چجوری ارتقا بدم؟نقل قول:
Printable View
چجوری ارتقا بدم؟نقل قول:
والادوستان من بمدت یک سال ونیم همش ارت 3میگرفتم سرعت چن ماه اول خوب بود بعد افتضاح شد الان دو مگ محدود خریدم با 100گیگ 108 تومان خیلی خوبه راحت شدم اگ 3ماه این حجم طول بکشه خوبه با نامحدود از نظر هزینه یکی میشه حسابمو کردم بعد 3ماه ولی محدود حداقل سرعتش عالیه... 7گیگ هرشب دانلود داری تو شبانه حداکثر دگ
دوستان مي خوام برا اونيكي خط خونه سرویس ویژه ECO-Ultimate-224 رو بگيرم (بعنوان زاپاس!:n02:)
سرعت از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه
۲۲۴ گیگابایت ترافیک ( ۲۰۰ گیگابایت فقط قابل استفاده از ۱ تا ۸ بامداد )
۲۴۰۰۰ تومان
كسي از اين سرويس هاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خريده؟
اينكه نوشته سرعت از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه چجوري اعمالش مي كنن؟
روزا كه حجم كسر ميشه سرعت بازه و تو تايم شبانه سرعتو كم مي كنن؟
تاحالا از شاتل سرويس نداشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد :n16:
ازنقل قول:
تو سایت شاتل تو قسمت تغییر سرویس اینترنت
یعنی پول ارت 5 رو بدم؟ خب مگه نمیره برای ماه بعد؟ یا میشه مابه تفاوت رو داد و ارتقا داد؟نقل قول:
باورم نمیشه سرعت خارجیم الان اومد رو 16
اینا دیگه چجور جونورایی هستند؟ تا حالا همچین چیزی ندیده بودم عجیبه که همه میان شاتل!!!
دوستان خیلی عصبانیم از شاتل.....قبل 10روز اکو دو مگ خریدم با 6 گیگ ترافیک که طرح شبانه هم داشت چون منم سرعت زیاد میخوام برا دانلود.. نامحدود و ول کردم اومدم محدود تا تو ساعت شبانه از سرعت بالا استفاده کنم ب همراه 100گیگ جشنواره زمستانی...تا دیشب سرعت دانلودم تو ساعت رایگان میزد 400.. دیشب 6گیگ طرح اصلیم بعد 10 روز تموم شد امروز اومدم رو 100گیگ ترافیک اضافه..ولی سرعت دانلود شبانم شده 30/40...واقعا دارم دیوونه میشم 110تومان دادم برای چی 100گ خریدم ک برا چندماه بایدساعتی ک اجازه دانلود رایگان دارم با س40دان کنم؟!ایا برا شما هم هه مینطوره؟یعنی بعد تموم کردن حجم اصلی وترافیک اضافی که خریدین سرعت میاد پایین؟یا یک ماه شما سرعت دانلود شبانه یکسانه؟خواهشا جواب بدید
محدود شدن شما بخاطر استفاده زياد از حجم رايگان شبانستنقل قول:
شما فقط ميتونيد شبي ٧٠٠-٨٠٠ مگ استفاده كنيد (ازين مقدار مطمئن نيستم)
مابه تفاوت رو میدیدنقل قول:
خب بعد این گزینه کجاست دقیقن؟نقل قول:
و اینکه بعد از ارتقا اگر محدود شدیم چی میشه؟ باز باید بریم ارت بالاتر یا میشه اومد پایینتر؟
-----------------------------
دوستان به نظرتون این ستم نیست که محدودیت دوره ی قبل در دوره ی بعد هم اجرا میشه؟ کسی تا بحال به 195 گزارش داده؟
چون طبق تعرفه هرماه، ما یک مقدار حجم با سرعت بالا و منصفانه حق داریم استفاده کنیم
مشهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا كم
Sent from my iPhone using Tapatalk