Mtx tn693
آخه یکی از دوستان بسته بود تعریف میکرد البته قیمتش فک کنم بالاتر از این هرتز هست
اما در کل این دایچیه 690 هرتز در حد اون باند هست؟
Mtx tn693
آخه یکی از دوستان بسته بود تعریف میکرد البته قیمتش فک کنم بالاتر از این هرتز هست
اما در کل این دایچیه 690 هرتز در حد اون باند هست؟
این ها حدود قیمتش چند هست؟نقل قول:
هنوز اون مشکل شخصی که عقب بشینه هست.برای اون باید باند جلو هم بگیریم؟یا راه حل دیگه هم هست؟
اونی پخش و باندی که اون بنده خدا معرفی کرد رو نظرتون چی هست؟
بله كاملا.اگربا پارمترهاي درايورها آشنائي داشته باشيد ميتونيد مقايسه كنيد.ضمنا ووفر اين اسپيكر كاغذي هست.نقل قول:
قسمت پائين اون فايل PDF رو يك بار ديگه مطالع كن.:46::8:
بازم سلام .
دوستان با توجه به پست های بالایی من آیا پخش kenwood 349 یا pioneer 4250 برای من مناسب هستند ؟ آیا خروجی آمپ دارند ؟ اگر مناسب هستند کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
بعد آمپ 4 کاناله میخوام . 2 تا از کانالهام که برای همین pioneer 6940 میره که 80 وات rms هست . و 2 تا دیگه هم برای آینده که احتمالا باند جلو هم بگیرم میخوام .
به نظرتون آمپ چی بگیرم که حد اقل 80 وات رو بده برای باندهای 4 اهمی (برای همین 6940) ؟؟ اگر بخوام آمپ 2 کاناله بگیرم آیا pioneer 5500 جواب میده برای باند های من ؟
ممنون .
دوستان یه مساله جالب
امشب رفتم برای خرید باند، چشمم خورد به یه ضبط پایونر بسیار شیکه تصویریه یو اس بی خورو اس دی خورو ...
مدلشو دیدم DVH-735AV بود، با خودم گفتم تصویری پایونر زیر 300 اصلا نداریم حتما الان طرف میگه 350 400:20:
پرسیدم گفت 240، خوب نگاش کردم دیدم مو نمیزنه با پایونرای دیگه (مدلای چینیشو دیده بوده که مثلا مارکش به جای اینکه pioneer نوشته باشه بوده Pionier) برگشتم بهش با خنده گفتم عجب قلابیه شیکیه!:27: طرف ناراحت شد گفت نه داداش اصله! گفتم عجب! رو چه حساب میدی 240 با این امکانات:21:گفت اینا تنظمیاته صداش نسبت به سایر مدلا پایینتره و بیشتر رو تصویریش فوکوس کردن:31:
خلاصه اگه کسی یه آی کیوی حداقل متوسط داشته باشه و یکمم به سایر مدلا و قیمتای پایونر آشنا باشه(مثلا مدل MVH-8350BT دقیقا امکاناته اینو داره با این تفاوت که تازه سی دی هم نمیخوره و قیمتشم 390 تومنه) میفهمه که آقا این اصل نیست
هرچند فروشنده های با شرف و خداشناس که اکثرشون تکذیب کردن
حالا یه سوال، به نظرتون این ضبط که قلابیه یه برند اصلیه، میتونه بهتر باشه یا ضبطای چینی که الان ریخته تو بازار؟البته من خودم 6350 دارمو راضیم هستم اما یکی از اقوام میخواد از این مارشالایه فول بگیره به 210 ، من فک کردم اگه این پایونره در حد مارشاله باشه بیشتر میرزه ! البته از یه طرفم اینو معلوم نیست چه شرکتی زده اما مارشاله حداقل شرکت داره و همچنین گارانتی!
اگه دوستان چیزی به ذهنشون اومد مرتبط با این قضیه مطرح کنند دیگرانم استفاده کنند
این باند ها که براشون یه قدرت خاص معرفی شده مربوط به مجموع هر دو باند هست یا هر باند به صورت جدا ؟! مثلا همین 6994 خودم که 80 وات هست (rms) یعنی 2 تا 40 یا 2 تا 80 ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز این مدل اصل هست و گارانتی شرکتی داره.امکاناتش نسبت به مدلهای بالاترش کمتره.ضمنا سی دی هم نمیخوره.
Infinity 4-Channel Amplifiers KAPPA FOUR
1-این مدل رو از کجا میشه تهیه کرد؟
2-قیمتش چقدره؟
با توجه به اینکه jbl1004 تقلبی شده و x41 هم قیمتش سر به فلک میزنه و 7541 هم تقلبی شده چه امپی پیشنهاد میدید که 4 تا خروجی بالای 100 وات بده و قیمتش 200 تومن باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
راکفورد r600-4d چطوره قیمتش چقدره؟
کدنس xah175.4 orange چطوره قیمتش چقدره؟
دوست عزیز این مدل اصلی نیست و گارانتی شرکتی هم ندارهنقل قول:
در مورد سی دی خور نبودنش هم اونچیزی که من دیدم میخورد(فک میکنم) ، من حس میکنم شما هم مثله خیلیای دیگه با 8350 اشتباه گرفتید
اما خب ما فرضو میزاریم که سی دی هم نمیخوره(هرچند میخوره:13:) 150 هزار تومان اختلافشه با 8350 که اونم دقیقا سی دی نمیخوره و ... ، همه چیز واضحه که این قلابیه!
ضمنا یه سری هم به سایت پایونییر بزنید توی سریه DVH اصلا همچین مدلی نداره:41:
سلامنقل قول:
من از شما تعجب میکنم که خودتون این مدل را سرچ نمیکنید تا ببینید.جدا از اینکه من خودم این مدل را با گارانتی پایونیران خریدم شما هم به لینکهای زیر دقت کنید.
کد:http://www.pioneer-mea.com/en/subcategory.php?subId=91&catId=46
کد:http://mypioneer.org/
کد:http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_DVH-735AV.html