عرض کردم....نقل قول:
اگه سال های پیش معدل بالای 18 داشته به نظرم میتونه!
اما سخته....
خیلی:دی
ممنون/:5:
ولی احتمالش به شدت پایینه:13:
Printable View
عرض کردم....نقل قول:
اگه سال های پیش معدل بالای 18 داشته به نظرم میتونه!
اما سخته....
خیلی:دی
ولی احتمالش به شدت پایینه:13:
من اوایل زیر 40 می زدم الان متوسط 65 می زنم .به نظر من اگه بعد مطالعه ات یک سری تست (حداقل 30 تا) از کنکور را رو ببینی متوجه هدف طراح میشی. بعد باید فقط همونا رو یاد بگیری (بفهمی - تحلیل کنی - دلیل بیاری).این یک سوم کاره .. بعد میری توی متن می بینی کجاها (تیتر ها - بیت ها - لغات پیچیده ) با آیات هماهنگه (هر درس زیر یک ربع) ... و مرحله آخر باید موارد مشابه و تفکیک شدنی را درک کنی. اگه کتاب خوبی نداری سفید گاج جواب میده. حواست باشه اگه پیام آیات نفهمیدی باید تیکه تیکه معنی رو به هم ربط بدی.نقل قول:
حالا یکی به ما بگه این سوالای آیات قلم چی یوخورده سخت نیست؟
منم این نظرو دارم . یا سخت طراحی میشه یا خیلی آسون . هر آزمونشم 7 -8 تا غلط داره: مستند:نقل قول:
سایت انتشارات دریافت با نقد حرفه ای سوالات سنجش
کد:http://www.daryaft-pub.com
یه سوال از اونایی که قلم چی ریاضی میرن ولی آزمون جامع سنجشو دادن ... آیا سوالات سنجش در کل مفید بود ؟ می ارزه که جای قلم چی اونجا برم؟
یه خبر جدید : من دیروز زنگ زدم کتاب فروشی سازمان سنجش گفت می تونیم سوالای آزمونا رو یکی دو روز بعد بخریم:[PHP]متقاضیان در تهران همچنین می توانند با مراجعه مستقیم به فروشگاه این شرکت مستقر در ساختمان شرکت واقع در: خیابان کریم خان – خیابان میرزای شیرازی – خیابان شهید نژادکی (کامکار سابق) – پلاک 30، کتاب های موردنظر خود را خریداری فرمایند.
1) نحوه ارسال کتاب برای متقاضیان در تهران:
متقاضیان خرید کتاب ها و محصولات در تهران می توانند کتابهای مورد نظر خود را از طریق تلفن 88321455 به بخش سفارشات تلفنی اعلام نمایند. این قبیل متقاضیان نیازی به مراجعه به بانک و واریز وجه ندارند. سفارش این افراد همراه با فاکتور رسمی توسط پیک ویژه در محل مورد نظر خریدار(در سطح تهران) تحویل و وجه مربوط نقداً دریافت میگردد.
2) نحوه ارسال کتاب برای متقاضیان در شهرستانها:
داوطلبان و علاقه مندان در شهرستانها می توانند کتابهای درخواستی و مشخصات خود را در جدول ذیل درج نموده و پس از واریز جمع کل مبلغ کتاب و هزینه پستی به حساب جام به شماره 304284458 در هر یک از شعب بانک ملّت در سراسر کشور به نام شرکت تعاونی خدمات آموزشی، اصل فیش بانکی را همراه با جدول تکمیل شده از طریق نمابر (فکس) به شماره 88827860 و 88140041 و یا به صورت پستی به آدرس: تهران – صندوق پستی 3548- 15815 ارسال نمایند. متقاضیان در شهرستانها همچنین می توانند با اعلام شماره فیش واریزی و آدرس و مشخصات خود از طریق تلفن 88321599 کتابهای مورد نظر را تلفنی درخواست فرمایند.[/PHP]
من پارسال زیاد درس نمی خوندم ولی قلم چی که شرکت می کردم دینی رو همیشه می خوندم و از روی گاج سفید تست می زدم کنکور 68 زدم!!نقل قول:
دیگه امسال یه کتاب بهتر گیر آوردم اونو می خونم
شما هم اگه بخونی راحت به 70 و بالاتر میرسی فقط همون روزی که می خونی فرداش حتما تستشو بزن(یکی به خودم بگه)
پارسال هفته 4 ساعت دینی بزور می خوندم..
البته درصدامو گفته بودم ولی این کارنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عربی دیگه داره دیوونم میکنه!!
کاملا موافقم بخصوص سوالای آیاتش اغلب موقع زدن تست دین و زندگی سعی میکنم بیشتر تمرکز کنم چون تفاوت گزینه هاش میلی متریه:31:نقل قول:
سعید جاننقل قول:
میشه اسم کتاب رو بگی منظورم اونیه که جدید انتخابش کردی
دوستان من اطلاعاتم رو که توی سایت سنجش میزنم میگه پاسخه نامم هنوز دریافت نشده برا شما هم اینطوریه ؟
من وقتی نام خانوادگی و اینارو میزنم همینو میزنهنقل قول:
ولی با شماره پرونده و شناسنامه سال تولد میاد
شما هم امتحان کن همرو شاید درست بشه
واقعا که سوالای ریاضیه سنجش مسخره بود
اینا با خودشون چی فکر کردن؟؟
بعد میری سر جلسه کنکور بهت 55تا سوال میدن اشکت در میاد!!!!
خداییش چونکه اسم سنجش داره ملت پامیشن میرنا.حالا 2000بارم بهشون بگو
این ربطی به سازمان نداره.
حکایت تعمیرات موبایله که یارو رو تابلو مغازه ش میزنه نعمیرات مرکزی ملت میریزن تو
مغازه ش!!!