قطعی های آسیاتک خیلی زیاد شده
بین هر قطع و وصل هم حداقل 10 دقیقه دیسکانکته
نمیدونم چرا چراغ لینک خاموش میشه وقتی قطع میشه.
انواع اسپلیتر و انواع ترفندهارو استفاده کردم جواب نمیده
Printable View
قطعی های آسیاتک خیلی زیاد شده
بین هر قطع و وصل هم حداقل 10 دقیقه دیسکانکته
نمیدونم چرا چراغ لینک خاموش میشه وقتی قطع میشه.
انواع اسپلیتر و انواع ترفندهارو استفاده کردم جواب نمیده
بله قبلا این طوری نبود الان قطی ها بین 10 تا یک ساعت هستش و هر روز پیش میاد.
بله تایید میشه. هر روز بین 2 تا سه بار قطع میشه و چراغ مودم کلا خاموش می شه.
3 دوست عزیزی که گفتن قطعی زیاد داریم . لطف کنند یه عکس از صفحه مودم که مقدار SNR زده بزارن . میخوام مقایسه کنم ببینم . شاید این قطعی ها مال نویز خط ! :40:
Snr من دوروبره 30 معمولا کمتر از 26 نمیشه دیگه
نمیدونم. ولی حدود 3-4 روزه سرعت حدود نصف شده. شبانه مشکلی ندارم حدود 200 هست ولی روزها مقداری پکت لاست و ... دارم و فکر میکنم مشکل از جایی باشه که به اینترنت وصل میشه. آخه من سایت های داخلی رو که میارم بالا، هنوز کلیک نکرده تمام صفحه باز میشه.
ممنون . پس شما مشکلی ندارید . نمیدونم مال من مال همین SNR یا خود آسیاتک . چون به هر حال شما یه شهر دیگه هستید . دوستان الان من که نویز خطم انقدر بالا هست باید چکار کنم !؟ سیم کشی داخلی باید عوض بشه ؟! :11:نقل قول:
شاید مشکل از مخابرات و پورتت باشه. اگر بتونی مودم رو وصل کنی به سیم تلفن ورودی خونه(دم در) و بعد با لپتاپ چک کنی، بهتر مشکلت معلوم میشه.نقل قول:
راستی این مشکل هم که گفتم فکر کنم از آسیاتک هست که یه سایت مثل پی سی ورلد رو به سرعت میتونم بیارم بالا ولی یه سایت مثل موبایلستان، پدرم رو در میاره :13: فقط با سا ک س باز میشه.
من تازه اومدم آسیا تک .... یعنی آوردنم چون مشترک لایزر بود
خلاصه بگم ... چند سالی که از اینترنت استفاده کردم یه طرف این یکی دو روز هم یه طرف
نمی دونم چجوری تحمل میکنین ولی من اگه این روند ادامه داشته باشه هرجور شده از دستشون فرار میکنم
رفتم 1 مگ گرفتم سرعت رو چک میکنم اکثرا معادل 512 و به ندرت معادل 768 میشه!!
این شرط 5 گیگش هم توهین به کاربره!!
اونم از دانلود شبانه که پیر آدم رو در میاره ... قبل از یک ، 10 دقیقه کلا قطع میشه و بعدش هم در حد لاک پشته!!
من تو لایزر هر شب 2.5 گیگ دان داشتم ولی الان تو آسیاتک با سرعت مثلا 1 مگ بزور به 500 مگ میرسه تازه لایزر تو 6 ساعت و آسیاتک توی 8 ساعت!!!!؟؟؟
صدرحمت به شاتل ، حداقل آدم تکلیفش رو میدونه .... کسی شرکت بهتر سراغ داره تو تهران
برای من دانلود شبانه خیلی خیلی مهمه....
برای منم SNR خطم مثل مال شماست ولی از نظر سرعت مشکلی ندارمنقل قول: