سلام میخواستم بدونم متن زیر از نظر املایی و انشایی مشکل داره؟
Unfortunately, no; the real world has gotten us with work,so for now AF has not a Facebook page, but i hope we can creat a fb & twitter in near feature.
Printable View
سلام میخواستم بدونم متن زیر از نظر املایی و انشایی مشکل داره؟
Unfortunately, no; the real world has gotten us with work,so for now AF has not a Facebook page, but i hope we can creat a fb & twitter in near feature.
سلامنقل قول:
به جای has not بنویسید: doesn't have
باقیش درسته
ولی شاید اگه جای شما بودم به جای can مینوشتم: I hope we'll be able to have a ...
feature = future
موفق باشید :11:
Mood Swings Of A Wandering Client
معنی این جمله چی میشه ؟
واژهی تخصصی شبکههای کامپیوتریه؟نقل قول:
یعنی: تغییر حالات یک کارخواه سرگردان...
* کارخواه: سرویسگیرنده، کلاینت
نقل قول:
نه خیلی ساده است دقیقا مثل فارسی
جمله اولی : ساعت 6 میخواهی از خونه بری ؟ ( یا راه بیوفتی )
جمله دوم ؟ ساعت 6 از خونه میری ؟ ( یا راه می افتی )
از جفتش هم میشه استفاده کرد . دقیقا مثل فارسی که ما هم میتونیم بگم . ( کی میری ؟ ) هم میتونیم بگیم ( کی میخواهی بری ؟ )
این جور جمله ها رو میخواهید بزارید واسه ترجمه بقیه جمله رو هم بزارید که بشه فهمید اصلا در مورد چی داره بحث میشهنقل قول:
ترجمه اش فکر کنم میشه به درو دیوار زدن به مشتری سرگردون !!! یا گیج شدن یه مشتری سرگردون و ...
گشتم تاپیکی پیدا نکردم
به نظر اساتید بهترین - کوتاهترین - کم خرج ترین - راحت ترین - تضمین شده ترین روش برای افزایش قدرت لیسنیگ چی میباشد؟:11:
نقل قول:
به نظر من بهترین راه خودش هست - یعنی گوش دادن -
من قبلا توضیحاتی در این رابطه دادم - امیدوارم مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 5556
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 5206
خوب فکر نکم توی این دنیا چیزی پیدا کنی که همهی اون ویژگیها رو با هم داشته باشه...:13:نقل قول:
شما باید فرایند استانداردش رو طی کنی...:46:
افزایش قدرت لیسنینگ تا چه سطحی؟:20:
از همون فایل صوتیای که خودت گذاشتی چند درصدش رو مشکل داشتی؟
بهترین: در معرض صداهای انگلیسی بودن همزمان با افزایش دایرهی لغات...:8:
کوتاهترین: شبانهروزی کار کردن که این مورد بسته به دایرهی لغات شما ممکنه بیشتر و بیشتر طول بکشه...:20:
کمخرجترین: خرج از چه نظر؟ یعنی نه پول اینترنت بدی و نه کتاب بخری و نه فیلم خارجی بگیری و نه کانالهای خارجی و...؟! بلاخره گیر آوردن چهار تا منبع انگلیسی خرج خودشو داره...:5:
راحتترین: پیشرفت کردن توی هر کاری همیشه زحمتهای خودش رو داشته و داره...
نمیخوام پارازیت بدم، ولی شما که میخوای کوتاه و سریع این مسیر رو طی کنی سختیش یکم بیشتره...
...
در کل همهی اینها رو میشه از طریق اینترنت جور کرد...
* پستهای دوستمون سجاد رو بخون... روشهای خوبی هستن...:46:
دیگه من نگفتم هلو بپر تو گلو:31:نقل قول:
منظورم بهترین بودنقل قول:
خوب فکر نکم توی این دنیا چیزی پیدا کنی که همهی اون ویژگیها رو با هم داشته باشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که راحت بتونم فیلم ببینم و اخبار و فوتبال ببینمنقل قول:
حدود 50 درصد شو حالیم میشد البته صوتی نبود تصویر داشت به اون زیبایی:21:نقل قول:
از همون فایل صوتیای که خودت گذاشتی چند درصدش رو مشکل داشتی؟
همین جور فقط پخش بشه؟نقل قول:
بهترین: در معرض صداهای انگلیسی بودن همزمان با افزایش دایرهی لغات... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وکبیلواری نسبتا خوبی دارمنقل قول:
کوتاهترین: شبانهروزی کار کردن که این مورد بسته به دایرهی لغات شما ممکنه بیشتر و بیشتر طول بکشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت که دارم ردیفه کتاب هم میتونم بخرم فیلم هم که خوراکمه کانال های خارجی هم که داریم (یه مدت اصن کانال داخلی نداشتیم :دی)نقل قول:
کمخرجترین: خرج از چه نظر؟ یعنی نه پول اینترنت بدی و نه کتاب بخری و نه فیلم خارجی بگیری و نه کانالهای خارجی و...؟! بلاخره گیر آوردن چهار تا منبع انگلیسی خرج خودشو داره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر مادی مشکلی نیست:46:
میدونم و منم همه شونو به جان خریدم:20:نقل قول:
راحتترین: پیشرفت کردن توی هر کاری همیشه زحمتهای خودش رو داشته و داره...
نه عجله ای نیست اگه سرعت در کیفیت یادگیری تاثیر بد داره که پیوسته کار میکنم:46:نقل قول:
نمیخوام پارازیت بدم، ولی شما که میخوای کوتاه و سریع این مسیر رو طی کنی سختیش یکم بیشتره...
...
در کل همهی اینها رو میشه از طریق اینترنت جور کرد...
در آخر منتظر راهنمایی های شما هستم فعلا:46:... :11: