این قضیه انحصار فیبر چی شد؟ از شر مخابرات لعنتی راحت شیم بس که دزدن. باید بریم به سرویسی که شبانه هم داشته باشه از این به بعد
از این به بعد قدرت دست ماست همگی باید با اتحاد از یه نوع سرویس دهنده که خوبه استفاده کنیم تا بقیه حالشون جا بیاد
Printable View
این قضیه انحصار فیبر چی شد؟ از شر مخابرات لعنتی راحت شیم بس که دزدن. باید بریم به سرویسی که شبانه هم داشته باشه از این به بعد
از این به بعد قدرت دست ماست همگی باید با اتحاد از یه نوع سرویس دهنده که خوبه استفاده کنیم تا بقیه حالشون جا بیاد
این شرکت های استانی چرا هیچ کدوم شبانه نزاشتن ؟!
مخابرات که کلا نداره و مکس نت و همارا هم ندارن
ولی شرکت های شاتل و پارس انلاین و فن اوا و ... همشون شبانه هم دارن :n13:
زنگ زدم مکس نت میگم خیلی از شرکت ها شبانه دارن چرا شما ارائه نکردید !؟ میگه تو مصوبه همچین چیزی نیست و ارائه نمیکنیم :n21:
با توجه به اینکه قیمت همه isp ها یکی شده دیگه اصلا نباید از این شرکت های کوچیک همارا یا مکس نت اینترنت گرفت !
لااقل تو شرکت های بزرگ چون کشوری هستن کاربران دسته جمعی اعتراض میکنن و شرکت مجبورا تغییراتی رو میده
اما تو شرکت های تبریز صدامون به هیچ جا نمیرسه !
والا من فعلا کاملا مخابرات جوابگوی نیاز های من هست
اگر نیست برید دنبال یه شرکتی که چیزی رو که میخواد داشته باشه
نظرتون در مورد شرکت های وب چیه؟ سرویس دهی و مشتری مداری راضی کننده هست؟
اگه کسی از اینجا مشتری بود یا هست ممنونم میشم تجربیاتش رو برام بگه.
واقعیتش همارا هستم خیلی وقته ولی دیگه میخوام کلا جمع آوری کنم برم یه سرویس جدید و خوب اما فعلا نمیدونم کجا. نظرتون چیه؟
سلام من چند سال هست های وب دارم سرعت دانلودش خوبه ولی سرعت شبکه اجتماعی هاش کمهنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
پس یعنی پینگش بالاست؟! چند سال پیش هم از چند نفر که گیمر بودن پرسیدم گفتن پینگ پایین رو های وب داره و از اونجا برای بازی های آنلاین و شبکه ای PS4 استفاده میکردن. بهرحال ممنون ازت. کسی دیگه ای هم تجربه ای داشت ممنون میشم به اشتراک بذاره.نقل قول:
همارا بسته شبانه گذاشته تو پنل کاربریش هست تو سایت نذاشتن 9000 تومن اضافی میدی کلا 1 ماه دانلود شبانه نامحدودنقل قول:
خب اینکه بدتر شد !نقل قول:
با این حساب 4 مگ همارا + دانلود شبانه میشه 49 هزار (50 گیگ حجم بین المللی )
فن اوا 8 مگ که دارای شبانه هم هست میشه 50 هزار تومن (112 حجم بین المللی )
فن اوا رو تست نکردم کسی رو هم ندیدم که فن اوا داشته باشه ریسک داره پس فردا اگه مشکلی پیش بیاد پشتیبانیش چطوریه؟نقل قول:
فن آوا رو کسی تست کرده اگه خوب میشه بیاد بگه تجربیاتشو. چون منم تو تبریز تا حالا ندیدم کسی فن آوا داشته باشه. حجم و شرایطش که خیلی عالیه ولی در عمل باید ببینیم چجوریهنقل قول:
تعرفه های مکس نت و همارا در مقایسه با شرکت های سراسری خیلی بده
پارس و های وب هم که الان تعرفه هاش رو تغیر دادن و بیشترین ترافیک مصرفی رو به کاربر میدن !
حتی پارس شبانه رایگان هم داره
دوستان سلام
سلام ، من مشکلم در مورد سرعت واقعی و اسمیه شرکتهاست آیا شرکتی هست که این سرعتها رو تقسیم بر 8 نکنه و همونی که نوشته رو تحویل بده . چند ساله مخابرات 1 مگ داشتم و با سرعت 1 مگ ، 2 گیگ رو در نیمساعت دانلود میکردم ، با تغییر جدید سرویسها و حذف تعرفه قبلی مجبور شدم 2 مگ رو انتخاب کنم الان واسم 90 گیگ حجم واسه یکماه داده ولی سرعت مابین 120 تا 250 مدام در نوسانه ، زنگ زدم پشتیبانی میگم خانم / آقا با این سرعتی که شما تعریف کردید و در عمل ثابت کردید کمه ، آیا من میتونم این 95 گیگ حجم رو بدون شام و نهار و بطور شبانه روز حضورم پای کامپیوتر و به اتفاق خانواده تمام کنم !؟ میگه این قانون زیر ساخته ! میگم حجم منو نصف کن عوضش 1 مگ سرعت واقعی رو بده ... من از دست این همه دزد و بی عدالتی کجا شکوه کنم ... دوستان لطفا اگه کسی شرکتی رو سراغ داره که سرعت واقعی تبلیغی اش رو میده اعلام کنه تا من و همه نقل مکان کنیم اونجا ، اگه ما اینها رو تحریم کنیم ، اونوقته که آدم شن و زبون مشتری رو خوب بفهمند . فن آوا کسی هست استفاده کرده باشه .
درود
دوست من تقسیم بر 8 که اصلا بحثش جداست و تبدیل واحد هایت (بیت در ثانیه و بایت در ثانیه)
سرعت دانلود 1 مگا بیت، 128 کیلوبایت در ثانیه هست .. این که شما میگی قبلا 1 مگ داشتم دو گیگ رو نیم ساعته دانلود میکردم یعنی در حقیقت برا شما 8 مگ بسته بود(که حجمتون زودتر تموم بشه)
سرعت سرویس فعلی شما که دو مگ هست باید 256 کیلو بایت باشه اگه کمتره زنگ بزن به پشتیبانی ولی اگه همون 256 رو بهت میده کاملا درسته و 2 مگ همون سرعت رو داره
90 گیگ رو هم بعله شما میتونید یه ماهه تمومش کنید خیالی نیست :n31: (با نصف سرعت سرویس دو مگ، میتونید 9 روزه تموم کنید)
همارا برای من در تمدید آنلاین، سرویس 512 رو نمیذاره انتخاب کنم از بیخ حذف کرده:n13:
از سرویس دهی سایر شرکتها رو فیبر خبر داری؟نقل قول:
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
سلام سرویس 512 منصفانه - شبانه هم داره ؟.
یا کلا شبانه روزی 20 گیگ است ؟
یه چیزایی رو سوری گفته بودن ! ولی خبر خاصی نیسنقل قول:
فکر کنم فقط پارس انلاین و فن آوا شبانه رایگان دارن فعلا باقی شرکت ها همون حجم خودشون رو میدننقل قول:
90 گیگ رو هم بعله شما میتونید یه ماهه تمومش کنید خیالی نیست :n31: (با نصف سرعت سرویس دو مگ، میتونید 9 روزه تموم کنید)[/QUOTE]
ممنون از پاسختون ، بله میشه دانلود کرد بی شرطی که کامپیوتر یا لپتاپ 24 ساعته کار کنه و اگه لیستی برای دانلود هم داشته باشی پشت سر هم دانلود کنی و در ضمن بیکار باشی و قید خورد و خوراک و خواب رو بزنی و الکی وقتتو هدر بدی و سر برج زنگ درب میخوره و قبض آنچنانی برق رو میدن خدمتمون ، تازه استهلاک و کارکرد لپتاپ و غیره به کنار .:n31:راستی راهی هست ، بهشون بگیم مقدار حجم رو بیارن پایین و در عوض سرعت رو ببرن بالا . الان من با این اوصاف 2 گیگ رو در عرض 1 ساعت و نیم تقریبا میزنه البته اگه نوسانش کم باشه و این یعنی وقت تلف کردن و تازه وقتی فیلم آنلاین تماشا میکنم در هر 10 ثانیه مکث میکنه تا فیلم با این سرعت لود بشه که دیگه بحث میره روی اعصاب و از خیر فیلم گذشتن ... اگه راهی ، آموزشی در ضمینه هک isp دارید دریغ نکنید .:n02::n33:باز هم از راهنماییت ممنونم . موفق باشید.:n40:
من يه سال هست هاي وب گرفتم خيلي راضيم.نقل قول:
قبلا اولين سرويسي که گرفته بودم از ماکس نت بود که بعدها آسياتک شد.
بعدش رفتم مخابرات، وضعش ناجور بود.
بعد هم شاتل که اونم از همه ناجورتر!
الان پارس آنلاین تعرفه هاش از همه بهتره. کسی از دوستان اینجا پارس آنلاین داره بگه کیفیتش چجوریه و راضیه آیا؟
دوستان ! من الان سرویسم رو تمدید کردم از مخابرات ! سرویس 2 مگ خریدم و دقیقا همون سرعت اسمی رو بهم تحویل داد
ولی یه خوبی که داره اینه که سرعت برای چند لحظه اول تا کشش خط باز هست !یعنی وقتی میخوای یه سایت لود کنی با سرعت خیلی بیشتر از سرویس خریداری شده لود میشه
یا مثلا موقع دانلود برای حدود 10 ثانیه سرعت حدود 2 مگابایت در ثانیه هست و بعد میاد پایین و به سرعت اصلی میرسه
عزیز اون 20-25 درصد حجم اضافی رو که مخابرات همیشه به جای آپلود رایگان میده بازم هست یا نه تو سرویسهای جدید؟نقل قول:
نه اضافه نشدهنقل قول:
======
در ضمن ترافیک بین الملل و ملی هم از هم تفکیک نشده و ترافیک بین الملل رو داره دوبل از 75 گیگ من کسر میکنه !باید فردا زنگ بزنم و بگم که اشتباهه این کار ! چون عملا با مصرف اینترنت ، حجم اینترانت من هم به هدر میره :|
یعنی آپلود الان رایگان شده تو مخابرات هم که اون اضافی رو حذف کرده؟نقل قول:
اون تفکیک هم کلا روال اونجوریه. قرار نیست هرکدوم یه ترافیک مجزا داشته باشند. 75 رومیده و دقیقا خارجی رو دوبل کسر میکنه و داخلی رو نرمال. اشتباه نیست. روال و مصوبه کلا اونجوریه و تمام شرکتها اونجوری هستند
فکر نکنم اینا یه چیزی رو رایگان به مشتری بدننقل قول:
======
اخه اینجوری که نمیشه ! من اگه همه ترافیکم رو بین الملل استفاده کنم که ، ملی به درد نمیخوره ! پس این ترافیک ملی رو برای چی به من میدن :|
من الان با این 2 مگ مخابرات از ساعت 3 یه فایل 2 گیگی رو زدم رو دانلود ، دانلود منیجر نوشته بود بعد از 1:45 دقیقه تموم میشه الان ساعت 8 هنوز نوشته نیم ساعت باقیمونده ووقتی به سرعت نگاه میکنم بین 240 و 260 نوسان داره البته روز و شب مشکل همینه ، بنظرتون مشکلی هست زنگ بزنم بهشون یا درسته ، ولی با این تعرفه های جدید گند زدن به همه چیز قبلا فیلم آنلاین رو بدون مکث و قطعی با همین سرعت روان میدیدم الان مدام مکث میکنه تا لود شه و حوصله ام رو سر میبره قطعش میکنم و بیخیال فیلم میشم ، مخابرات دیگه بدرد نمیخوره دوستان لطفی کنند و جایی معرفی کنند که ۶۰ گیگ حجم بده در عوض سرعت بالا بده بقیه حجم هم پیشکشش . کدوم شرکت بهتره تا کوچ کنم برم اونجا .
سلامنقل قول:
میبخشید شما چطور حجم نت رو مدیریت میکنید؟مثلا همین مقدار حجم مصرفی داخلی رو از خارجی تفکیک میکنید؟ یا متوجه میشید چند گیگ کسر میشه؟ نرم افزار خاصی نصب دارید؟
درود
میخوام سرویسم رو از همارا جم کنم میگن 3 روز باید صبر کنی چطور مبشه سه روزو صبر نکرد؟
واسه اینترنت های غیر حجمی جدید ترافیک بین الملل و داخلی جدا نشده هنوز !نقل قول:
ولی من 75 گرفتم حدود 90 گیگ زده فکر کنم بازهم آپلود رو حجم حساب می کنه
نه برای من همون 75 گیگ زده بودنقل قول:
واااا
بعدی این حجمی جدید همارا که خریدیم 86 گیگ فقط داخلیه؟!!
نشد که!
دیگه نامحدود نداشت انگار
کسی تعرفه های جدید مخابرات داره یه اسکرین بزاره یه سرویسی داشت حجمی ویژه بازهم این سرویس هست سرعتش بستگی به کشش خط داشت ؟
یه سوال دیگه مخابرات حداکثر خط رو چند می بنده ؟ آپ استریم و داون ؟
مودم من تخمین میزنه خطم تا 24 مگ می کشه !!!
کسی بالاتر از 16 داره اینجا ؟
الان حجم سرویسم تموم می شه بینم این سرویس های ویژه غیر حجمی بعد اتمام حجم چه اتفاقی می افته ؟ (فکر کنم سرعت 16 کیلو بشه :n29:)
کسی مبدونه؟نقل قول:
دزدهای پس..... حالم از اینها به هم میخوره
خیلی وقتها سرعت محدود هم مثل نامحدوده سخت میره
چرا اینا اینطورین
الان سرویس های ویژه غیر حجمی من حجمش تموم شد . اینترنت کلا قطع شد نه داخلی نه خارجی هیچ گونه ترافیکی رد و بدل نمیشه !نقل قول:
همش دروغ بود که بعد از اتمام حجم سرعت محدود میشه و به صورت نامحدود در میاد
دوستان در مورد اين ترافيک بين الملل يکي توضيح بده لطفا :n16:
....
ويرايش: خودم فهميدم
آقا الان از کجا سرویس بگیریم که هم سرعتش بالا باشه هم خدمات و پاسخگویی و هم قیمتش مناسب باشه . بیشرف مخابرات 60 گیگ از حجمم دزدی کرده با این تعرفه های جدیدش قبا سرعتم 8 مگا بود و حجمم 50 گیگ به زور اگه چیزی واسه دانلود نبود حجم اضافه میاوردم و میسوخت حالا 90 گیگ حجم و سرعت 2 مگ و 10 روز از پایان سرویسم مونده الان رفتم حجممو چک کنم نوشته باقیمانده 9 گیگ یعنی من با این سرعت نوساندار 256 مگا بیت 81 گیگ دانلود کردم :n04::n04::n04::n13: دزدی تا این حد ، پر رویی و پول خوری اندازه ای داره :V16::4::n34:که متاسفانه مد شده تو این ایام ، الان بنظرتون کدوم سرویس از کدام شرکت جز همارا و مخابرات خوبه و مقرون به صرفه و البته سرعت بالا . با سپاس ...