اقا این udyr چمپ خوبیه ؟؟؟:n01:
Printable View
اقا این udyr چمپ خوبیه ؟؟؟:n01:
اره توپه
فقط یک زیاد کایت میشه
udyr خیلی باحاله خیلی پا میگیره حتی به نظر من میتونه به راحتی yi feed رو بزنه خیلی آسون:n16:
بلی بسیار خوب و عالی هست،بستگی به پلایر هم داره البته،:n11:نقل قول:
آیتم هایی که براش بریم رو میشه بگین ؟
یه اطلاع رسانی بکنم شاید یکی بخواد بدونه :دی . من الان وایمکس ایرانسل رو امتحان کردم . مثل ساعت کار می کرد . نه یه لگ نه یه DC . در حالی که با نت مزخرف شاتل log in هم نمی توستم بکنم . منطقه آیت تهران . اگه کسی می خواد سرویسش رو عوض کنه با خیال راحت وایمکس ایرانسل بگیره . من صبر می کنم دوره این ماه ام تموم شه بعد وایمکس می گیرم .
بستگی به بازی داره ولی تانک ad میکنن و اسپل هم ghost برمیدارن که کسی نتونه فرار کنه.نقل قول:
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین آیتم بندی رو معرفی میکنه
با سلام به شما دوست عزیز ببخشید که دیر به دیر جواب میدم .من معمولا بعد هر گیم تو لیگ میام این جا:n02:نقل قول:
درمورد سوال شما من خودم یه سوال همین امروز پیش اومده.من هر وقت تو ساعت غیر آزاد میرفتم تو بازی با پینگ 160 مثل جت بازی میکردم و شبا هم تو وقت آزاد با پینگ 240 بازم بدون لگ و اعصاب خوردی .ولی این چند روزه فقط میتونم تو وقت های غیر آزاد با پینگ 300 بازی کنم و شب ها پینگم 600 میشه و کلا بازی زهر مارم میشه.ای کاش همونطور که بقیه کفتن reconnect میخواست .کلا 5 ثانیه از بقیه عقب بودم :n19:.تازه هلث چمپ ها با مینیون ها رو نداشتم.:n27:(منو بگو به دوست قبلی گفتم تو 24 ساعت مبین نت بدون لگه .لا اقل مبین نت نامرد نکرد دو روز از حرفم بگذره:sq_11:)
سلام
یکی نیست بیاد با ماصبح ها بریم رنک؟
بابا خسته شدم از دست این noob ها ، فقط بلدن خودشون رو بالا بگیرند.
واقعا خسته شدم ، امروز هم دو دست زدم با یک مشت noob
دست اول که دیوانه نفهم با teemo رفته mid در کل سه تا kill گرفته اونم با قارچ و شانس و ...
پایین هم Draven ابله همین طور هی feed و ...
من با singed جلوی vladimir که counter singed هست بیشتر از death ها kill داشتم + یک عالمه assisst ،همینش درد داره دیگه.
بازی دوم هم طرف shen برداشته ول کرده لاین خودش رو تا inhibitor رو زدن ، هی میره لاین دیگه تا kill بگیره ، از آخرم داشته bot از دست می رفته رفته پی turret دوم top ، میری top که push کنی ، می گه مال منه ولش کن.خوب چه کار کنم با این ها؟اعصاب برام نگذاشتند دیگه.
دوستان یکی میاد بگه وظیف های یه ADC تو بازی چیه؟
نمیدونم چیکار کنم تو map