سلام عزیزان...
کینکت جدیدا گرون شده؟؟
آخه فروم بازی سنتر داشت با 3 تا بازی کپی اضافه.... 175 میفروخت
بعد حالا که ما پولمون جمع شده و می خوایم بخریم دیگه کلا اون تاپیک رو پاک کرده...
فکر کنم گرون شده کسی قیمت روز تهران پشت شهرداری ( توپخونه) رو داره؟
سلام عزیزان...
کینکت جدیدا گرون شده؟؟
آخه فروم بازی سنتر داشت با 3 تا بازی کپی اضافه.... 175 میفروخت
بعد حالا که ما پولمون جمع شده و می خوایم بخریم دیگه کلا اون تاپیک رو پاک کرده...
فکر کنم گرون شده کسی قیمت روز تهران پشت شهرداری ( توپخونه) رو داره؟
كينكت الان از ١٩٠ هست به بالا !! چند وقت پيش ١٧٠ بود !!!!!!!!! به خاطر تابستون اينجووري شده
البته اونkلازم نیست...نقل قول:
بله داشبرد جدیدی اومده که برای اون فرم ورlt+1.9هم اومده که باید بریزی
نقل قول:
ولي يحتمل تا يه ماه ديگه مياد زيره 170 :46:
منم وايسادم اون موقع بگيرم:20:
من نه آقام زير بار حرف زور رفت نه جدم :31: :5:
احتمال ارزون شدنش کم هست به دلیل ارز مشکلات واردات تحریم و ... پس بهتر هست بخرین چون عمده این کالاها مربوط به سال قبل هست واردات امسال بیاد کامل تو بازار قیمت افزایش هم خواهد داشتنقل قول:
نقل قول:
!؟:13:
آخه من شنيدم تازه قراره ماكروسافت قيمتو بياره رو 100$ !؟
نميدونم والا:19:
یک انسان عاقل و بالغ زمانی خودش رو درگیر یک مسئله ای میکنه که از چمو خم اون باخبر باشه یا اینکه بتونه گلیمه خودش رو از آب بیرون بکشه !!
تو تمام این 30-40 صحفه اخیر انقدر به هم دیگه اطلاعات غلط و غلوط و ناقص دادین که تمام زحمات دوستانی که ایجا فعالیت میکردن و الان نیستن رو زیر سوال بردین !!
حداقل خوبه قبل از اظهار نظرات قابل تأملتون کمی سرچ کرده و بعد شروع به بحث های کودکانه کنید .
5 ساله از اومدن این دستگاها میگذره !! هزاران سایت هست که اطلاعات دقیق و جامعی در این مورد دارن من جمله سایت خودمون که تا اونجایی که تونسته تو هیچ زمینه ای کم نزاشته !!
نمونش تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دوستان نکردن یه سرچ ناقابل انجام بدن بعد اومدم میبینم 10 صفحه فقط بحث کردن که این بنده خدا کنسولش Falcon هست یا Jasper ... !!
دوستان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امروز به بعد کوچک ترین بحثی در مورد مقایسه PS3 و Xbox360 صورت بگیره , حرفی در مورد بهتر یا بد تر بودن فالکون زده بشه
بدون هیچ گونه قید و شرطی پاک خواهد شد.
در صورت ادامه اخطار خواهید گرفت ! چون بحثی که دارین انجام میدین هیچ گونه پایه منطقی نداره.
واسلام
در ضمن من قبلا این نوشترو نوشته بودم ودیگه بحثی ندارم.....
کاشکی بعضیا سابقشونو تو این سایت میدیدن حداقل حرمت نگه میداشتند نه از روی قدرت
همه جا دیکتاتوری بیداد میکنه حتی اینجا.!
.جایی که منطق نباشه ادب و متانت هم نیست.......
باشد که همه همدیگرو تایید کنید وبه هم تشکر و فدات شم قرض بدین.....
............برای همیشه خداحافظ
خواهشا جواب بدید
بارها پست دادم اما نمیدونم چرا زورتون میاد جواب بدید
سلام
من دستگاهم را هم آپدیت داشبورد کردم و هم آپدیت فریمور
تا حالا هم به لایو وصل نشده بودم
یه اکانت ساختم
ولی وقتی میرم تو بازی دیسکانکت میشم چرا؟؟؟؟
در ضمن مودمم وایرلس ایرانسل
با آداپتور وایرلس هم وصل میشم
وقتی به لایو وصل شدید آپدیت کردید؟نقل قول:
ورژن ال تی دستگاهتون چنده؟
دوست عزیز شما مطمئن هستین به لایو متصل شدن در قسمت ستینگ اتصال به لایو رو چک کنیننقل قول:
د رمرحله بعد ممکن مشکل ناشی از موارد زیر یاشه
1- اگه تا حالا وصل نشده بودین یک ماه اکانت رایگان دارین ممکن هست قبلا این یک ماه استفاده شده پس باید اکانت گلد تهیه کنید
2- بازی رو تعویض کنین یا بازی دیگه ای امتحان کنین
3- پینگ خط خودتون رو در فرمان داس با ping 4.2.2.4 -t چک کنین
اگه من بلد باشم دوچرخه سواری کنم , قرار نیست به این خاطر برم شکایت کنم که چرا به من پایه یک نمیدن !!نقل قول:
هر چیزی راهکار و شرایط و مطالعات خودش رو طلب میکنه .
منطق رو شما باید آماده سازی کنی , تا بقیه ازش استفاده کنن .
بهتره هرچیزی در جای خودش سنجیده بشه , اگه جای دیگه ای با کاربران خشک رفتار میشه قرار نیست اینجا هم همون دلایل رو داشته باشه .
ما تو این چند ماه اخیر به حدی کاربران فعال و با سابقمون رو از دست دادیم که واقعا کنترل انجمن برامون سخت شده .
دوستانی که اینجا هستن کاملا منو میشناسن و و از اخلاق و رفتار من با خبر هستن .
بله آپدیت ها آخرین ورژنهنقل قول:
در قسمت تست ارور میدهنقل قول:
چطور امکانش هست یک ماه بدون اینکه وصل بشم استقاده شده باشه؟؟؟
آقا من dvd های modern warfare 2 و black ops رو گرفتمن آوردم گذاشتم تو xbox ، تو داشبورد عکس بازی میاد و وقتی دکمه A رو میزنم که وارد بازی بشم تو صفحه سیاه قبل از ورود بازی میمونه !!!! یعنی یه جورایی هنگ میکنه !! بعد اومدم اینستال کردم ، دیدم کامل بازی رو روی هارد ریخت و پیغام Complete هم داد و دوباره که اومدم برم تو بازی نشد . یعنی 2 ، 3 دقیقه ای زور میزنه که بره ولی بعد این ارور رو میده :
Disc Unrecognized
The Disc Unreadeble .
for more info .!!کد:www.xbox.com/help
یه همچین چیزی !!!!!!!! این پیغام هیچ شماره ای هم نداره در ضمن !!!!!!! ایراد از چیه ؟؟؟؟ xbox من اسلیم با درایو 9504 که هفته پیش داشبوردش رو آپدیت کردم به ورژن 2.0.12625.0 با بازیهای قبلی در حال حاضر هیچ مشکلی نداره ولی این دو تا ... یعنی مثلا dvd assassin creed رو گذاشتم ، بدون هیچ مشکلی وارد بازی میشه در حالی که اصلا تو هارد هم اینستال نکردم !!!!!!
اصلا با لایو و ... هم سر و کار ندارم به هیچ وجه !!
این دو تا باید به صورت پچ شده احرا بشن با halo reach هم همین مشکل رو خواهید داشت حالا من تست نکردن با پچ کردن بازی رو lt قدیمی تست کنین نشد باید منتظر lt جدید بمونین یا بازی ارجینال استفاده کنیننقل قول:
یعنی چی ؟؟؟ چون داشبورد رو آپدیت کردم اینجوری شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه ایراد از آپدیته نمیشه برگشت به داشبورد قبلی ؟؟؟؟
یا کلا از فیرم ویری چیزیه ؟؟؟؟؟؟ آخه بازیها رو از دوستم گرفتم که اینارو تو الیت بازی کرده . الیتی که ماله پارساله !!!
الان ( روز جمعه ای :31: ) چی کار میتونم بکنم من ؟؟؟؟؟؟؟
به دلیل آپدیت هست شما که لایو نمی رفتی نباید آپدیت می کردی خوب باید منظر lt جدید باشیننقل قول:
نقل قول:
شما چون ال تي + داريد بايد اين بازيا رو پچ شده تهيه كنيد .... منم اين مشكلو دارم بازيو از دوستم گرفتم كه پچ نشده و صفحه سياه ميشه تا خاموش روشنم نكني درست نميشه !!!!
------
دوستان راهي براي اجراي بازي هايي كه اينقد خش دارن توي هارد هم نصب نميشن هست ؟؟ :31:
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
داشبورد ١٢٦٢٥ مشكلي نداره عزيز ال تي + رو نميپرونه كه !!!
اون داشبورد ١٩ مي هست كه فلش ميكنه فريمور رو !!
شما بايد بازي پچ شده بخريد . .. همين .
خب الان نمیشه برگردم به آپدیت یکی قبلیش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این پچ رو نمیشه گیر آورد الان یا برنامه ای چیزی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اشتباه از خودم بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
اون بازی هایی رو که روی هارد هم نصب نمی شن دیگه تو دستگاه نزار دستگاه سرطان می گیرهنقل قول:
من از یکی از دوستام شنیده بودم ژل خش گیر هستو نمی دونم واقعی یا نه.
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
نه نمی شهنقل قول:
باید تا اومدن ال تی صبر کنی
حالا بازیها بصورت پچ شده هست تو بازار ؟؟؟؟ کسی میدونه تو توپخونه کجا میفروشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی خش دار و بی کیفیت نزار درایوتو داغون میکنه ضمنا صدای موتور جتش هم بیشتر میشه ها یه زمانی هم مرخص شد دو تا درایو دارم یکیشو بدش بهت میفروشم
ببخشید جریان این داشبرد چیه ؟ اصلا خودشون چین ؟؟ اپدیتشون به چه دردی میخوره ؟ کسی که نمیخواد لایو بازی کنه باید اپدیت کنه یا نه ؟ ببخشید سوالام زیاد شد خیلی ممنون !
داشبرد محیطی که وقتی کنسول رو باز میکنید میبینید.یعنی چی خودشون چین؟.خوب مثلا اگه کینکت بخوای باید آپ کتی یا اگه لایو بخوای در ظمن بعد هر آپ معمولا محیطی بهتر داریم.برای بازی های جدید هم لازم میشه آپ بازی جدید هم بکنی خودش آپ میکنه.:31:نقل قول:
چه جوری باید آپدیتش کنم ؟
الان ديگه همه جا دارن .. به طرف بگو حتما پچ شده باشه بازي ...نقل قول:
نيازي به برگردوندن داشبرد و صبر كردن تا ال تي + جديد نيست !
( دوستان اقا سعيد همين چند صفحه پيش گفتند كه اطلاعات غلط نديد لطفاً !! ايشون كه داشبورد ١٩ مي رو نريختن كه لازم باشه صبر كنن تا ال تي بعدي !!! )
:x
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
نقل قول:
راه هاش ايناس :
1- بريد لايو و آپديت كنيد
2- از اينترنت فايل رو دانلود كنيد و با فلش نصب كنيد
3- روي بعضي از بازي ها هم آپديت جديد هست كه بازي رو بزاري تو درايو بخواي اجرا كني ميگه آپديت كنم ؟ شما هم yes ميزنن و خودش اپديت ميشه .. ( افلاين )
1- فایلش برای دانلود حجمش زیاده ؟ حدودا چنده ؟نقل قول:
2- کاری به این نداره که اگه آپدیتش کردیم یه وقت کپی خوربودن را از بین ببره ؟
بله درسته . من همون آپدیتی که که تو بخش آپدیت داشبورد هست رو ریختم !! ورژن آپدیت رو که گفتم !!!کاری که 90% بچه های فروم انجام دادن و وقتی همه میگن مشکلی نداره ، خب منم انجام دادم . :13:نقل قول:
رفتم سر یه فروشنده گفت که چون الان خیلیا میخوان 0225 بخرن خیلی چیزا را مثل 0500 را به عنوان 0225 میدن بهت بعد میخوای چی کار کنی ؟ گفتم که همونجا بازش میکنم و میبینم که چیه و اگه نبود میزنمش تو سرش ! :31:
اینا گارانتی دارن که اگه بازش کنیم یه وقت گارانتیش از بین بره بعد بدبخت شیم؟
اگه همچین موضوعی که بالا گفتم پیش بیاد چه کار کنیم ؟ از بدبخت هم بدبخت تر میشیم ؟
نه گارانتی ندارن ولی اگه باز کنی ازت پس نمی گیرن... 0225 دیگه گیر نمیاد... 2 هفته پیش آقا میثم واس من کل تهرانو گشت 0225 گیر نیاورد...
رفتم COD : BO و COD : MW2 و Alan Wake رو خریدم ، الن ویک که توش خالیه!!! COD ها رو هم که میزارم می گه Unable to read disk...
بدیش اینه که از تهران گرفتم نمی تونم برم بکوبم تو سر یارو...
الن ویک که امیدی بهش نیست!!! ولی COD ها رو نمی شه یه کاریش کرد؟؟؟
تنکس ;)
دوستانl.a.noireاز کینکت پشتیبانب میکنه...(دوستم میگفت)من که نتونستم با کینکت بازیش کنم اصلا درسته؟چه جوری هاسیت؟:46:
دی:چه داستان غم باری آخرش بدبخت مرد:41:
محتوای مخفی: نقل قول
سلام:
ببینید دوستان آپدیت داشبورد یا فریمور مثل آپدیت آنتی ویروس سیستم نیست که بگیم خیلی واجب و حیاتیه و اگه انجام بشه دیگه کارمون از هر لحاظ درسته.
تو این جور آپدیت ها باید شرایط رو بررسی کنید ببینید انجام این آپدیت نیاز هست یا نه؟
گاهی شما قصد انجام یه بازی رو دارین و با اجرای بازی پیغام آپدیت داشبورد رو میده که این فقط برای اجرا شدن بازی رو داشبورد فعلیتونه و ورژن داشبورد رو تغییر نمیده و اساسا ً چیز مهمی بحساب نمیاد فقط در راستای اجرای اون بازی انجام میشه.
و بعضی مواقع شما آپدیت رو انجام میدین تا در محیطLive براحتی گردش کنید.پس پیشنهادم اینه اگه کنسولتون مشکل نداره و دارین بازیهاتونو اجرا میکنید اقدام به آپدیت داشبورد یا فریمور نکنید!
خیلی از دوستان با آخرین آپدیت به جای اینکه کارشون راه بیفته تو درد سر افتادن تا اینکه فریمور lt1.9 اومد و بعضی ها رو خلاص کرد!
در مورد بازیهایی که قفل امنیتی ap2.5 دارن باید بازی رو پچ شده بخرین!در حال حاضر 6 تا بازی هستن که این قفل رو دارن و تو پست های قبلی هر 6 مورد رو نام بردیم!نام بازیهارو از لینک زیر ببینید.
محتوای مخفی: لینک نام بازیهای ap2.5 دار
قبل از اجرای بازی از این به بعد پیشنهاد میکنم بدلیل اقدامات امنیتی مایکروسافت و شرکت های بازیساز قبل از اجرای بازیهای جدید از پچ شدن بازی مطمئن شید.نحوه تشخیص با استفاده از نرم افزار abgx در لینک زیر آموزش داده شده و خیلی راحته!(یعنی غیر از اون 6 تا گیم قبلی، بازی های جدید رو هم تست کنید)
محتوای مخفی: لینک آموزش برنامه abgx
پچ بازی با فریمور درایو متناسبه و اگه فریمور درایوتون رو تغییر دادین پچ بازی رو کنسول شما دیگه جواب نمیده و دوباره متناسب با فریمورتون باید بازی رو پچ کنید که اون هم توسط نرم افزار مذکور انجام میشه.
باز هم میگم اگه با کنسول و بازیهاتون مشکل ندارین و قصد لایو گردی هم ندارین اقدام به آپدیت نکنید مگر اینکه تو این تالار راجع به الزامی بودن آپدیت بحث بشه!
آپدیتی که بازی ازتون میخواد رو داشبورد انجام بدین چیز مهمی نیست و انجام دادنش مشکلی براتون ایجاد نمیکنه!
موفق باشید.
Cod هارو باید پچ کنی.از همون لینک بالا آموزششو ببین.یا اینکه برو از یه جای مطمئن بازیه پچ شده بگیر.متناسب با فریمور کنسولتنقل قول:
نه نمیشهنقل قول:
لطفا داستان بازی را در spoiler قرار بدین. بعضی ها هنوز بازی نکردن
من اگه داشبورت رو از لایو یا فلش ابدیت کنم
حکش نمیپره و کپی خور می مونه؟؟
دیگه نیاز نیس کنسول باز بشه؟
یه توضیح کوچولو:31:
:31:نقل قول:
یه ساعت تایپ گردم یعنی کشک؟:19:
اگه آخرین داشبورد رو که ورژن 13146 هست بگیری!هم از کپی خوری در میایی و هم امکان فلگ شدنت هست!در این صورت باید فریمور رو هم تغییر بدی و lt1.9 بریزی که باید دید کنسول و درایو کنسول شما چیه؟اگه لایو رفتن برات مهم نیست آپدیت نکن.
محتوای مخفی: ضرب المثل!!!!!!!!
کسانی که 0225 می خوان pm بدن من آشنا دارم که 0225 داره .
همون دیگه تعجب کردمنقل قول:
بعضی ها گفتم از لایو ....منم !!!:10:
دوستان دی وی دی 9 گیگ چه برندی از همه ارزون تره؟؟؟ من 10 تا گرفتم 11 و خورده ای :دی پکیج بود...
مردک چار پا گفت پچ شدن :41:
الان از 10 تا 5 تاشو رایت کردم 2 تاشو سوزوندم 3 تا مونده... می خوام بازم بگیرم چی بگیرم ارزون تر باشه؟؟؟ تنکس ;)
کی داره ؟آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !نقل قول: