برای منم کم نکردهنقل قول:
Printable View
برای منم کم نکردهنقل قول:
پس چرا برای من 300 مگابایت کم کرده نامرد :41:نقل قول:
زنگ بزن تهراننقل قول:
این اینترنت طلایی به صورت 1 به 8 هست؟ اونوقت یکماهه است یا نه یک ساله است با این قیمت مثلا برای 2048 کیلو بیت نامحدود ( 3899000 ریال+ آبونمان) ؟نقل قول:
دوستان هنوز بهتر از آسیاتک اومده یا نه بهتر ولکن این آسیاتک نشیم؟؟؟؟
یکماهه هست:20:نقل قول:
این 2048 1به1 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت یکساله: 2,994,432 تومان ناقابل:31:
امشب هم دانلود میکنم ببینم اگه کم کرد زنگ میزنم.نقل قول:
نه 1 به 8 نیست. یه ماه عزیز. گفتم که تقریبا تو ایران همچین سرویسی پیدا نمیشه. مگه اینکه برای مکان عمومی بخواید با اون هزینه بالا.نقل قول:
در مورد تعویض شرکت من قصد داشتم برم بیست نت بعد از این دوره (یک ماه از دوره ام مونده!) و سرویس 256 نامحدود بگیرم یا 512. اما وقتی دیدم هر شب سرعتشون بیشتر میشه و شبی میتونم 900 مگابایت دانلود کنم تقریبا پشیمون شدم.
حالا دیشب انگار یه تغییراتی دادن، ببینیم امشب چی میشه.
من امروز اینترنت اسیاتک م ساعت هفت و ده دقیقه قطع شد. خاموش روشن کردم دوباره وصل شد اما مث اینکه از اون به بعد برام کم کرد! فک کنم دوباره برگشتن ساعت 2 تا 7 به جای 8 . مسخره کردن مارو:19:
نه برای من قطع نشده و کم نکرده...نقل قول:
برا من کم شده ؟!؟!؟ 200 مگ ناقابل
عجباااااااااا
من 2 شب قبل ساعت 7 تا 8 حدود 900 مگابایت دانلود کردم با سرعت 200 و از حجمم 300 مگابایت کم کرده بود
دیشب سرعت رو محدود کرده بودم که از 60 کیلوبایت بیشتر نشه. و امروز دیدم بازم ساعت 7 دیسکانکت شده و بین ساعت 7 تا 8 حدود 150 مگابایت دانلود کرده، و از حجمم 13 مگابایت کم کرده.
چجوریه این؟ رایگانه، 10% از حجمو کم میکنه... مسخرس