آقا چجوری آهنگایی که خودم میخوام رو توی بازی بیارم؟
وی My Doc ریختم ، اسکن هم کرددم توی بازی. اما توی شبکه های رادیویی خبری نیست ازش. چجوری بیارم؟
Printable View
آقا چجوری آهنگایی که خودم میخوام رو توی بازی بیارم؟
وی My Doc ریختم ، اسکن هم کرددم توی بازی. اما توی شبکه های رادیویی خبری نیست ازش. چجوری بیارم؟
آقا پگورینو رو کشتی بازی تمومه دیگه؟
نقل قول:
آهنگات فورمتاشون چیه عزیز:8::8::27: بهتره از mp3 استفاده کنی
mp3 هست عزیز من. میگم توی بازی آهنگها رو شناخته فقط نمیدونم موج رادیو رو چجوری روی پخششون تنظیم کنم.نقل قول:
نمیخونی سوال رو هان...
ه موج هست که عکسش یه دست با یک سیدی سید رو گرفته اون موج اهنگاتو پلی میکنه:8:نقل قول:
برای بار هزارم :
1- یا برید سراغ پول . 250000 دلار . رومان رو دیمیتری میکشه .
2- یا برید سراغ انتقام از دیمیتری . کیت رو پورگینو میکشه
نقل قول:
این عکس برا من زمانی پیش اومد که از طریق فایروال دسترسی این برنامه رو به اینترنت قطع کردم ( بجای دیس کانکت شدن )
نقل قول:
منظور همون مرحله ایه که دو تا ایکون میاد ؟ :31:
یکیش قرمز رنگ و یکیش هم سبز رنگ با علامت دلار ؟
اینجارو من قرمز رو انتخاب کردم احساس میکنم روند بازی کند تر شده
مثلا الان تو 65% هستم که باید pegerino رو بکشم تا اون قسمتی که باید با موتور از رو کشتی بپری تو هلی کوپتر رو میرم ولی هی space رو میزنم که بره داخل هلیکوپتر نمیشه
نمیدونم باید چیکار کنم :41:
یک در خواست از دوستان :
نقل قول:
یه سوال هم داشتم :
تا قبل از اینکه اون هلی کوپتر رو منفجر کنیم نمیتونستم هیچ ماموریتی رو انجام بدم ! چرا دلیلش چیه ؟ :5:
تو هر ماموزیت هم معمولا 0.7 به روند بازی اضافه میشه ولی تو این ماموزیت هلی کوپتر بالای 2 شماره رفت جلو !!! :18:
راستی امروز بعد از اینکه کنار یه دختر زشت چاقالو ! بوق زدم اومد سوار شد و تو ماشین حرف زدن فقط ! وقتی تصادف کزدم و از ماشین پرت شدم گذاشت رفت :40::27:
الان هر کاری میکنم نمیتونم یه دختر رو سوار کنم
چی کار باید بکنم؟؟نقل قول:
این عکس برا من زمانی پیش اومد که از طریق فایروال دسترسی این برنامه رو به اینترنت قطع کردم ( بجای دیس کانکت شدن )
فیروالم که دسته شما چی کار کردین؟؟؟
اول که RGSCLauncher رو اجرا میکنم کاملا به اینترنت وصل هستم
بعد که در حالت اپدیت هست ( چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه ) و بعدش هم یه پنجره ی کوچیک میآد که Remind me later رو میزنم
چند لحظه بعد همون صفحه ای میآد که توش play هم هست اونجا اطلاعات اکانت من لود میشه و پنجره رو میزنم بره پایین
اون موقع مودم رو خاموش میکنم // بجای اینکه بصورت نرم فزاری ارتباط رو قطع کنم
چرا سروش جان هست یه جایی هست که با رومان میریم یه جایی و بعد دمو رو نشون میده که یه ماشین میاد کنارمون وای میسته و بعد یه نفر رو میارن پایین که دست و پاش رو بستن بعد از اینکه دمو تموم میشه بازی بهم میگه:نقل قول:
Kill DARKO or walk away