خیر از لیست بیرون نمیایید من 2 سال پیش از یک شرکت درخواست دادم همزمان از مخابرات هم در خواست دادم که شرکت زنگ زد گفت بیا یک هفته بعد مخابرات برای اینکه از قافله عقب نیفته زنگ زد .پس ربطی نداره انتخاب با خودتونهنقل قول:
بستگی به مراکزش داره
Printable View
خیر از لیست بیرون نمیایید من 2 سال پیش از یک شرکت درخواست دادم همزمان از مخابرات هم در خواست دادم که شرکت زنگ زد گفت بیا یک هفته بعد مخابرات برای اینکه از قافله عقب نیفته زنگ زد .پس ربطی نداره انتخاب با خودتونهنقل قول:
بستگی به مراکزش داره
دوستان یه سوال
یوزر پسورد سرویس 1 مگ رو میشه روی خط 512 داد و کانکت شد؟(512 رو با خود 512 تست کردم شد)
از لحاظ downstream اختلالی پیش نماید این وسط؟
مخابرات تهران سایتی نداره که ریز کارکرد و ... رو بشه دید؟
مرسینقل قول:
خب این پورتها حدودا هم معلوم نیست کی میدن؟به مخابرات زدم همش اشغاله.الان هم که تعطیل شدن رفتند تا پنجم
تست کردید خبرشو به ما هم بدید :n13:نقل قول:
نقل قول:راستش من اون اوایل تست کردم اکانت 512 و 1024 روی خط 128 هیچی نشد!فقط کانکت شد دیتا همون 128 بود!نمیدونم دیگه چی کار باید کرد برای اینکه افزایش هم پیدا کنه :n06:... حالا شما چی کار میخوای بکنی معلوم نیست!:دینقل قول:
برای کارکرد و مصرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چند وقتیه کار نمیکنه!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت اینترنت شب عیدی :دی
دوستان تا حالا تست کردند ببیند سرویس مخابرات قابلیت سرعت شناور رو داره یعنی مثلا من که در حال حاضر 256 دارم چند روز رو در طی دو ماه به 512 شیفت کنم و در پایان دوره دو ماه فقط به صورت روز شمار هزینه چند روزی که 512 داشتم به هزینه هام اضافه بشه ؟
سایت یا نرم افزار همه چی تموم برای تعیین سرعت واقعی Adsl میخواستم ؟
نتایج تست سرعت بنده با سرویس 256 مرکز کـاشـانی
سرور داخلی :
سرور خارجی :
ریت خط رو نمیشه عوض کرد بنابراین رو خط ۵۱۲ با اکانت ۱مگ هم وصل بشی بازم همون ۵۱۲هه.نقل قول:
بله،همین الان با خط 1 مگ تست کردم سرعت همانند 512 بود.نقل قول:
-- اکانت های مخابرات هم به درد نخورد.
isp های دیگه هم به همین منوال هستن یا یوز ها روی سیستم های مختلف کار میکنن؟(مثلا برخی isp ها دان ستریم رو روی 2 مگ میبندن ولی سرعت اکانت مثلا همون 128 هست که توو قرار داد ذکر شده)