قیمتها فرقشون کمه، چرا یه راست شهاب 10000 نمیگیری؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
Printable View
قیمتها فرقشون کمه، چرا یه راست شهاب 10000 نمیگیری؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
هدف اصلی این پروانههای FCP رفع انحصار شرکتهای مخابرات استانی تو ارائه ارتباطات ثابت (مبتنی بر کابلکشی، چه کابل مسی باشه چه فیبر نوری) بوده. برنامه اینه که این شرکتها تو شهرهای بزرگ شبکه خودشون رو ایجاد کنن. این جوری میشه منتظر تکنولوژیهایی مثل VDSL هم بود که سرعتهای تا 100مگابیت رو با ترکیبی از فیبر نوری و کابل مسی بیارن در خونهها. ضمنن این شرکتها فکر کنم با پروانههای FCP بتونن سرویس تلفن هم ارائه بدن.نقل قول:
یکی دیگه از کارهایی که فکر کنم همین آسیاتک چند وقت پیش تبلیغش رو کرده بود، ارائه هاتاسپاتهای وایفای در سطح شهرهای بزرگ بود. یعنی اگه مشترک ADSL آسیاتک باشی میتونی تو نقاط مختلف شهر از این وایفایها استفاده کنی و اونجا هم اینترنت پرسرعت در اختیار داشته باشی.
این اختیارات رو بهشون میدننقل قول:
ولی هیچ شرکتی تلفن و ..... فک نکنم ارائه بده خیلی سخته
یا فناوری VDSL باید کلی خرج بشه سیمهای مسی عوض شن تجهیزات مخابرات کلن عوض شه
شما حالت آرمانیش رو در نظر گرفتی
نهایتش انحصار فیبر از دست مخابرات خارج میشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
به هر حال طبق پروانه و برنامههایی که به اینا داده شده برای توسعه ارتباطات ثابت، موظفن تو شهرهای بزرگ شبکه خودشون رو راهاندازی کنن. قبول دارم که اولش سرمایهگذاری قابل توجهی میخواد، اما به نظرم شرکتها برای این که از زیر یوغ مخابرات خلاص بشن و هزینههای اجاره پورت و فضا و این جور چیزا رو به مخابرات ندن، بدشون نمیآد.نقل قول:
در ضمن اصل سرمایهگذاری مال همون فیبر نوریه. و گرنه کشیدن 500 متر کابل مسی از یه کافو به یه کوچه که مشکلی براشون ایجاد نمیکنه. در نظر داشته باش که تو همین VDSL اینترنت با فیبر نوری تا نزدیکی محل مصرف میرسه و بعدش روی همین خطوط مسی میره خونه مشترکان.
ضمن تشکر ویژه از دو دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نهایت امروز بعد از بیش از 10 بار تماس با پشتیبانی تهران قبول کردن که مرکز مخابراتی ما کمبود شدید پهنای باند داره ولی گفتن کاری نمیتونیم بکنیم !
حالا دو تا سوال داشتم اول اینکه وقتی در این حد کمبود پهنای باند وجود داره از چه طریقی میشه مجابشون کرد که پهنای باند اضافه کنن؟
سوال دوم هم این هست که کمبود پهنای باند در مرکز مخابراتی کلی و مربوط به همه آی اس پی ها میشه یا اینکه ممکنه تو یه مرکز مخابراتی یک شرکتی با یوزر کمتر وضعیت بهتری داشته باشه و شرکتی دیگر در همون مرکز وضع بدتر؟
ممنون.
خواهش میکنمنقل قول:
شکایت توی 195
شرکتهای مختلف متفاوته
به چند ساعت نکشید خلاف حرفم ثابت شدنقل قول:
شاتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا من به شرکتهای خصوصی امیدوارم حداقلش اینکه رقابتکی دارن
خداکنه آسیاتک هم مثل شاتل بشه
:n28:
اره اینترنت 100 مگ با 1 گیگ ترافیک:n02:نقل قول:
کلا آدم نباید دلش به این شرکت ها خوش کنه اینا فقط دنبال پر کردن جیب های خودشون هستند
در ضمن طبق گفته وزیر فیبر تا سال 99 در انحصار ایرانیان نت هست و این شرکت ها حق کشیدن فیبر ندارند
- - - Updated - - -
اره اینترنت 100 مگ با 1 گیگ ترافیک:n02:نقل قول:
کلا آدم نباید دلش به این شرکت ها خوش کنه اینا فقط دنبال پر کردن جیب های خودشون هستند
در ضمن طبق گفته وزیر فیبر تا سال 99 در انحصار ایرانیان نت هست و این شرکت ها حق کشیدن فیبر ندارند
از مطلب بالا:
" ما می توانیم پورت اینترنت را با یک پنجم قیمت کنونی مخابرات به شرکت ها و مردم ارائه کنیم که بنا به مجوز رگولاتوری فعلا نمیتوانیم سرویسها را بیش از ۱۰ درصد ارزانتر از مخابرات ارائه دهیم. اگر این محدودیت برداشته شود که هیچ وگرنه ما برای جبران کیفیت سرویسها را بسیار بالاتر از مخابرات ارائه خواهیم کرد"
سلام
نظر شخصی:
اینترنت 100 مگ نه
200 مگ هم نه
اصلا شما بگو اینترنت 10 گیگابیت
شما هرچی بگی تا زمانی که حجم مطرح باشه هیچ سودی نداره
همین الان اینترنت 8 مگ نامحدود جوابگوی خیلی از کارها هست
نمیگم خوبه ها ولی جواب میده
ولی 8 مگ باشه با مشخصات زیر:
پینگ زیر 120 با خارج و 40 با داخل
تک کانکشن واقعا 8 مگ
قطعی در حد 6 ساعت در ماه
پکت لاس 0%
پشتیبانی حرفه ای
و البته نامحدود
- - - Updated - - -
سلام
نظر شخصی:
اینترنت 100 مگ نه
200 مگ هم نه
اصلا شما بگو اینترنت 10 گیگابیت
شما هرچی بگی تا زمانی که حجم مطرح باشه هیچ سودی نداره
همین الان اینترنت 8 مگ نامحدود جوابگوی خیلی از کارها هست
نمیگم خوبه ها ولی جواب میده
ولی 8 مگ باشه با مشخصات زیر:
پینگ زیر 120 با خارج و 40 با داخل
تک کانکشن واقعا 8 مگ
قطعی در حد 6 ساعت در ماه
پکت لاس 0%
پشتیبانی حرفه ای
و البته نامحدود
سلام دوستان یه راهنمایی به من بکیند من الان پارس دارم سرعت روی 16 هستش و مخابرات هم روی 3 مگ هست مخابرات شبانه اش رایگانه ولی پارس باید برای هر گیگ دانلدو شبانه 1000 تومن بدم توی ایکس باکس حتما باید خط بالای 10 مگ سرعتش باشه یکی از دوستان میگفت اسیا تک سرعتش خوبه و شبانه رایگانه میخواستم لطف کنید بگید کدوم سرویس رو بگیرم برای دانلود مناسب باشه و سرعتش بالا باشه در ضمن توی پارس اگه 128 هم بگیری روی 16 مگ بسته میشه خط توی اسیا تک هم اینطوریه؟
هیچی بابا گاومون زایید به خاطر ایجاد پورت جدید هم شده آسیاتک حتما یک بلایی سر شبانه هاش میاره چون مجوز fcp گرفته
مجوز فعالیت در حوزه خدمات جدید ارتباطات ثابت به ۷ شرکت شاتل، آسیاتک، پارس آنلاین، انتقال دادههای نداگستر صبا، پیشگامان توسعه ارتباطات، دادهگستر عصر نوین و گسترش ارتباطات مبنا اعطا شد.پروانه سراسری اپراتورهای (FCP) بر اساس مصوبه ۲۰۶ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات این امکان را به خدمات دهندگان میدهد که ظرف ۱۰ سال تمامی تکنولوژیهای مربوط به تلفن ثابت و اینترنت را بدون محدودیت در کشور ارائه کنند.بر این اساس، هر یک از اپراتورها موظفند در سال اول حداقل ۲۰ هزار پورت، سال دوم ۲۳ هزار پورت، سال سوم ۲۶ هزار پورت، سال چهارم ۳۰ هزار پورت و سال پنجم ۳۵ هزار پورت اینترنت ثابت در کشور ایجاد کنند.همچنین این اپراتورها موظفند در ۸ شهر تهران، مشهد، تبریز، اصفهان، کرج، شیراز، اهواز و قم شبکه ارتباطی ایجاد کنند.اجرای این مصوبه با هدف ایجاد فضای رقابت و جلوگیری از هر گونه انحصار در حوزه ارتباطات ثابت صورت گرفته و قرار است فضای جدیدی فراهم شود تا این شرکتها بتوانند با شرکت مخابرات ایران که تنها دارنده پروانه ارتباطات ثابت در کشور بود، رقابت کنند.مجوزی که امروز توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به این شرکتها اعطا شد، ساماندهی تمامی پروانههای حوزه ارتباطات ثابت از جمله PAP، ISDP، PSTN، ISP و VOIP را ممکن میکند.
یه چیزی رو فراموش کردید اونم اینکه هی اختلالات عجیب و غریب ایجاد نکنن و سرویس های مختلف رو مسدود کنن.نقل قول:
هی یه برنامه ای رو مسدود یا مختل می کنن ملت میرن سراغ یه چیز دیگه دوباره همون بساط، از عید تا حالا هم که بازی آنلاین به کل تعطیل شده. با پینگ 60 و بدون packet loss هم بری بازی کنی (با اکانت کاهش پینگ) وسط بازی dc میشه به خاطر اختلالاتی که روی udp به وجود آوردن و خود وزیر هم بالاخره اعتراف کرد.
نقل قول:دوستان عزیزنقل قول:
کلیت حرفای شما درسته. به هر حال صرف اضافه شدن سرعت اینترنت در حالی که نشه ازش استفاده کرد، عملن فایدهای نداره. حالا چه این به خاطر حجم پایین و قیمت بالای ترافیک باشه، چه به خاطر مشکلات متعددی مثل محدود کردن سرویسهای مختلف یا ف.ی.ل.ترینگ.
اما این نکتهها رو هم در نظر داشته باشین:
- حتی تو کشورهای دیگه هم بحث محدود کردن ترافیک مصرفی سرویسهای در ظاهر نامحدود وجود داره. ممکنه به شدت ایران نباشه اما بحث Data Capping داره تو کشورهای دیگه هم روز به روز بیشتر مطرح میشه. البته خوب محدودیتهاشون مثل ما 10 گیگ و 20 گیگ نیست. اما سقف 150 گیگ استفاده ماهیانه با یه سرویس نامحدود مثلن 30مگابیت عجیب نیست. ضمن این که حتی اون ISPهاشون هم که ادعای نامحدود کامل رو دارن اگه کاربری به طور مداوم از یه حدی بیشتر مصرف ترافیک داشته باشه رو شناسایی میکنن و بهش اخطار میدن و اگه ادامه بده سرویسش رو قطع میکنن یا بهش پیشنهاد استفاده از سرویسهای تجاری میدن. به هر حال همه جای دنیا اینترنت اشتراکی برای کاربریهای عادی جاافتاده است و تو اینترنت اشتراکی اونی که داره بیشتر استفاده میکنه در واقع داره از سهم بقیه اونایی که باهاش روی همون پهنای باند مشترکن، استفاده میکنه. شرکتها هم دنبال جلب رضایت نسبی عمده مشتریاشونن نه فقط رضایت چند درصد دانلودر.
- تو ایران اگه واقعن انحصار دولت روی تأمین پهنای باند برداشته بشه، و شرکتها خودشون شبکههای انتقال خودشون رو داشته باشن، واقعن میشه انتظار داشت که قیمت اینترنت خیلی پایینتر بیاد. اما بازم به نسبت سرانه درآمد و قدرت خرید مردم، اینترنت کالای نسبتن گرونی تو ایران محسوب میشه. این بحثا هم که میگن تو گزارش مجلس گفته شده اینترنت ژاپن 1500 برابر از ایران ارزونتره، من خیلی اعتماد و اعتقادی بهش ندارم. شما یه نگاهی به این لینک بندازین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمودار اولش قیمت هر مگابیت پهنای باند اینترنت رو تو چهار شهر جهان تو نیمه دوم سال 2012 برای لینک 1گیگابیتی پهنای باند نشون داده. شما اگه نگاه کنین تو نیمه دوم سال 2012 قیمت هر مگابیت پهنای باند زیرساختی تو شهری مثل سائوپائولوی برزیل که از نظر سطح اقتصادی اگه بهتر از ایران و تهران نباشه پایینتر هم مطمئنن نیست، در ماه حدود 30 دلار بوده. یعنی یه لینک STM-1 که 155 مگابیته با این قیمت حدود 4600 دلار در ماه در میآد. منطقه خاورمیانه هم تا حدود زیادی رنج قیمت پهنای باند اینترنت به صورت عمده همون 4000 تا 5000 دلاره. یعنی هر لینک حداقل 12 میلیون تومن. این قیمت عمدهفروشی پهنای بانده. اما ISPهای ما دارن این رو 24 میلیون تومن میخرن. اگه واقعن ISPها بتونن پهنای باند مورد نیازشون رو به صورت عمده و حتی با همین قیمت 12 میلیون تومن بخرن، مطمئنن قیمت اینترنت هم تو کشور خیلی کمتر میشه. حتی شاید در حد نصف یا کمتر از قیمتهای الآن بشه.
- ما تو دنیا تولیدکننده محتوای اینترنت نیستیم. بیشتر مصرفکنندهایم. اگه چیزی هم تولید کنیم عمدتن جنبه مصرف داخلی داره. طبیعیه که تو یه کشوری مثل آمریکا یا تو اروپا که بیشتر تولیدکنندهان و شبکههای داخلیشون به شدت توسعهیافته است، اینترنت ارزونتر باشه.
دوستان باز اون مشکل مسخره پرش لینک شروع شد ! هر 1 ساعت یک بار قطع میشه !
2-3 روز خوب خوب شده بود
واقعا دیگه کلافه شدم :n03:
در تمام کشورهای دیگه بابت هر ثانیه قطعی اینترنت خسارت پرداخت میشه اما حداقل برای هر ماه چندین ساعت قطعی وجود داره بدون پرداخت خسارتینقل قول:
نکته دیگه اینکه شما قیمت اینترنت ما رو هم با اینترنت اونجا محاسبه کنید یعنی ارزش پولی هر کشور را با هم...
دقیقا عین این هست که بیاید بگیم چرا بنزین توالمان فلان یورو قیمتشه و تو ایرن هزار تومنه اما سنجش اعتبار پولی هر کشور در جهان و درامد و رفاه و امکانات و امکان داشتن ماشین ها به روز و......در نظر بگیریم که چی را با چی مقایسه میکنیم!!
من که نگفتم اینترنت ما مطلوبه. همون اولش هم گفتم که اگه سرعت زیاد بشه اما نشه ازش استفاده کرد، به درد نمیخوره.نقل قول:
ارزش پولی رو هم من قبول دارم. گفتمم که به نسبت درآمد سرانه و قدرت خرید مردم اینترنت تو ایران گرونه. ولی، قیمت اینترنت هم در همه جای دنیا به قیمت جهانی اون ربط داره. مثل این میمونه که بگی یه گوشی آیفون 800 دلاری به نسبت متوسط درآمد یه آمریکایی که ماهی 4500 دلار درآمد داره چیزی نیست (حدود 17 درصد درآمد یه ماهش)، اما تو ایران 3 میلیون تومن فروخته میشه و خیلی گرونه به نسبت درآمد. ولی کسی نمیآد بگه چون متوسط درآمد ماهیانه یه ایرانی تقریبن یک دهم یه آمریکایی پس آیفون تو ایران باید قیمتش 300 هزارتومن باشه. اگه قرار باشه قیمت اینترنت رو به نسبت درآمد متوسط کشورا تعیین کنن که باید کشورهای آفریقایی ارزونترین اینترنت رو داشته باشن، در حالی که گرونترین اینترنت دنیا مال اوناست.
اگه قرار باشه قیمت اینترنت تو ایران پایین بیاد (کاری به کیفیتش الآن ندارم) باید انحصار دولت از روش برداشته بشه. از طرف دیگه تو خیلی از کشورهای با سطح درآمد پایین دولت، تا یه مدت به طور عمومی یا تو یه مناطقی از کشورشون برای توسعه اینترنت یارانه پرداخت میکنه تا قیمت اینترنت با سطح درآمد خانوادهها همخوانی داشته باشه. ظاهرن تو ایران دولت نه تنها هیچ کاری در این جهت نمیکنه، حتی خودش یکی از عوامل گرونتر شدن اینترنته.
مطمئنن اینترنت تو خیلی از کشورهای پیشرفته دنیا وضعیت خیلی بهتری نسبت به ایران داره. به هر حال، نکاتی که من عرض کردم فقط و فقط برای اینه که یه مقدار واقعبینتر باشیم و سادهانگارانه فکر نکنیم که اینترنت تو ژاپن 1500 برابر از ایران ارزونتره. یعنی باید به حال مرکز پژوهشهای مجلس که به یه همچین نتیجهای تو گزارشش رسیده واقعن باید گریه کرد.:n35:
در مورد اینترنت به نظر من 2 مشکلی که کاربر با اون درگیر هست یکی قیمت بالاست و یکی عدم ثبات و پاسخگویی. که هر دوی اینها در اصل برمیگرده به انحصار اینترنت در کشور
مقایسه اینترنت هم با کشورهایی مثل آلمان یا آمریکا هم به نظرم معنی نداره. واقعیت اینه که کاربران ما هم خر رو میخوان هم خرما رو! عمده دانلود کاربران ایرانی محتوای کپی رایتی، و غیر قانونی در اکثر کشورهای جهان هست. مثلا همین آلمان یکی از سخت ترین سیاست ها رو در زمینه کپی رایت داره به طوریکه شاید نصف موزیک ویدئو های یوتیوب از آلمان به دلیل مسائل کپی رایتی قابل دیدن نیست (میتونید وی پــی ان بزنید و امتحان کنید) یا در انگلیس طوریکه من امتحان کردم تمام سایت های شناخته شده تورنت مسدوده!
خوب چند نفر از کاربران ایرانی حاضر هستند بهشون اینترنت نامحدود بدید و بگید چنین شرایطی رو از نظر کپی رایت باید رعایت کنید؟
در آمریکا رو که شخصا میدونم و با کاربرانشون ارتباط داشتم اکثر پهنای باندشون صرف یوتـیوب، فیـسبوک، Hulu، آپدیت های نرم افزاری و از این دست میشه (که تقریبا تمام اینها هم برای کاربر آمریکایی ترافیک داخلی حساب میشه)
شکی نیست اینرنت در ایران خیلی گرونه و به علت فیـلترینگ هزینه پنهانی رو هم به کاربر تحمیل میکنه اما نباید با کشورهایی مقایسه بشه که در اونها کپی رایت اجرا میشه و کاربران هم اونو رعایت میکنن چون اساسا شرایط فرهنگی و قانونی با ایران متفاوت هست.
بله کاملا موافقمنقل قول:
ولی همین نت رو میتونستن خیلی ارزونتر بدن
کافیه هزینه ی فیلترینگ + سود زیاد زیر ساخت رو کم کنید
دوستان یه سوال داشتم زیر ساخت هم مثل مخابرات مال سپاهه؟
شرکت زیرساخت یه شرکت کاملن دولتیه. مثل شرکتهای مخابراتی نیست که مشمول اصل 44 شدند.نقل قول:
در مورد هزینهها هم موافقم، اگه دست دولت از این حوزه کوتاه میشد، اینترنت خیلی رقابتیتر میشد. همین الآن که 1 ساله نصفه و نیمه همراه اول و ایرانسل 3G و 4G میدن و انحصار رایتل رو شکستن، رایتل هم مجبور شده طرحهای متنوع و با قیمتهای رقابتیتر بذاره. مطمئنن تو کابلی هم اگه نقش دولت کمرنگتر بشه وضعیت خیلی بهتر میشه.
دوستان امروز یه مودم سیمفون قدیمی وصل کردم واقعا تعجب کردم ! ( البته برد این مدل ایسوز هست am602 )نقل قول:
رو حالت adsl2+ هست و اصلا لینک نمیپره ! ( مودم دی لینک 2740 من ، وقتی هم که هیچ مشکلی نداشتم باهاش اگه تو حالت adsl2+ میزاشتم لینک میپرید و باید حتما روی حالت d.gmt میزاشتم تا لینک ثابت بشه ، دیگه این چند روز که دیگه رو این حالت d.gmt هم پرش شدید لینک دارم )
الان تو دو ساعتی که این مودم رو وصل کردم اصلا لینک نپریده - حتی نویز هم تقریبا ثابت بوده !
دارم کم کم شک میکنم نکنه واقعا مودمم مشکل داره ! نظر شما چیه ؟ مودم رو عوض کنم ؟
اینم عکس این مدل سیمفون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت 2 گیگابیت بر ثانیه با قیمت 51 دلار
سرعت اینترنت چه ربطی به قانون کپی رایت داره؟؟؟نقل قول:
کاربران کشورهای پیشرفته با بخش خیلی کمی از درآمدشون اشتراک سایتهای پخش فیلم رو میگیرن و آنلاین با کیفیت full HD فیلم تماشا می کنن، یا یه بازی رو خیلی راحت آنلاین خریداری و در مدت زمان کمی دانلود می کنن. پهنای باندشون صرف این چیزا میشه.
ضمن اینکه قبلا هم بحث این چیزا شده تو همین فروم، بخش زیادی از ترافیک تورنت مال همین کشورهای پیشرفته هست حالا دولت بیاد سایتهای تورنت رو مسدود کنه، وی پی ان میزنن. دولتشون نیومده مثل اینجا وی پی ان رو هم مسدود کنه که!
سرعت اینترنت یه بحث کاملا جدا از قانون کپی رایت هست و هیچ توجیهی برای این وضعیت اسف بار اینترنت در ایران وجود نداره.
الکی ریسک نکن . اینا معلوم نیست چکار میکنن . یه وقت میبینی الان خوبه . فردا با همین مودم باز قطعی و ... .نقل قول:
منم که مخابرات مشهدم این پرش لینکه بدجور رفته رو اعصابم . جالبه مشخصات نویز هم بالاست و همسایمون هم همینطور اما اون شاتله و اصلا پرش لینک و تایم اوت نداره . یه سری isp ها و کاربرای خاص دچار این قضیه شدن .
اخه از دیشب تا همین ظهر که این مودم رو گذاشتم هر نیم ساعت یه بار لینک میپرید ! ولی الان 2-3 ساعتیه مشکلی نداره ! فکر نکنم شانسی باشه !نقل قول:
اگه بشه یه مودم دیگه هم پیدا کنم که 100 درصد مطمئن بشم بهتره فکر کنم
----------------------------------------------------------------------------
الان این مودم ایسوز رو باز کردم دیدم چیپ برادکام داره ! به خاطر همینه اینقدر پایداره
دوستان نظرشون چیه برم مودم Tplink 8960 بگیرم ؟ فکر کنم اونم برادکام باشه
این مودم چیپش برودکامه از منوش مشخصهنقل قول:
جالبه دوباره با مودم دی لینک خودم هم درست شد ! ( نتی که هر نیم ساعت داشت لینک میپرید )
ادم واقعا اعصابش خرد میشه وقتی نمیفهمه مشکل از چیه !
زنگ بزن بگو خطت بیارن رو 4 مگنقل قول:
شاید استیبل شد
اقا مشکل از یه جای دیگس !نقل قول:
اخه اگه مشکل از خط بود همش مشکل داشت الان 3 روز پیش تا همین دیروز خوب بود - از دیروز تا امروز ظهر لینک هر نیم ساعت میپرید از سر شب دوباره درست شده !
نویز هم اونقدر داغون نیست که بخواد لینک بپره ! روی 12-13 هست !
کاش مثلا خط کوفتی نویز داشت مومد رو 1 مگ نویز هم میومد زیر 10 ! اون موقع خب میفهمیدم مشکل از سیم کشی یا این چیزاس ولی الان متاسفانه مشکل یه جور دیگه هست - هی هم درست میشه دوباره خراب میشه !
البته به طور واضح نمیگن ولی اونطوری که متوجه شدم قوه قضاییه، سپاه، شورای امنیت ملی، نمایندگی رهبر و دولت در اون سهیم هستند احتمالا به همین دلیل هم هست که انحصارش به این راحتی شکسته نمیشه چون چندین نهاد تصمیم گیری میکنند. حتما میدونید که فیلــترینگ هم در زیرساخت انجام میشه.نقل قول:
سال گذشته وزیر ارشاد یا ارتباطات بود که گفت اختیار فیلــترینگ دست ما نیست و ما تنها نهاد تصمیم گیری نیستیم. یعنی به طور مستقیم میگفت دولت در زیرساخت نفوذ چندانی نداره.
نقل قول:
الان تقریبا تمام ISP ها سرعت 8 مگابیت رو به راحتی ارائه میکنند. 8 مگابیت هم سرعت کمی نیست و به راحتی میتونه یک ویدئوی 1080 رو استریم کنه. منتهی مشکل کاربران اینه که اگر کسی بخواد مثلا در ماه 100 گیگ مصرف داشته باشه، هزینه بسیار گزافی براش در میاد. مشکل اصلی کاربران اینترنت این قیمت هنگفته وگرنه بعید میدونم کسی با سرعت مشکل داشته باشه.
2 یا 3 پیش هم بود که نتیجه یک آمارگیری در آمریکا نشون میداد میانگین سرعت اینترنت کاربران خانگی در این کشور 5 مگابیته، و از اون سال تا الان نهایت رسیده باشه به 8 یا 10 مگابیت
اون مورد 2 گیگابیت هم واقعا مضحک به نظر میرسه! الان ما سرور اجاره میکنیم (از آمریکا یا انگلیس) با پورت 1 گیگابیت، ترافیکش هم محدوده (نهایت تا 20 ترابایت)، قیمتش هم کم نیست بازم دیتاسنتر سرعت 1 گیگابیت رو تضمین نمیکنه و اکثرا زیر اون مقداره. تازه ما داریم از سرور صحبت میکنیم! اونوقت کاربر خانگی به همین راحتی اینرنت 2 گیگابیت بگیره؟! اگر اینطور باشه اکثر دیتاسنترها باید برن جمع کنند و از ژاپن اینترنت خانگی بگیرند!!
من هم حرفی ندارم که اگه محدودیت حجم نباشه 8 مگابیت هم کاملا مناسبه، ولی انواع و اقسام مشکلات دیگه مثل مسدود کردن سرویس ها و گند زدن به بازی آنلاین و غیره هم هست که کیفیت سرویس رو به شدت تحت تاثیر قرار میده.نقل قول:
بحث من بحث پتانسیلی هست که ایران داره و خب همه میدونیم چرا جلوش گرفته شده...
اون خبر 2 گیگابیت هم از سایت معتبر هست (منبع اصلی) و فکر می کنم یه پروژه آزمایشی در ژاپن باشه چون نوشته که در بعضی از نقاط ارائه میشه، ضمن اینکه ژاپنی ها از این پیشرفت هایی که واسه ما عجیب هست کم نداشتن و ندارن...
چندین بار هم اخبار سرعت های بسیار بالا که در نقاط مختلف دنیا داره تست میشه رو خوندیم شرکت های آمریکایی هم دارن روی این قضیه کار می کنن مثل همه جای دنیا پس به نظر من چیز عجیبی نمیاد. درسته که بحث همه گیر شدنش زمان میبره.
گفتم که .. واقعا وقتی بحث اینترنت ایرانه منطق معنایی نداره :n02:نقل قول:
الان نت من بدون اینکه مودم رو خاموش کنم ip عوض میکنه که باعث میشه مابینش کلی قطعی داشته باشم و بعدش هم پینگ عوض میشه .
آقا انگار به خاطر این مجوزشون طرح مسخره هدیه گذاشته 4+4 :n22:
مودم بدون این که لازم باشه روشن خاموش یا ریستارت بشه، میتونه IP جدید بگیره. معمولن هم میشه از داخل کنترل پنل مودم به راحتی این کار رو کرد.نقل قول:
البته، مورد شما هم به خاطر اینه که ارتباط با تجهیز شرکت به دلایلی مثل نویز قطع میشه و مودم در تلاش برای برقراری مجدد ارتباط ip جدید میگیره. این مشکل حالا یا به شکل دائمیه (یعنی کیفیت خط و ریتی که بسته شده باعث ناپایداری ارتباط شده)، یا این که موقتیه که میتونه علتش پر شدن پهنای باند مرکز باشه یا اشکال در تجهیزات ISP. اگه مشکل فقط تو ساعتهای خاص پرترافیک اتفاق میافته، مشکل از پرشدن پهنای بانده. و گرنه ایراد از تجهیزات خود ISP یا مرکز مخابراتیه.
سلام
باز هم این دزد ها حجمم رو پروندند
تو 14 روز که حداقل ده روزش دهه اول محرم بود و من مصرف اینترنتم خیلی کم بود 10 گیگ ازم پروندند ، این چند روز هم همین طور!
جایزه 3 گیگ هم از سرویسشون حذف کردند تا مجبور شم پول بدم
واقعا دزدند
من ازشون نمی گذرم
کجا میشه ازشون شکایت کرد؟؟
واقعا اعصابم رو خورد کردند
هر چی در میارم باید بریزم تو حلقوم این دزد های آسیاتک ی
شبانه شون هم قرار بوده رایگان باشه اما وقتی حجم نداری مسدود میشه
خیلی دزدن.
جدیدا که پینگشون افتضاحه ، کلا بازی آنلاین تعطیل شدهنقل قول:
خدا لعنتشون کنه که به هیچ دردی نمی خورند
اولش هم اشتباه کردم گولشون رو خوردم
الآن هم بهوونه می آرن برای تخلیه پورت و من مجبورم اینترنت داشته باشم و الا حتما می رفتم یک ISP آدمیزادی
اره دیگه یه سره لینک میپره . دقیقا این چند وقته اکثر ملت با همین مشکل مواجهن . دلایلش هم زیاده . این چند وقته نمایشگاه کامپیوتر تا تونستن پهنای باند فروختن . از اون طرف زیر ساخت . از اون طرف فیلترینگ جدید . از اون طرف خود محدود سازی isp ها و کیفیت خط پایینشون . دیگه خوب گند میزنه به نت . بازی انلاین هم که تعطیل فعلا .نقل قول:
عجب گیری کردیم اینجا مصداق پیدا میکنه!
پینگ کنار،قطعی کنار،ترکیدن سرعت بکنار ،اینو لطفا یکی توضیح بده چی شده!
از ساعت 19:29 تا 4:31 دقیقه صبح چطور 4:34ساعت طول کشیده!
من وقتی دقیقا ساعت 12:30 دقیقه مودم رو خاموش کردم این قطع اتصال کجای این ریز مصرف قرار داره؟!
همونطور که در بالا خط دوم دیده میشه بعد از قطعی اتصال ساعت 4:40 دقیقه برقرار شده و ساعت 5:36 دقیقه قطع شده!حالا مدت زمان اتصال دیدن داره!
باز همونطور که در بالا میبینین اتصال در ساعت 5:37 دقیقه برقرار شده!حالا من چطور 6گیگ دانلود داشتم وقتی کل نرم افزار ها مسدود هستن و فقط 5گیگ حجم برای دانلود قرار داده شده خدا عالمه!
و در نهایت وقتی ساعت 7 لپ تاب خاموش شده و هیچ ارتباطی از طریق وایرلس برقرار نیست چطور من بعد از ساعت 8:49 دقیقه صبح 46 مگ مصرف داشتم!
اکر برداشت من از این رکوردها اشتباه هست که عذر میخوام و دوستان لطفا اصلاح کنن در غیر این صورت :n29:
ممنون بابت لینکی که گذاشتی. این رو ندیده بودم قبلن. البته ظاهرن خبرش مربوط به سال 2013 است و درست چند ماه بعد از این که گوگل، طرح گوگل فایبر 1گیگابیتیش رو تو شهر کانزاس راه انداخت. شرکت ژاپنی So-Net که تحت حمایت شرکت سونی قرار داره، پهنای باند 2گیگابیتی رو با همین قیمتی که شما گفتی در چند شهر محدود تو ژاپن ارائه میده. راستش این لینک و خبرت به من کمک کرد تا بفهمم مرکز پژوهشهای مجلس بر اساس چه مبنایی اون عدد نجومیه «1500 برابر ارزونتر» رو پیدا کرده. :n26: گر چه نمیخواستم این بحث رو اینجا ادامه بدم، چون جاش نیست،اما یه چند تا نکته رو خدمت گلت عرض کنم:نقل قول:
- این که یکی دو تا شرکت بزرگ مثل گوگل و سونی که اصولن درآمد اصلیشون جای دیگهایه میآن به هر دلیلی یه همچین سرویسی ارائه میکنن، رو نمیشه به عنوان معیاری از قیمت اینترنت تو اون کشورها به حساب آورد. باید دید میانگین شرکتها و خدمات چه هزینهای دارن. مثلن تو همین آمریکا، طرح گوگل فایبر با وجود ظاهر جذاب و فریبندهاش تا الآن فقط تو 3 تا شهر اجرا شده. گوگل هم فقط به شرط وجود یه سری پیشنیازهای سنگین حاضر شده تو این شهرها طرح رو اجرا کنه. ضمن این که از همون اول هم سودآور بودن این کار گوگل محل بحث جدی بوده. خود مسؤولان گوگل هم مدعین که این طرح ممکنه 10 سال بعد به سودآوری برسه. شرکت سونت ژاپنی هم این بستر رو فقط برای ارائه اینترنت ایجاد نکرده. در اصل یه شرکت مخابراتیه که درآمد اصلیش از مکالمه تلفنی ایجاد میشه و برای مکالمات روی همین بستر هم هزینه دریافت میکنه.
- طبیعتن با پیشرفت تکنولوژی و بالاتر رفتن سرعتها، قیمت تمام شده و قیمت فروش یه مقدار مشخص پهنای باند پایینتر میآد. اما یه حسن دیگهای هم افزایش پهنای باند برای شرکتهای ISP داره و اونم اینه که بدون این که مشکل خیلی جدی پیش بیاد میتونن ضریب اشتراکهای بسیار بالاتری رو روی سرویسهای اشتراکی ببندن.
فرض کن یه خط نامحدود 1مگابیتی ضریب اشتراک 8:1 بسته میشه. روی این پهنای باند 1مگابیتی یا 128 کیلوبایتی اگه در لحظه فقط 1 نفر آنلاین باشه و بخواد یه فایل 50 مگی رو دانلود کنه حدود 7 دقیقه طول میکشه و سرعتی هم که گیرش میآد تقریبن عین کل پهنای بانده. حالا اگه تو ساعتهای شلوغی، هر 5 دقیقه یک نفر از این هشت نفر روی همین باند، مشغول دانلود یه فایل 50مگی بشه دانلوداشون با هم تلاقی میکنه. این جوری دانلود همون فایل بیشتر از 9 تا 10 دقیقه طول میکشه و یه زمانهایی سرعتی که گیر هر کدومشون میآد کمتر میشه.
حالا اگه به جای این کار، 80 نفر رو روی یه پهنای باند 10 مگابیت به طور مشترک بذاریم، در ساعت خلوتی دانلود یه فایل 50 مگابایت کمتر از 1 دقیقه و حدود 45 ثانیه طول میکشه. حالا اگه جوری باشه که هر 50 ثانیه، 1 نفر از بین این 80 نفر بخوان یه فایل 50 مگابایتی رو دانلود کنن، هیچ تداخلی بینشون به وجود نمیآد و به راحتی همهشون احساس میکنن که کل پهنای باند 10مگابیتی در اختیار اوناست. یعنی حداقل 70 نفرشون به راحتی تونستن یه فایل 50 مگی رو تو یه بازه زمانی 1ساعته دانلود کنن و افت سرعتی هم مشاهده نکنن.
این جوری دست ISP باز میشه که به جای 80 نفر مثلن روی همین پهنای باند 160 نفر یا حتی تعداد بیشتری مشترک رو بگیره. تا جایی که حتی تو یه مقاله تو ژورنال علمی دیدم که روی خط 30مگابیت تو آلمان یه ISP سر جمع 600 مشترک رو بدون این که مشکلی حاد کمبود پهنای باند به وجود بیاد میبنده. یعنی معادل ضریب اشتراک 20:1 روی خط 1مگابیت.
حالا شما در نظر بگیر این پهنای باند اون قدر گل و گشاد باشه مثل این 1گیگابیت گوگل فایبر که به راحتی روش بشه 50 هزار تا مشترک همزمان گرفت که میشه معادل ضریب اشتراک 20:1 روی یه خط 1مگابیت که کاملن با این پهنای باند عادیه و مشکلی ایجاد نخواهد کرد. این جوری واقعن دیگه قیمت پهنای باند اینترنت اون قدر سرشکن میشه که عملن برای یه شرکتی در حد و قواره گوگل یا سونی اصلن به حساب نمیآد. یعنی حتی اگه قیمت تموم شده پهنای باند 1گیگابیتی برای گوگل در ماه 5000 دلار هم دربیاد، وقتی روی 50 هزار نفر سرشکن بشه، سهم هر مشترک میشه در ماه 10 سنت که برای گوگل نگرفتنش بیشتر توجیه داره.
در این مورد حق با شماست. قانون کپیرایت درسته که تو کشورهای پیشرفته یه قانون عام تلقی میشه اما درباره کاربران عادی خیلی سختگیری روش نیست. بیشتر توجه به استفاده از اقلام کپیرایتی در شغل یا حرفه یا بیزینس میشه. حتی اگه مشخص بشه یه دانشجو، استاد یا محقق با نرمافزاری که کپیرایت داره بدون تهیه لایسنس و به صورت غیرقانونی مطالعه و تحقیقی انجام داده و نتایجش رو منتشر کرده، به شدت به اعتبار اون فرد لطمه وارد میشه. در واقع یه جور سؤاستفاده و دروغگویی محسوب میشه که کاملن نابخشودنیه.نقل قول:
سرعت اینترنت چه ربطی به قانون کپی رایت داره؟؟؟
کاربران کشورهای پیشرفته با بخش خیلی کمی از درآمدشون اشتراک سایتهای پخش فیلم رو میگیرن و آنلاین با کیفیت full HD فیلم تماشا می کنن، یا یه بازی رو خیلی راحت آنلاین خریداری و در مدت زمان کمی دانلود می کنن. پهنای باندشون صرف این چیزا میشه.
ضمن اینکه قبلا هم بحث این چیزا شده تو همین فروم، بخش زیادی از ترافیک تورنت مال همین کشورهای پیشرفته هست حالا دولت بیاد سایتهای تورنت رو مسدود کنه، وی پی ان میزنن. دولتشون نیومده مثل اینجا وی پی ان رو هم مسدود کنه که!
سرعت اینترنت یه بحث کاملا جدا از قانون کپی رایت هست و هیچ توجیهی برای این وضعیت اسف بار اینترنت در ایران وجود نداره.
همون طور شما گفتین، تو کشورهای پیشرفته چون با پیشرفت تکنولوژی سرعتهای ارتباطی در اختیار خیلی بیشتر شده، محصولات و کاربردهای حجیم مثل همین ویدیوی با کیفیت فول HD عادی شده. همین باعث شده که خیلی از کاربرا مصرفشون به شدت زیاد بشه. جوری شده که شرکت کامکست برای یه سرویس 25مگابیت که معمولتر تو آمریکا و قاعدتن بدون محدودیت میشه باهاش نزدیک به 7 ترابایت در ماه دانلود کرد سقف 300 گیگابایت رو گذاشته. یا AT&T هم سقف 250 گیگابایت رو داره. اینم لینک خبرش که مال همین امروزه:
جالبه. این سایتی که لینک رو ازش گذاشتم در واقع یه حرکت از طرف مصرفکنندهها در اعتراض به همین محدودیت سقف ترافیک مصرفی تو آمریکاست. یعنی اونجا هم دارن دچار این معضلات میشن. اما خوب دیگه مثل ما مشکل فیلترینگ و کیفیت پایین خط و این جور چیزا رو ندارن.
شما به اون 0 قبل از 4:31 دقت نکردین. یعنی منظورش اینه بین ساعت 19 و 29 دقیقه و 38 ثانیه تا ساعت 4 دقیقه و 31 ثانیه بامداد روز بعد جمعن شده 4 ساعت و 34 دقیقه و 54 ثانیه.نقل قول:
خط دوم هم میگه در ساعت 4 دقیقه و 40 ثانیه بامداد وصل شده و دوباره ساعت 5 دقیقه و 36 ثانیه بامداد قطع شده که حدودن 56 ثانیه حسابش کرده.
خط آخر هم میگه ساعت 5 دقیقه و 36 ثانیه بامداد وصل شده و تا ساعت 8 و 54 دقیقه و 45 ثانیه وصل بوده مجموعن 8 ساعت و 49 دقیقه و 6 ثانیه وصل بوده و 6101 واحد (نمیدونم واحدش مگابایته یا چیز دیگهای) در طول این 8 ساعت مصرف شده.