سلامنقل قول:
من که همچین مشکلی ندارم، ولی بعضی از بچه های این تاپیک این مشکلو دارن.
نه خیر،لازم نیست. ساعت 1 شب اتوماتیک میره تو حالت رایگان. لازم نیست دی سی کنی.نقل قول:
Printable View
سلامنقل قول:
نه خیر،لازم نیست. ساعت 1 شب اتوماتیک میره تو حالت رایگان. لازم نیست دی سی کنی.نقل قول:
راستش مال من هم مشکلی نداشت تا همین دو سه شب پیش فقط سرعتم قفل کرده بود روی 4 کیلو بایت!!نقل قول:
اما الان DC هم بهش اضافه شده ...
پشتیبانی هم میگه شب زنگ بزن!
به نوعی نخود سیاه ...
اقا شما الان سرعتتون بایین نیست؟
سرویسم 1 مگ هست دارم با 14 دان می کنم
روزانه نه مشکلی من یکی که ندارم!نقل قول:
اصل مشکل شب هست ...
بله 90 درصد همینطوریه مخصوصا چت که کپی پیسته یه سری دستورالعمل هر ده دقیقست اما پیش اومده برای من که مشکل پینگ داشتم وسط چت طرف شماره ام رو گرفت دو سه دفعه تماس گرفت برای پیگیری آخرش هم ایمیلش رو داد که عکس بگیرم از پینگ و غیره ضمیمه مشکل کنم و فرداش زنگ زدن رفع شد و واقعا هم درست شد !نقل قول:
شانسیه دیگه ! انقد تماس بگیرین تا اپراتور خوب بیفته بهتون ! توهین نباشه نسبت به پشتیبانیای محترم ولی گاها شورش رو در میارن
اما مشکلاتی که به خاطر over sell ( فروش سرویس بیشتر از ظرفیت مرکز ) باشه به این راحتیا رفع نمیشه و باید پهنای باند مرکز زیاد بشه که سر همین فیلم گرفتم ضمیمه مشکل کردم انقدر پیگری هم کردم ( هم من هم سایرین ) تا پهنای باند مرکزمون رو زیاد کردن !
نیم ساعت پیش هم تماس گرفتم با پشتیبانی به خاطر تایم اوت زیاد بین پینگ ها که گفتن مرکزمون مشکل داره دارن درست میکنن ! فکر کنم کابل اتصالی داره :دی ! ! اگه درست نشه تا شب ده بار دیگه هم تماس میگیرم !
تعداد تماس ها از یه مرکز به گفته خودشون خیلی مهمه . ضمنا اگه پشتیبانی درست برخورد نکرد حضورا برین و رکوردینگ مکالمه رو بخواین . یکی از دوستان به خاطر دروغ تابلو اپراتور رفته حضورا شر به پا کرده تا مشکلش حل شد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الآن تست گرفتم 2مگ شاتل
برای شما که دیروز خیلی بالا بود
چرا الان اینجوری شده؟
هنوز درست نشده!:2:
نقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=987ms TTL=243
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=985ms TTL=243
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=982ms TTL=243
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 982ms, Maximum = 987ms, Average = 984ms
C:\Users\m323>pingPinging eu-fp.wa1.b.yahoo.com [87.248.122.122] with 32 bytes of data:کد:www.yahoo.com
Reply from 87.248.122.122: bytes=32 time=962ms TTL=49
Reply from 87.248.122.122: bytes=32 time=959ms TTL=49
Reply from 87.248.122.122: bytes=32 time=955ms TTL=49
Reply from 87.248.122.122: bytes=32 time=958ms TTL=49
Ping statistics for 87.248.122.122:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 955ms, Maximum = 962ms, Average = 958ms
بچه ها سایت Speedtest مشکل داره اینگار لطفا با دانلود منجیراتون سرعت رو تست کنید
نقل قول:
حساب کتابت بد نبود - البته شیر رو حساب نکردی
سلام
بچه ها من یه سرویس 128 اکو سه ماهه با 6 ذگیگ ترافیک گرفتم که رف گفت سرعت رو برات رو 512 می بندم
حالا می خواستم ببینم طرف نمی تونه بیشتر از 512 ببنده سرویس من رو ؟ یا همین 512 که بسته خوبه ؟
و اینکه الان که رو 512 بسته شده سرعت دانلود من هنگام دانلود با دانلود منیجر چقدر میشه نهایتا ؟
و یه سوال دیگه برای اینکه اخر سر حجم کم نیارم چقدر تو روز کار کنم و دانلود داشته باشم می تونم با این حجم 3 ماه رو سر کنم ؟
نقل قول:
یه trace بگیر ببین رو کودوم ip پینگ میره بالا - تو ایرانه یا خارج
در کل الان من دارم پست ها رو می خونم این جور متوجه شدم که بیشتر بچه ها 128 اکو حجمی دارن و همه دارن از پینگ بالا می نالند ولی مثله اینکه سرعت هاشون مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟ درست متوجه شدم
حالا این پینگ پایین جز بازی انلاین و بعضی از موارد دیگه مثل ویدیو کنفرانس یا شیرینگ و .. کاربرد دیگه ای هم داره که موجب اذیت بشه برای کاربر ؟
در کل من که فردا سرویس رو رانزه می کنند برام می خواستم ببینم طبق گفته اون طرف نمایندگی که سرعتم رو روی 512 میبنده چه سرعتی رو می تونم دانلود داشته باشم ؟ و سرعت وبگردی خوبی خواهم داشت یا نه ؟
و اینکه با 4تا 5 ساعت وبگردی و کمی هم دانلود میشه هر ماه رو 2 گیگ حساب کنم یا از الان باید فکر خرید حجم باشم ؟
راستی یه سوال مهم : میشه از فروشنده بخوام و سیریبازی در بیارم سرعت رو رو 1 مگ برام ببنده یا نهایتش برای سرویس 128 رو 512 می بندن .
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
فکر کنم نماینده محترم شاتل بتونند خوب راهنمایی کنند من رو
اقا منتظر راهنمایی شما و جواب به دو تا سوالی که در دو تا پست پرسیدم هستم مرسی
این شاتل هم بازیش گرفته.
دیشب دان استریم منو از 544 برد روی 608، امروز عصر میبینم آورده روی 576.
کلا دارن حال میکنن، هر روز سرعت ما رو انگولک میکنن.
(اکو 512، اهواز)
بچه ها کسی نبود سوال های بالایی من رو جواب بده ؟
فردا داره سرویسم نصب میشه ها !!!
هر کاری باشه باید فردا بخوام ازش :19:
سرعت 512 64 کیلو است.نقل قول:
وبگردی بستگی به پینگ و سرعت اپلود داره و عوامل دیگر...
آره فکر کنم بس باشه ولی خودم که 3 ماهه گرفتم و 20 روز دیگه مونده 1 گیگ بیشتر از 13 گیگ برام نمونده!:31:
اون آره بستگی به نماینده داره که بخواد 128 رو 512 ببنده یانه!مثلا نماینده مشهد 128 رو 2مگ میبنده:31:
برای من چند روزی سرعت شبانه بهتر شده بود . 50 برای سرویس 128 ECO
اما متاسفانه دیشب ، دوباره اومد رو 20.
اینجور نیست که به نماینده بگی سرعت رو برام رو فلان مقدار ببند.نقل قول:
معمولا روی 512 میبندن.
به قول دوستمون تو شهری مثل مشهد 128 رو روی 2 مگ میبندن ولی اکثر شهرها روی 512 میبندن.
گاهی اوقات پینگ بالا اذیتت میکنه و سرعت وبگردی رو میاره پایین. به خصوص تو ساعات رایگان پینگ، نجومی میشه.
مطمئن باش که 2 گیگ برات کافی نیست و باید خریداری کنی، اگه تا قبل از 20 مهر سرویست وصل شد از طرح پاییزی استفاده کن و پکیج 1 گیگ ترافیک بخر، 3 گیگ بهت میدن(2 گیگ هدیه). اگه بیشتر خواستی چند تا پکیج 1 گیگ بخر.
ایول اصلا اونو یادم نبود :11:نقل قول:
فردا فکر کنم وصل بشه چون 5 شنبه درخواست دادم که به علت عروسی مسئول ام دی اف شرکت مخابرات :27: رانزه خط موند واسه فردا چون طرف 5 روز مرخصی گرفته بود :18: ببین می خواد تو این 5 روز چه اتیشی بسوزونه دیگه :27:
راست میگی فردا 10 تومن میدم دو تا اگیگ حجم میگیرم و از اون طرف 4 گیگ هم هدیه میگیرم میشه 6 گیگ و 6 گیگ هم که خودم دارم برای 3ماه میشه 12 گیگ خدا بده برکت :27::10:
در مورد اون سرعت که رو 512 میبندن والا می دونم دست ما نیست ولی می خواستم ببینم میشه یه جوری فروشنده رو گرفت به اصرار و خواهش که اقا رو سرعت بیشتر ببند ؟ یعنی یا 1 گیگ ببنده یا 780 مثلا ؟
در کل بازم اگه چیزی در مورد استفاده از سرویس های شاتل مونده که باید بدونم یا راهی باشه باری کم استفاده کردن از حجم و کلا هر چی هستش که باید دونسته بشه ممنون میشم بگی
اگه 1گیگ میخواین برین امریکا قیمته 1گیگ 350 دلار در ماهه :46:اینجا بالای چند میلیار د برای 1گیگ میگیرن:31::31::31::31::16:نقل قول:
سرعت شما هم پایین اومده؟
این سرعت امروزه منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این سرورای بیخود تست نگیریننقل قول:
اره منم اگه از سرور کابل تست بگیرم پینگم 2000 میشه:31:ولی باکو 160 هست.
سوتی در حد تیم ملی هلند بودنقل قول:
منظور ا مگ بود که یه هو رفت رو گیگ :27::31:
ببینم فردا می تونم سیریز بازی دربیارم ا مگ ببنده سرعتم رو :27:
در هر صورت من به دانلود با سرعت 60 هم راضیم
راستی دو تا از پر سرعت ترین dns server هایی که خودتون استفاده می کنید و سرعتش عالی هستش رو ای پیش رو بدین وارد تنظیمات مودم بکنم تا سرعتم رو بتونم کمی بهتر از وضعیت عادی خودش بکنم .
مرسی
میدونم میخواستم یکم بخندیم:20:نقل قول:
بفرمایید:
این DNS شاتل هست که خوب هم هست:
85.15.1.10
این DNS عمومی هست:
4.2.2.2
اینم ماله مخابرات هست:
217.218.155.105
average ping من 234 یا 240 هست اما در عمل کاملا داستان دیگری بر پاست
خدا میدونه چه دارن میکنن تو مرکز
وارد كردم....اتفاقي نمي افته...سايت بالا نمياد.نقل قول:
Internet Explorer cannot display the webpage
مارک مودمت چیه؟! توی دفترچه اش ای پی مودم را نوشته!نقل قول:
با مرورگرهای دیگه هم تست کن!
امروز داون استریم اکو 128 از 608 شد 320 امکان داره زیادش کنند یا برم سرویس رو عوض کنم؟
این واسه مخابرات ایرانه: ns5.dci.irنقل قول:
کد:http://whatismyipaddress.com/ip/217.218.155.105
بله درسته.:10:نقل قول:
دوستانی که اکو 128 و اکو 256 دارید شبا با جه سرعتی دانلود میکنید و حدودا چند مگ دانلود میکنید ؟
128 حدود 800-900 مگ با سرعت 45-50نقل قول:
دیشب سرعت من 2 برابر شد.(الان معمولیه)نقل قول:
در مورد کم کردن قیمت و اضافه کردن ترافیک جفتشو اشتباه به عرضتون رسوندن.
خدارو شکر تا یه تولدی چیزی میشه هم قیمتو پایین میاره هم ترافیک رایگان میده.
هر 3 الی 6 ماه یه طرح به اسم یک گیگ بخر 3 گیگ ببر میزاره که هر گیگابایت حدود 1700 تومن میشه.
دوستان دیگه بی انصافی نکنین درسته شاتل مشکل داره ولی در این حدی که بعضیا هم میگن نیست.
از این طرح ها تقریبا که هر دو ماه دارهنقل قول:
یه ماه در میون هم یکی تا سه گیگ همینجوری میده عیدی یا هر چیزی که اسمشو بذارین ( توی این شیش هفت ماهی که من سرویس گرفتم اینجوری بوده ادامه اش رو نمیدونم)
یه سر به این تاپیک بزن:نقل قول:
بهترين DNS Server ممكن براي سرعت مرور صفحات وب
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=410943
دوستای عزیز کسی منطقه مخابراتی توحید ( تهران )
از سرویس شاتل استفاده میکنه؟!
من اکو 512 درخواست دادم
میخوتم ببینمم اگه 128 این منطقه هم رو 512 میبندن منم تغییره سرویس بدم
از ديروز داون استريم من از 540 شده 572 ولي نميدونم چرا شبانم از 60 به 50 و كمتر تقليل پيدا كرده و اكثرا رو 45 فيكس بود دشب 700 مگ حدودا دانلود كردم :19:
دیشب که واسه من از 544 رفته بود روی 608 و تا صبح 1.45 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
امروز ظهر دیدم دان استریمم رفته روی 576.
آپ استریمم هم دیروز از 320 رفته بود روی 280، امروز ظهر برگشت 320 .