قطعا سرویسش با اون حجم برای آقازاده هاست نه ما معمولیا :)نقل قول:
Printable View
قطعا سرویسش با اون حجم برای آقازاده هاست نه ما معمولیا :)نقل قول:
این تعرفه به چه دردی میخوره اخه اونم یک ماهه و سرعت 8 مگ حالا اگه بلند مدت بود یه چیزی . یعنی این کمپین امید همین دوتا طرح رو گذاشتن !!نقل قول:
سلام.نقل قول:
برای من توی قسمت تغیر سرویس کمپین امید نیست.... تو چه قسمتی باید برم؟
تو همون قسمت باید باشه مال من هست ولی ابزم نمیشه فعالش کردنقل قول:
نکته اصلی کمپین امید اینه که برای کسایی هستش که چند ماهه سرویسشون منقضی شده :
کمپین امید جهت مشترکین منقضی شده اینترنت مخابرات (سه ماه از پایان قراردادشان گذشته باشد) و دایری های جدید از تاریخ 99/12/04 لغایت 99/12/26 فعال شد و قابل تمدید نمی باشد.
سلام
کسی اینجا از منطقه مخابراتی تندگویان هست؟ خط تلفنمون دو روزه قطعه میخواستم ببینم برای بقیه هم همینطوره یا نه.
ممنونم.
با سلام
دوستان کسی اینجا هست که مشترک پس پرداخت باشه و طرح کمپین داشته باشه؟
میخوام بدونم بعد از تموم شدن مدت قرارداد که 1 ساله هست چه اتفاقی میوفته؟تعرفه به صورت خودکار تمدید میشه؟
داخل پنلشون وقتی سرویس خریدم 3 سال برام مدت زدن و الان حدود 330 روزش مونده
من یکبار سر این مساله تمدید تو 195 شکایت ثبت کردم چون داخل قرار داد نوشته شیوه پس پرداخت از نظر زمانی نامحدود هست و اونور مخابرات رو سامانه جواب دادن که یک ساله خودکار تمدید خواهد شد،الان پست ها رو خوندم و به پشتیبانی تیکت زدم متوجه شدم که باید دستی قبل اتمام قرارداد برم تغییر سرویس بدم،داستان چیه؟من فکر کردم فقط کمپین پس پرداخت اینجوری هست ولی گویا کلا این مدلیه
اگه 330 روزش مونده پس حدود 1 سال دیگه همین کمپین برات فعالهنقل قول:
در مورد تمدیدش روی یه سری از کمپین ها تمدید اتوماتیک هست روی یه سری ها هم نیست
در کل خیلی هم مهم نیست
می تونی 1 روز قبل تموم شدن سرویست بری توی پنل مخابرات و تغییر سرویس بدی به سرویس جدید
یا اینکه بذاری تموم بشه کامل و زنگ بزنی 2020 برات سرویس جدید فعال کنن لزوما نیاز به تغییر سرویس دستی هم نداره
ولی اگه حال و حوصله منتظر موندن پشت خط 2020 رو نداری بهترین گزینه اینه که 1 روز قبل تموم شدن قراردادت بری تغییر سرویس بزنی توی سایت
سلام
کسی کانفیگ کردم مودم وودافون esy box 903 رو بلده
نقل قول:
برام مهم هست
چون من الان سرویس استاندارد با تعرفه 80 هزار تومن رو تو کمپین به قیمت 40 تومن گرفتم
کسی تجربه ای از تمدید خودکار سرویس داره؟
سلام دوستان
من تازه میخوام از سرویس اینترنت مخابرات استفاده کنم،کمپین امید- سرویس امید2 - 8Mbps پایه - یک ماهه پیش پرداخت - مجموعاً 1400G ترافیک بین الملل
مزایا و معایبش چیه؟کسی استفاده کرده تا حالا؟
این مورد همین چند روز پیش به لیست سرویس ها اضافه شد و بعید میدونم کسی اینجا خریده باشهنقل قول:
چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود که این سرویس تشویقی هست برای حساب هایی که حداقل سه ماه غیر فعال بودن و همه نمیتونن بخرند و فقط هم یکبار میشه خریید و قابل تمدید نیست
با 2020 تماس بگیر شاید به کاربرهای جدید هم بفروشند
توی پیامت اشاره نکردی چه کمپینی دارینقل قول:
اگه کمپین ات دیگه وجود نداره توی لیست سرویس ها و مخابرات حذفش کرده دیگه خودکار تمدید نمیشه
مثل کمپین های غزال ، رنگین نت و ....
ولی اگه کمپین ات ماندگار هست اون تمدید خواهد شد
من طرح غزال دارم تا الان که نزدیک 2 ساله قطع نکردن و تا دی 1400 هم تاریخ زده، تو قرارداد نوشته اگه پس پرداخت باشه بعد تموم شدن اتوماتیک تمدید میشه مگه اینکه هرکدوم از طرفین درخواست فسخ بدننقل قول:
بهترین و کم دردسرترین رنج آیپی که از مخابرات میگیرید معمولاً چیه؟
2.177، 2.178، 89 و ...
سه ماه اینترنت من از ساعت 7 به این ور افتضاح می شه . در حالی است که صبح سرعت 6 برابر این است . نمیدونم والا چی بگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست مولتی کانکشنه سینگل بگیر شاد شونقل قول:
درود . وضعیت در تمامی حالات مادامی که برون مرزی باشد همین است . یک اپیزود میخوام بگیرم پشیمون میشم . داستانی است...نقل قول:
سلام،
خط من 12 مگ کشش داشت و سرویس 16 مگ داشتم روش. از وقتی یه سری تعمیرات مخابرات انجام داد و تلفن هم یک هفته قطع بود، کیفیت خط افت کرده به 8 مگ. با 2020 صحبت کردم گفتن باید با مرکز مخابراتی صحبت کنی که اصلا تلفن رو هم جواب نمیدن. داخل 195 شکایت ثبت کردم. به نظر شما راه حل دیگه ای وجود داره بشه این مشکل رو حل کرد؟
ممنونم.
سلام.علاوه بر شکایت در سایت۱۹۵. حتما حضوری هم برید مخابرات. اگه اسکرین شات از وضعیت قبل خطتون دارید هم برای ۱۹۵ ارسال کنید. و هم برید پیش رییس مرکز بهش شرایط رو بگید. تا خودتون اقدام نکنید و پیگیر نباشید اینا کاری نمیکنن
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام ۳ شنبه درخواست سرویس دادم. چهارشنبه به زور وصل شد. از ۴ شنبه شب که پشتیبانی همش میگفت سیستممون در حال بروز رسانی هست. پنج شنبه عصر با هزار دنگ و فنگ سرویس پیش پرداخت ۱۶ مگ خریدم . پینگ داخل ۷۸۳ بود سرعت ۴۰۰ کیلوبیت...... شاکی شدم. به پشتیبانی زنگ زدم قبلش میگفتن خطتون تا ۱۶ مگ رو میکشه . حالا همچین فاجعه ای به من تحویل داده بودن . خلاصه با یکیشون وارد بحث شدیم . بعد قطع تماس از اونجایی که همه چیز دست خودشون هست این شد نتیجه. از دیشب که بارون شدید و باد هم بود تا الان هم چشمش نزنم قطع نشده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سرعتت چنده ؟ پینگ داخلیت چقدره ؟نقل قول:
نقل قول:
کدوم شهر هستید؟
سلام به دلیل کیفیت پایین خط چندروز پیش خط رو تبدیل به فیبر کردن که بتونم حداقل سرعت رو داشته باشم ولی چند ساعت بعد از اون شروع به قطع و وصل شدن کرد چندین بار تیکت و پیام و زنگ زدم اصلا جوابگو نیستن فقط حدود چند ساعت دیدم adsl mode رو روی T1.413 گذاشتن که وضعیت پایدار شد ولی دوباره تبدلش کردن به AnnexM و قطع و وصلی شروع شد حالا به صورت دستی تیک Annex و ADSL2+ رو غیرفعال کردم و قطعی حل شده موقتا حالا نمیدونم مشکل حل میشه اینجوری یا موقتیه؟
سلامنقل قول:
من تا پریروز سرعت خطم رو 8 مگ بود و snr 11 بود و مشکلی نداشتم بعد دیروز دیدم سرعت خط اومده 3 مگ و snr 6! اصلا هیچ تغییری تو وضعیت خونه هم ایجاد نشده بود مثلا سیم ها جابجا شه یا تلفنی اضافه شه و ... مودمو خاموش روشن کردم سرعت خط اومد 7 مگ ولی snr همون 6 و هی قطع میشد درخواست دادم امروز 4 مگ کنن اقلا snr بیاد بالا 4 مگ شد ولی snr 8 شد و هی هم میاد 7 و 6!
من نمیدونم اینا چیکار میکنن دستکاری میکنن
برای من هم حدود 2 هفته است که نویز زیاد شده و باعث کاهش کشش خط شدهنقل قول:
البته برای من مشکلی با AnnexM نداره چون نویز آپلودم خوبه
ولی نویز دانلود رفته لب مرز قطع شدن و سرعتم هم 3 مگابیت کمتر شده به خاطر نویز
حالا معلوم نیست نویز ها به خاطر پارازیتی چیزی هست
یا یه فرکانس خاص رو داره شرکتی استفاده می کنه که تداخل کرده با adsl
طرح های یک ساله استاندارد غیر از سرویس 16 مگ از داخل پنل اینترنتی حذف شده است؟
توی پنل پس پرداخت که تمام سرویس های استاندارد یکساله سر جاشهنقل قول:
پنل پیش پرداخت هم الان نگاه کردم باز تمام سرویس های یکساله استاندارد سر جاشه
احتمالا اون لحظه ای که باز کردی سایت مشکل داشته برات لود نشده همه اش یا اینکه از اون بالا بخش فیلتر رو روشن کردی روی بخش خاصی که نیاورده برات
آپلود سرویس های مخابرات روی چند بسته میشه ؟
برای من سرعت آپلود به اندازه دانلود مهمه
امروز دوباره سرعت برگشت به 8 مگ و snr هم 10 !!نقل قول:
بستگی به کش خط و آپشن AnnexM داره که هم مودمت ساپورت کنه هم توی محلتون موجود باشهنقل قول:
برای من آپلود adsl روی 2499 کیلوبیت بر ثانیه (2.5 مگابیت بر ثانیه) بسته شده
اگر هم annexM ساپورت نکنه نهایت سرعت آپلود روی adsl در بهترین حالت 1340 کیلوبیت بر ثانیه (1.3 مگابیت بر ثانیه) خواهد بود
سلام دوستان
مخابرات سرعت اسمی میده یا تا جایی که خط کشش داشته باشه؟
من قبلا سرویس 4 مگ و 8 مگ گرفته بودم سرعت 16 تحویل میدادن
ولی این ماه چون حجم زیادی نیاز نداشتم 512 گرفتم ولی متاسفانه سرعت روی 2 مگابیت بسته شده و خیلی پایین هست
ساز و کارش چجوریه؟
تا 4 برابر سرعت خریداری شده بسته میشه سرعتتون ، بسته به کشش خطنقل قول:
16 رو 24 میبندن ؟نقل قول:
همه اپراتورا اینجورین یا فقط مخابرات؟نقل قول:
بستگی به کشش خط و محلتون داره که مشکل پهنای باند نداشته باشهنقل قول:
در این صورت سرعت رو باز می کنن براتون
البته اکثر خط ها تا همون حدود 16 الی 18 کشش داره
و بیشتر از این باعث قطعی و اختلال میشه
بقیه ی اوپراتور ها رو نمی دونمنقل قول:
اینجا تاپیک مخابراته و درباره مخابرات نظرات رو به اشتراک میذاریم
بقیه ی اوپراتور ها رو باید برید توی تاپیک های خودشون بپرسید
سلام
این آی پی هایی که با 89 شروع میشن واسه مخابراتن؟ یا جدید اضافه شدن؟! خیلی محدودیت روشون هست همین چند دقیقه پیش روی اون آی پی pptp و l2tp و افزونه کروم سایبرگوست و zenmate و یه چنتا کانفیگ وایرگارد با یه سری از پورت ها کار نمیکردن... مودم ریبوت کردم برگشت روی 2.190 همه ی کانکشنا بدون مشکل کار میکنن!
نمیدونم آی پیش برا شاتل بوده که انقد محدود بوده یا دارن رو بعضی از رنج آی پی ها محدودیت میزارن.
تایید میشه برای منم همین مشکل پیش اومده، اما مجبور شدم درخواست بدم پهنای باند رو کاهش بدن تا نویز کمتر بشه ولی سرعت قبلی رو ندارمنقل قول: