کد:http://www.speedtest.net/result/1265352425.png
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41::41::41:
Printable View
کد:http://www.speedtest.net/result/1265352425.png
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41::41::41:
سلام دوستان از کجا باید فهمید که شب چقدر مصرف کردم؟!
خودم فهمیدم:دی:31:
خب باید باهاش ور برید خودتون!!!نقل قول:
میشه بگید چجوری می بریدش بالا؟
باید همه چی رو تست کنید تا به بهترین حالت برسید
اول برید توی صفخه مودم و refresh رو روی 10 ثانیه بزارید تا اگه کم و زیاد شد بفهمید
با لپ تاپ روی همه پریز ها تست کنید و ببینید کدوم کمتر نویز داره. من خودم با لپ تاپ رفتم توی جعبه تقسیم تست کردم!
با کارای اینطوری کم کم اوردمش بالاتر. اسپلیتر رو وصل کنید، در بیارید سر راه تلفن بزارید و... کلا همه جورش رو تست کنید و نتیجش روببینید. من تلفن رو که در میارم 7 تا زیاد میشه. اگه با اسپلیتر وصل باشه هم 5 تا.
خلاصه هر روشی که فکر میکنید تاثیر داره رو تست کنید
حتی وقتی گوشی رو از پیش مودم برمیدارم 1.5 تا اضافه میشه!
اگه هم سیم کشی داخل مورد داره میتونید مستقیم از جعبه تقسیم سیم بگیرید، اینطوری مثلا صبح که میری دستشویی همونجا ADSL ت رو هم میزنی تو پریز!!
من خودم سیم مستقیم کشیدم که الان شده 31-34
حالا میخام اگه بشه برق رو هم مستقیم از دکل توی کوچه بگیرم!!
اینه وضعیت زیر ساخت ما...
attenuation هم به فاصلتون تا مرکز مخابراتی ربط داره.
البته اینا همه در صورتیه که پارس اجازه سرعت بالا تر رو به شما داده باشه وگرنه اگه با لپ تاپت بری بشینی تو مخابرات هم مشکلت حل نمیشه!
مسعله جعبه تقسیم که کلا واسه من منتفیه! میمونه تست پیریزها! /////// هر چی بالاتر بره بهتره؟ snr رو میگم! اخه میگن نباید خیلی بالا هم بره! پس 2 مگ باید نزدیک 256 کیلوبایت زسیو کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا ناقصتون کنه :41: 128
دوست عزيز شما برو تلاش كن speedtest رو درست كن به جاي اينكه تست غير معتبر از idm بذاري.نقل قول:
كي گفته snr با رنج قابل دسترسي يكي هستند؟ با هم ارتباط مستقيم دارند رنج قابل دسترسي رو مودم با توجه به ويژگي هاي خط تعيين ميكنه.
وقتي توي رنج قابل دسترسي من نوشته 10000 مگابيت ميتونم ولي پارس نهايتا به من 1.5 مگ ميده پس هيچ تاثيري روي سرعت من نداره. مثال اتوبان و لاين و... اصلا مثال درستي براي خط adsl نيست.
كي گفت 6 خوبه؟ من با اون دوستمون كه عكس گذاشتن بودم و عدد 31 رو نشون ميداد.
اگه خود فرد اشتباهي توي سيمكشي و استفاده از تلفن بدون ----- و... نداشته باشه مقدارش قابل افزايش نيست مگه از طرف مخابرات كاري انجام بدن.
بازم بگم تازماني كه آنقدر كم نشه كه rate قابل دسترسي از سرعتي كه isp ميده كمتر بشه يا مشكل قطعي ايجاد بشه تاثيري توي سرعت نداره اينجور نيست الان 15 هست بشه 30 سرعت 2 برابر بشه.
یکی توضیح بده snr چیه ؟
اطلاعاتي كه روي خط براي شما از مركز مخابراتي ارسال ميشه توي راه يك سري اطلاعات مزاحم(نويز) به خودش ميگيره. SNR مخفف نسبت اطلاعات مفيد به نويز(نسبت سيگنال به نويز) هست كه معلومه هر چي اين عدد كه بر حسب دسيبل هست بيشتر باشه كيفيت ارتباط بهتره.نقل قول:
توي صفحه تنظيمات مودم پيداش ميكنيد.
از دیشب سرعت من افتظاح شده !