اقا مباركت باشه،چند براى شما تموم شد؟ يه زحمتيم بكش چك كن ببين گيرندش سيسيكم و اين داستانارو ساپورت ميكنه يا نه؟! ممنوننقل قول:
Printable View
اقا مباركت باشه،چند براى شما تموم شد؟ يه زحمتيم بكش چك كن ببين گيرندش سيسيكم و اين داستانارو ساپورت ميكنه يا نه؟! ممنوننقل قول:
ممنون...
برای من 7200 درومد
منظورتونو متوجه نمیشم،گیرنده ی چی چی؟!:n13:
منظورم cccam بود! يه چك بكن ببين روى گيرنده كفار! ميشه استفاده كرد لطفا، ممنوننقل قول:
ببخشید اینکه میگید چی هست...من اصولاً آدم فنی نیستم:n27:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
در این سایت صحبت در رابطه با ما-هو-اره ممنوع می باشد.
نقل قول:
سلام . منم رفتم همین وی تی 50 رو گرفتم . همه چیش خوبه . فقط به نظرم زیادی حرارت تولید میکنه . نکنه فنش خراب باشه ؟ مال شما م داغ میکنه ؟ یا مال اولاش هست و بعدا بهتر میشه ؟!!!
ضمنا قبل از خرید چک کردم و همه فرمت هایی رو که سامسونگ پشتیبانی میکرد پاناسونیک هم پشتیبانی میکرد و فرقی نداشتند اما زیرنویس رو هیچکدوم پخش نمیکنند
در مورد حرارت اگر کسی توضیحی بده ممنون میشم . آقای سوتی عزیز اگر تونستی یک زنگی به من بزن بعضی چیزاشون یاا هم چک کنیم ممنونم . 09121879349
من عذزخواهی میکنم!این سوال رو دوستمون از من پرسیدن و من هم چون نمیدونستم چیه پرسیدم!بازم شرمندهنقل قول:
سلام برادر...مبارکت باشه...چند گرفتی حالا؟نقل قول:
حرارت که تولید میکنه(این از مشخصات تلویزیونهای نئوپلاسما و دستگاههای با مصرف بالاتر هستش)!برای من هم گرم میشه ولی من خیلی بهش توجهی نکردم...به هر حال وقتی هم که فنش کار کنه حرارت رو میده بیرون بیشتر به چشم میاد...ایشالله که چیزی نیست...خیلی حساس نباش...اولش همیشه همینه...آدم خیلی حساس میشه
اگه واقعاً حرارت خیلی زیادی تولید میکنه،خدای نکرده شاید پشت دستگاه موقع حمل آسیب دیده باشه!ممکنه فنش ایراد پیدا کرده باشه!فوق فوقش باید فنش عوض بشه که هزینه ی زیادی نباید قاعدتاً داشته باشه مگر اینکه به پنل دستگاه آسیبی وارد کنه،ولی اون چیزی که من شنیدم اینه که این دستگاه قطعات و کیفیت بسیار بالایی دارن!
بهر حال این تلویزیون بهترین تلویزیون سال 2012 شده!پس اینکه ساپورتش خوب باشه که معلومه!من فقط یه هارد یک ترابایت بهش وصل کردم اصلاً نخوند هاردو!:n13:
فرمت هاردتون را از NTFS به FAT32 تبدیل کنید.نقل قول:
از هارد ها و فلش هایی ساپورت میکنه که فرمتشون FAT32، FAT16 یاexFAT باشه.
آخه من یک زمستون 89 گناوه بودم، فقط کالاهای استوک ش مرغوب بود. الان هم دوستی دارم که با اینکه اونجا زندگی می کنه واسه خرید TV رفت شیراز!نقل قول: