سلام اقا حامد تا الان چند گیگ دانلدو کردید با پارس انلاین و محدود که نشدید؟:n16:نقل قول:
Printable View
سلام اقا حامد تا الان چند گیگ دانلدو کردید با پارس انلاین و محدود که نشدید؟:n16:نقل قول:
سلام میگم پینگ سرویسهای پارس آنلاین همش یه طوره ؟یا مثلا سرویس 2مگ بهتر از 512 هست ؟
هیچ فرقی ندارندنقل قول:
به نظر من پارس تنها مشکلش پینگشه اصلا زیر 240 نمیاد البته برا من
دوست عزیز من 22 روز هست که هر شب 2 تا 7 نزدیک به 5 6 گیگ دانلود میکنم و فعلا از محدودیت خبری نیست.نقل قول:
تا الان که حدود ۱۰۰ گیگ دانلود کردم و هنوز محدود نشدمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
بیشترین تفاوت توی دانلود شبه اگر دو مگ داشته باشید طبیعتا هیچ وقت نباید توی ساعات رایگان شبانه دانلودتون زیر 240K باشه اما 512 زیر 62 نمیادنقل قول:
سلام دوستان
من می خواستم سرویس POL-256-U+ شش ماهه رو خریداری کنم. ولی نامه مربوط به استفاده اداری ندارم. آیا از طریق دانشجو بودن می تونم اقدام کنم؟
ممنونم
این که خیلی افتضاحه بدتر از مخابراته که:n04:نقل قول:
درسته مخابرات پینگش کمه اما انقد تو بازی تایم اوت لگ میده که نگو من داشتم دیگهنقل قول:
من با همین پارس دارم راحت بازی میکنم لگ نمیدده فقط 1 ثانیه تو بازی تاخیر دارم که با نرم افزار wtf بر طرف شده
بله میتونیدنقل قول:
آقا من توی پیروزی هستم از پارس استفاده میکنم واقعا آشغاله واقعا اینجا دیگه بدرد نمیخوره نگیر.نقل قول:
مخابرات پیروزی میگن خوبه از مخابرات بگیر بنظر من.
دوستان 3 گیگ در ماه برا وبگردی و استفاده از اسکایپ کافی؟ نمیشه بهشون گفت بیشتر از 3 گیگ بدن؟ بعد من سرویس 2 مگ رو بگیرم تو 5 ساعت رایگان با سرور داخل نهایت چند گیگ میتونم دانلود کنم؟
ممنون میشم جواب بدید:)
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
نقل قول:
تا جایی که من بهش رسیدم بستگی به منطقه مخابراتی و نوع خطتتون داره .
یکی با دو مگ شبی 5 گیگ میگیره یکی مثل من شبی 2 گیگ با همین 2 مگ . پس بستگی به شرایط خودت داره . یک ماه بگیر ببین چجوریاس . شرایط هم که هست ماه اول مجانی میدن .
منطقه به منطقه فرق داره، اینجا سرعت شبانه بین سرعت اسمی قرارداد و سرعتی که خططتون بسته شده متغیره. معمولا یکی دو ساعت اول رو میاد رو سرعت اسمی بعد میره بالا، ولی اینکه چقد میره بالا معلوم نیست. برای من معمولا تا دوبرابر، گاهی وقتها هم ماکزیمم.نقل قول:
ولی هیچ وقت از سرعت اسمی پایینتر نمیاد.
دوستان یکی میتونه یه توضیح شفاف و کامل در مورد خدمات پارس آنلاین، سرعتش و دانلودش و در مورد سرویس نامحدود و اینکه مصرف منصفانه چیه بده؟
شاید بعد از اتمام دوره، از مخابرات به پارس آنلاین کوچ کردیم
به نظر شما چه سرعتی تا سقف مبلغ 40000 تومن خوبه؟ قیمت کمتر باشه چه بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس انلاین برا منطقه ما مذخرفه میخوام جمعش کنم
ممنون از هر دو عزیز
حالا دوستانی که تو منطقه مخابراتی شهید باهنر هستن لطف کنن بیان ونطرشون رو بگن.
بازم ممنون
من 2 مگ 3 گیگ هر ماه دانلود 5 ساعت 6 تا7 گیگ الیته هر ماه 195گیگ دانلود گرفتم ولی نوع دانلود تورنت است مرسینقل قول:
میشه تستتون رو هم بزاریدنقل قول:
1- کسی از منطقه 2 ، مرکز سعادتمند هست در مورد کیفیت سرویس های این شرکت توضیح بده ؟
2- شماره ای از نمایندگی های پارس انلاین تو تهران دارین که از طریق اونا سرویس بگیرم ؟! ( اینجوری که تو سایت ثبت نام کردم ، 100 سال طول میکشه برام وصل کنن )
:n16:
دوست عزیز مستقیما با شماره 82200 تماس بگیر و به بخش فروش ADSL وصل شو و درخواست بده.نقل قول:
واسه اکثر بچه ها نهایتا 1 هفته زمان برده و حتی احتمال 2 3 روزه هم هست.
نه من 2 مگ دارم پارس آنلاین دارم 37 روز هر روز 6 تا 7 گیگ تا 37 کمی بیش از 210 گیگ دانلود کردم محدود نشد هنورنقل قول:
سلام
الان که پنلم رو دیدم ، دو گیگ حجم بهش اضافه شده بود :n04:! با این عنوان " افزایش محدودیت ترافیک به میزان 2048 مگا بایت [Two GB (حجم ترافيک اضافه شده بابت اجرای مصوبه 152 سازمان تنظيم مقررات) ] " !! گویا دیشب اضافه شده ! حالا نمیدونم قضیه چیه ! این به جای اون 2 گیگی هست که ازمون کم کردن! یا اینکه که قراره بازیه جدیدی شروع بشه !!! یه مدت هم اپلود رو طبق همین مصوبه مجانی کرده بودن !
دوستان چک کنن ببینن برای اونها هم اضافه شده ؟
برای من که چیزی اضافه نشدهنقل قول:
دوستان من این تست رو ساعت 1:20 دقیقه شب گرفتم فکر کنم عالی باشه سرعتم الان و مشکلی نداشته باشه خطم ( مثل نویز و .... فکر نکنم تاثیر داشته باشه )
ولی حالا یه سوال : اکانت من 2 مگ هست ولی چرا شب های رایگان بیشتر 2 گیگ نمیتونم دانلود کنم ؟؟؟؟ زنگ بزنم شرکت یعنی ؟ چیکار کنم اعصابم خورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما منطقه شلوغی دارید و در ساعت رایگان ۴ تا مثل من میوفتن جون دانلود شبانه در نتیجه سرعت دانلودتون میاد پایین در ساعات رایگان !! کاریش هم نمیتونی کنینقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دوستان برنامه یا ترفندی هست بشه مودم D-link رو تو حالت pppoe ریبوت کرد توی یک ساعت مشخص؟
تا جایی که میدونم روی PPOE خیر ولی روی Bridge میشه انجامش داد :n15:نقل قول:
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.نقل قول:
تو سایتم ثبت نام کنین فرداش بهتون زنگ میزنن. راحتترین اینجوری.نقل قول:
امروز زنگیدم 82200 همون اولش گفت که با پوزش و کمبود پهنای باند و تقصیر مخابراته و اینا ، پوشیو گذاشتم
الان اسیاتک دارم که خیلی داغونه ، سرعت 2 مگ در ساعت نیم بها ! ( تازه رایگان نیس ) روی 100ــــه !!!!
میخوام پارس بگیرم اما نمیخوام از چاله دربیام ، بیفتم تو چاه ... کسی از منطقه شلوغ سعادتمند هست یه لطفی کنه بگه اوضاع تو این مرکز :n21: چجوریاس ؟
پینگ به صورت معجزه اسایی اومده پایین:n05: یه دست گیم راحت زدیم
بله پایین اومده ولی لگ و پهنای باند کم برطرف نشده من تو بازی لگ میشم تف تو این نت.:n21:نقل قول:
واسه من فقط ساعت 4 تا 5 عصر پینگ 140 بود ولی الان رفته بالای 230:n21:نقل قول:
باو معجزه 1 ساعت بیشتر دوم نیاورد زیاد جدی نگیرید :n02: 240 عشقه:n09:
داخل مودم ببین با چه آدرسی مودم ریبوت میشه. اگر همون رو توی مرورگرت کپی کنی یا بنویسی اگر ریبوت شد می تونی فایل بت (bat) رو درست کنی. برای tplink با این دستور جواب می ده توی cmd چک کننقل قول:
start firefox [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پینگ 250یی که میگین چه جوریه !؟ اخه مثلا با مخابرات یا شاتل که من داشتم، با پینگ زیر 300، و در حد 280 هم راحت میتونستم بازی کنم و لگ کمی داشته باشم.. حالا این پینگ چه جوری هست اوضاع !؟ یعنی وضعیت واقعا داغونه و نمیشه اصلا انلاین بازی کرد یا حداقل چیزی رو تماشا کرد آنلاین.. با کیفیت نه خیلی زیاد ..
این پینگ کلا همیشه همین قدر هست یا نوسان بالا و پایین زیاد داره !؟ چه ساعت هایی .. بیشتر ؟!
سعادت مند هستم من هم, خواستم پارس آنلاین بگیرم گفت تو منطقه ما فقط 512 حجم 30 گیگ فقط 1 ساله میدن :| برا شما هم همینو گفت؟؟؟نقل قول:
اینم از مجموع دریافت دیشب من
سرویس 2 مگ 3گیگ
بندرانزلی
از ساعت 1:47 تا 7:13
دوست عزیز سرعتتون در بازه رایگان چند بود؟نقل قول: