع به شش تا یه ربع به هفت کل سقف 20 گیگابایتی را دانلود کردم. چند فایل را به صورت همزمان برای دانلود گذاشتم و مجموع سرعت بین 7 تا 9 مگابایت در نوسان بود. هنوز یک ربع به انتهای زمان بسته مونده بود که با مودم سری به طبقه بالا زدم و سرعت حدود یک مگابایت بیشتر شد و نوسان هم کمتر شد. در مجموع تجربه دلچسبی بود.
امروز به من زنگ زدن که فردا کارشناس میاد خونه چک کنه واسه عصر بعد دوباره زنگ زد واسه صبح که کاربر کمتری داره حالا باید اینو حالیشون کنم عصر بدتر میشه !!خبرشو بهتون میدم هر چند بعد از اومدنشون انگار بدتر میشه خدا به دادم برسه چون شماو یه دوست دیگه کارشناس رفته بوده بدتر شده منم نفر سوم قراره باشم!!!نقل قول:
در مورد این نوسان هم قبول دارم که نت خط پایداری نداره اما نه در این حد که شما گذاشتین واسه منم موقعی که سرعت نرمال بود عز 1 مگابایت یه دفعه میشد 400 کیلوبایت. فکر کنم ظرفیت و تجهیزاتشون مشکل داره.
کی پستایه مارو پاک میکنه عجبا. انگار باید از ایرانسل تعریف کنیم پستمون پاک نشه واقعا که.:n34:
این مشخصات دکلی هست که همیشه بهش وصل میشم و انتن فول میگیرم ! ولی امروز طوری شده که بعد چند ثانیه ، منو وصل میکنه به یه دکلی که معلوم نیست کجاست و فاصله زیادی هم داره ! و هر بار مجبورم تغییر بدم به 3g و دوباره به 4g که واسه چند دقیقه درست شه . این مشکل مسخره قبلا نبود و امروز به این شکله !
اساتید کسی میدونه دلیل این اتفاق چیه ؟ اصلا چه دلیلی داره مودم منو وصل کنه به یه دکل ضعیف وقتی دکل نزدیکتری وجود داره ؟
خودم احتمال میدم که اون دکل قویه میبینه استفاده ای ندارم منو پرت میکنه بیرون تا وصل شم به اون دکل :n04: که اصلا معنی نداره !!!
عدد اس ان آر عجیب و غریبهنقل قول:
معمولا اگر اون دکل از مدار خارج بشه به دکل دیگه وصل میشی اگر مطمئنی که اون دکل داره سیگنال میده و شما به دکل دورتر وصل میشی حتماً مشکلی وجود داره.
باند رو هم قفل کن حالا یا روی 1800 یا 2600، البته 2600 بهتره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دو تا مودم دارم یکی که tp link هست (اسکرین شات هاش صفحه های قبل بود) و دومی lh92 خود ایرانسله که این اسکرین شات هم با همون گرفتم .نقل قول:
شاید نزدیک 10 بار تست کردم امروز با فاصله های زمانی خیلی کم و دقیقا بعد سویچ از 3g به 4g ، اگر نتم در حال دانلود بود بدون مشکل رو همون سرعت خوب 4 مگابایت میموند ! ولی یکی دو دقیقه بی استفاده بمونه نت ، با کله کانکت میشه به همون دکلی که فاصله داره ! که این مشکل هم رو هر دو مودم هست ...
رو این مودم فکر نکنم اصلا چیزی برای قفل کردن شبکه باشه ! روی اون tplink که هیچی نشون نمیده :n01:
به قول دوستمون sinr خیلی عجیب غریبه چون نهایتا باید به 30 برسه. شما روی حالت 4g only هم میزاری سوییچ میکنه به اون یکی دکل؟ حالت auto هم همینطور؟. اگه این دو حالت هم جواب نداد. مودم رو جابجا کنید به سمتی که سیگنال دکل دوم ضعیف تر بشه و نتونه وصل بشه بهش. باز هم جواب نداد با گوشی هات اسپات کنید تست کنید. در نهایت اگه هیچ کدوم جواب نداد مشکل احتمال زیاد از دکلهنقل قول:
خب مبارکتون باشهنقل قول:
دیگه پست دادن نمی خواست
می خواید دل کسایی که سرعت خوبی ندارند رو بسوزنید؟
تجربه من از ایرانسل اینه که شب تا صبح بیدار بمونم که وقتی شبکه قطع میشه مودم رو خاموش روشن کنم تا بسته ام نسوزه
مشکلی نداره اصلا ! همه ازاد باید باشن :n16:نقل قول:
سرعت من و بقیه هر چه قدر هم پایین باشه تهش اینه که حل میشه این مشکل چه یه ماه دیگه چه یه سال دیگه ! و اصلا چیزی نیست که دلمون بخواد سرش بسوزه !!
ایشون هم انشالله سرعتشون همین طور بمونه تا بتونن بیشتر لذت ببرن ... صد تا مساله مهمتر تو زندگی هممون هست که این سرعت اینترنت گمه بینش .
البته یادمه چند بار عدد 10 رو هم نشون داد برای sinr !نقل قول:
در هر دو حالت auto و only به همین صورته . البته چیزی که احتمال میدم اینه که مودم ایرانسل باهوش تره ! یعنی چند بار مودم موقع دانلود اتومات وصل شد به این دکل درست حسابیه !
کاری که فرمودید رو انجام میدم ولی احتمال بسیار زیاد مشکل از همین دکله که تا نت بیکار میشه منو میندازه بیرون ! احتمالا به خاطر دستکاری های انجام شده از دیشبه .
واسه منم مثل شماست فقط اون 12 اول سرعت دانلود حذف کنید [emoji3]نقل قول:
کدوم شهر و محل تست گرفتین؟
فکر کنم به صورت عادی باید گوشی کارش رو انجام بدهنقل قول:
واسه من اختلال داره یکم
نمی دونم ایرانسل با شیائومی مشکل داره یا شیائومی با ایرانسل
موقع حرکت دادن مودم ، گاها قطع میشه از دکل دور ولی بعد وصل شدن به دکل نزدیک ، چند لحظه بعد پرت میشه بیرون (مگر این که دانلود انجام بدم زمانی که به دکل درست حسابی وصله !)
همه جای خونه حرکت کردم و همه کار کردم تا انتن نده اون دکل ضعیف ولی نمیشه :n36:
اومدن سرعت رو درست کنن یه مشکل دیگه اضافه کردن ! البته باز جای شکرش باقیه اگه این سرعت بمونه رو همون دکل قوی !
snir من کلا زیر صفر شده.یه غلط هایی دارند میکنند وگرنه سیگنال که در عرض چند روز انقدر افتضاح نمیشه.کلا همون نامحدود مخابرات سگش شرف داره به انواع و اقسام این جینگولک بازی ها.چون اون هر بدی هم داشته باشه حداقل ثبات داره.
تست 4G ایرانسل با سیگنال ضعیف
تست 3G ایرانسل با سیگنال عالی
کلا ثبات نداره و نمیشه روش خیلی حساب کرد. سرعت 8 مگابایت من شده 3 مگابایت. گرچه بار دوم هست از بسته شبانه استفاده میکنم. احتمالا یکی دیگه هم داره استفاده میکنه یا کلا پهنای باند کمه. در کل یه روز خوبه یه روز بد
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
یادم زمانی که پهنای باند فرکانس 1800 به ده مگاهرتز ارتقا پیدا کرد من سرعت 50 مگ رو تجربه کردم اما بعد یه مدت کم شد 20 و بعد هم 10. نظر شخصیم اینه که دو چیز باعثش شد یک اینکه چند دکل دیگر رو توی منطقه 4 جی کردن و اونا پهنای باند گرفتن و مهم تر این که اونا باعث شدن نویز من بره بالا و طبیعی هست که با نویز بالا خبری از سرعت خوب نخواهد بود. اگر سرعت خوب می خواهید باید نویز بالای 15 باشه و کیفیت هم بین 3 تا 7نقل قول:
این سرعت الان باند سه با سیگنال زیر. الانم اگر بگردم و اس ان آ رو به 14 15 برسونم 21 22 مگ میده ( تست کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت زمانی که گفتم ( 10 ماه پیش )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه این سرعتو توی باند سه خونمون ندیدم البته الان 2600 با 15 مگا هرتز پهنای باند خیلی خوبه البته اگر اونم خراب نکنن
فکر کنم همون دکل باشه که میفرمایید.چون من با مودم usb و لپ تاپ سیگنال گرفتم و تقریبا در هر جای اتاق 21 متری از زمین تا اسمون فرق میکرد.در همون نقطه ای که تقریبا شبهای قبلی snir میشد 13-16 دیشب بین 1-2 بود.در جاهای دیگه که به زیر -9 میرفت.سرعتم هم کلا کیلوبایتی بود.تو 6 ساعت کلا 23 گیگ دانلود کرد.نقل قول:
یادم زمانی که پهنای باند فرکانس 1800 به ده مگاهرتز ارتقا پیدا کرد من سرعت 50 مگ رو تجربه کردم اما بعد یه مدت کم شد 20 و بعد هم 10. نظر شخصیم اینه که دو چیز باعثش شد یک اینکه چند دکل دیگر رو توی منطقه 4 جی کردن و اونا پهنای باند گرفتن و مهم تر این که اونا باعث شدن نویز من بره بالا و طبیعی هست که با نویز بالا خبری از سرعت خوب نخواهد بود. اگر سرعت خوب می خواهید باید نویز بالای 15 باشه و کیفیت هم بین 3 تا 7
این سرعت الان باند سه با سیگنال زیر. الانم اگر بگردم و اس ان آ رو به 14 15 برسونم 21 22 مگ میده ( تست کردم)
من هم میتونم فرکانس رو با این نرم افزاری که شما دارید به 2600 تغییر بدم؟ مودمم از این هواوی usb خور ها هست.
از 2:10 تا 7:7 دوتا بسته 3 ساعته در عرض 5 ساعت 120 گیگ تموم شد. هر شب هم دانلود دارم تقریبا .4g باند 1800 .
توی این تاپیک مدلشو بگیدنقل قول:
علی الحساب با این دو برنامه چک کنید
تاپیک مودم
نقل قول:
چه خبره؟؟ متاسفانه امثال شماها خیلی دانلود زیاد دارید و حق بقیه خورده میشه بعضیا 1 گیگ هم نمیتونن دانلود کنن اونوقت شما شبی 120 گیگ دانلود میکنی یه وقت کم نیاری !!! برای این موضوع بنظرم باید شرکت تصمیم بگیره که حق بقیه خورده نشه و در بهترین حالت شبی بیشتر از یه حجم خاصی نشه دانلود کرد ! همه چیز هم شده برای شهرهای بزرگ ! مگه بقیه آدم نیستن و نمیتونن از اینترنت پر سرعت استفاده کنن !؟ اکثر جاها پوشش نداره متاسفانه... واقعا متاسفم برای شرکت ایرانسل
متاسفانه امثال شما هم زیادن که فکر میکنن بقیه عالم و آدم حقشونو خوردن . دانلود من چه حقی از شما خورده؟ 4 تومن پول دادم از بسته ای که خریدم استفاده کردم . اینکه شهر شما تحت پوشش نیست مقصر کسایی هستن که دانلود دارن؟ اشتباه گرفتی من مسئول پوشش ایرانسل نیستم که حق خورده شدتو از من میخوای .نقل قول: