سلام
من يک
Dell XPS 1330 دارم که به مدتی پيش روش
ويندوز سون نصب کردم ولی يه مشکل اساسی در
تايپ حرف "ی" داشتم و هنوزم دارم و مجبورم بجای دکمه "ی" کيبورد, شيفت رو بگيرم و از دکمه "ط" استفاده کنم! درغير اینصورت موجب انفصال حروف کلمه میشه (مثلا آينده=آينده).
حالا باز ميشه با کلی دردسر و زحمت اين مشکل رو حل کرد ولی مشکل اصلی اونجاست که من حروف "ی" رو روی صفحات وب هم همينطور ناقص ميبينم که خوندش رو برام دشوار و غيرممکن ميکنه و اعصابم خورد ميشه.
من خيلی وقت پيش هم همين سوال رو پرسيدم (23-05-2011, 12:54 AM) ولی مشکلم حل نشد.
قبلا يکسری سوال ازم پرسيدن که جواب دادم حالا برای سرعت عمل اونها رو مينويسم که با در نظر گرفتن اونها راهنماييم کنيد:
1- تو device manager هيچ خطايی ديده نميشه ولی نوع "آداپتور نمايش" رو "استاندارد" نوشته! حالا نميدونم گرافيک نصب شده يا نه!؟
2- ويندوزم سون 32 بيتی هستش.
3- من الان دو زبان دارم که ميتونم بينشون سوئيچ کنم, يکی English و يکی Persian
4- تا جايی که من چک کردم چيزی روی کيبورد روشن نيست مثل scroll lock
5- من تو همه جا اين مشکل رو دارم؛ چه جاهايي که دارم مينويسم (تو ورد يا حتی موقع ايميل زدن) و چه جاهايی که دارم ميخونم مثل صفحات اينترنت (هم فايرفاکس و هم اکسپلورر)!
6- من حتی از روی On-Sceen Keyboard ويندوز هم تايپ کردم؛ هيچ تفاوتی با کيبورد لپ تاپم نکرد!
7- من به پيشنهاد يکي از دوستان Keyboard Changer هم نصب کردم، با ران کردن اين برنامه مشکل تايپ حل ميشه ولي مشکل رويت صفحات وب خير.
8- تو صفحات وب encoding رو چک کردم و UTF-8 بود!
(راستی بايد بگم که من با کامپيوتر خونه که اونم سون 64 بيتی روش نصب شده مشکلی ندارم و مشکلم با لپ تاپم هست (XPS 1330) که شايد ربطی نداشته باشه!)
البته
ممنون از آقای pasha-85 که خيلی کمک کردن.
لطفا راهنماييم کنيد چون الان خيلی به لپ تاپم احتياج دارم. من دانشجوی کارشناسي ارشدم و الان دارم پايان نامم رو مينويسم ولی واقعا اين نحوه تايپ و يا ديدن صفات خيلی افتضاحه! هم سرعت رو پايين مياره و هم اعصاب آدم رو خورد ميکنه.
نميدونم چطوری بايد بگم که خيلی کارم لنگه و هرچه زودتر بايد اين مشکل رو برطرف کنم.
پيشاپيش ممنون از لطف همه دوستان
ممنون ميشم راه حل تون رو به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم ارسال كنيد تا سريع تر متوجه بشم.
يك دنيا ممنون