اینا حرفا چیه دیگه.
اگه مربی واقعا کارشو بلد باشه از این مشکلا اصل پیش نمیاد.
Printable View
اینا حرفا چیه دیگه.
اگه مربی واقعا کارشو بلد باشه از این مشکلا اصل پیش نمیاد.
كاربران ايراني ركوردكلي وبسايت بين المللي گل دات كام را شكستند.
سايت گل - در حاليكه تنها 48 ساعت از شروع نظرحواهي سايت گل با اين مضمون«كه شما طرفدار كدام تيم ايراني هستيد؟»گذشته نزديك به 7 هزار نفر در اين راي گيري شركت كرده اند كه اين استقبال يك ركورد جديد براي سايت گل محسوب مي شود.
در حال حاضر طبق شمارش اوليه طرفداران تراكتورسازي نزديك به 39درصد آرا را به خود اختصاص داده و بالاتر از پرسپوليسي ها قرار دارند كه 30 در صد راي دارند. استقلالي ها با 12 درصد ، سپاهاني ها با 6 درصد ، ملواني ها با 5 درصد ،آباداني هاي نفت و داماشي ها با 3 و شاهين و ابومسلم وبقيه در حد يك درصد راي دارند.
نكته مهم در اين نظرسنجي اعتراض كاربران به شكل اعلام آرا بود و اينكه چرا هر كس مي تواند هرچقدر خواست راي بدهد.در پاسخ به اين دوستان بايد عرض كنيم كه ما در شمارش ارا ميل هاي مشكوك به تكرار را لحاظ نكرده ايم اما براي اينكه هيچ اعتراضي نباشد از امروز ، اين شكل از نظر سنجي را متوقف كرده و آن را به شكل كليكي (POLL)روي سايت قرار خواهيم داد تا عدد به دست آمده واقعي تر باشد.
بنابراين ضمن تشكر از شما كاربر گرامي ، از شما دعوت مي كنيم كه تا دوشنبه در انتظار تكرار نظرسنجي سايت گل باشيد.
سردبيري سايت گل از شما بابت اين استقبال و اعتماد تشكر مي كند.
2009/10/17
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/17/1566147/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%B9%D8%AC%D9%8A%D8%A8-%D9%88-%D8%BA%D8%B1%D9%8A%D8%A8-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%8A-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%DA%AF%D9%84
نظرخواهی بزرگ سایت گل : طرفدار کدام تیم ایرانی هستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – در پی رسمیت یافتن این ادعا که تراکتورسازی پرهوادارترین تیم ایران است، سایت گل در این زمینه اقدام به نظرخواهی می کند. شما مخاطبین گرامی، می توانید نام تیم مورد علاقه خود را برای ما در قسمت نظرات تایپ کنید و بدین وسیله برای تیمی که طرفدارش هستید امتیاز جمع کنید. مدت این نظرخواهی یک هفته است و در پایان هفته تعداد رای دهندگان و امتیاز کسب شده توسط هر تیم مشخص خواهد شد. اگر به جز تیم شهرتان به تیم دیگری در ایران علاقه مندید می توانید نام آن تیم را نیز درج کنید و امتیاز دوم را به آن تیم بدهید. باز هم سوال میکنیم: شما به کدام تیم ایرانی علاقه دارید. بخش فارسی سایت گل در انتظار نظرات شماست.
2009/10/15
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/10/15/1563088/%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%AF%D9%84-%D8%B7%D8%B1%D9%81%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF
نقل قول:
عجب!! سایت گل به این قضیه رسمیت داده یا..؟؟؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اون روش نظرسنجیشون کاملا قابل استناده!!
مشخصه که پرسپولیس و استقلال توی همه شهرها تعداد قابل توجهی هوادار دارن در حالیکه طرفداران متعصب تراکتور فقط مربوط به مناطق آذری زبان هستن..خود من تراکتور رو به دو تیم تهرانی ترجیح میدم ولی منطقم خوب چیزیه!
بعضیا میخوان بحث رو از حالت فوتبالی خارج کنن..
سایت گل قبلا هم در پخش اخبار ورزشی(!) بیطرفیش رو نشون داده...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ورود قطبي به ورزشگاه تختي، دايي تشويق شد
هواداران تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در جريان برگزاري ديدار تيمشان برابر استيل آذين به شدت علي دايي سرمربي سابق تيم ملي فوتبال را تشويق کردند.
به گزارش روز شنبه ايرنا، از اين ديدار که در ورزشگاه تختي تهران برگزار شد بيش از 8 هزار نفر ديدن کردند که 6 هزار نفر آنها هواداران تيم تراکتورسازي بودند.
اين درحالي بود که هواداران تبريزي با ورود افشين قطبي به ورزشگاه، علي دايي سرمربي سابق تيم ملي را تشويق و با سردادن شعار" قطبي يادت باشه دايي سرورته" از قطبي استقبال کردند.
کد:http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=736773
اینا هم عقلشون کمه ها..
واقغا برای ملت جوگیر ایران متاسفم!
ممنون/::
من خودم تيم تراكتور و طرفدارش رو دوست دارم ولي با اين كار نشون دادن واقعا ....هستند علي دايي كه فوتبال ايران رو نابود كرد تشويق داره
اره جونم علی دایی تنها مردی هست که فوتبال ایران رو درک میکردنقل قول:
من خودم تيم تراكتور و طرفدارش رو دوست دارم ولي با اين كار نشون دادن واقعا ....هستند علي دايي كه فوتبال ايران رو نابود كرد تشويق داره
ای خدا ما کی میخوایم آدم بشیم؟؟
تا اون مرتیکه بود میگفتیم سرمربی گری حق قطبی بوده..
حالا که با اون افتضاح و گند زدن به زور گذاشتنش کنار میگیم خوب بود!
ای خدا...
(البته عذر میخوام اگه تند حرف زدم!)
ممنون/:5:
این لیگ که فقط شده تراکتور سازی ! هر روز یه خبر جدید ازش به گوشمون میرسه . به نظرم دیگه دارن زیاده روی میکنن .