اگه هارد ویروسی نیست و با فرمت هم درست نمیشه حتما گارانتی ببرین و از گارانتی استفاده کنیدنقل قول:
Printable View
اگه هارد ویروسی نیست و با فرمت هم درست نمیشه حتما گارانتی ببرین و از گارانتی استفاده کنیدنقل قول:
میشه بگید خرجش حدودا چنده منظورم خرج ریکاورینقل قول:
متاسفانه هزینشو نمیدونمنقل قول:
سلام
من یه مشکل عجیب پیدا کردم؛
بعد از پارتیشن بندی و تغییر سایز ویندوزم دیگه بالا نمیومد، حالا به زور repair بالاش آووردم درایو فیلمهام پوشه هاش باز نمیشد و پیغام access denied رو میداد. chek error کردم دریو رو و این مشکل هم حل شد ولی هر فایل ویدئویی که داخل این درایو هست قاطی پاطی شده. یعنی مثلاً رو کلیپ کلیک می کنی سریال ومپایر رو نشون میده ولی حجم همون حجمه، خود فایل جا به جا نشده فقط جابه جا نشون میده. پلیرهامو پاک کردم، عوض کردم ولی افاقه نکرد. K lite codek داشتم، اونم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی خوب نشد.
ممنون میشم اگه راه حلی دارین بهم بگین.
سلام. موقع نصب ویندوز روی کامپیوترم هارد اکسترنالم وصل بود اما موقع پارتیشن بندی کاری باهاش نداشتم. الان که ویندوز نصب کردم هاردو نشون نمیده. کلی اطلاعات هم روش دارم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم مشکل دوست بالایی رو پیدا کردم
اومدم هارد 500 گیگیم رو فرمت کنم با hiron توی بوت اومدم فرمت کنم نمی دونم کدوم برنامه رو اجرا کردم شروع کرد به فرمت کردن منم سریع ریست کردم
الان دیدم هارد 1 ترام شناخته نمی شه و به صورت 930 گیگ unallocated شده کلی اطلاعات حیاتی روش داشتم
چی کار کنم ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر می کنم اگه سی دی ویندوز رو بذاری و ریستور کنی خوب بشه، نشد باید ریکاوری کنی.نقل قول:
شما باید پارتیشن های هارد رو با نرم افزار acronis home director ریکاوری کنید با recovery expert برای اینکار به حجم اضافه داریننقل قول:
دوستمون مهدی جان هم باید همینکار رو بکنند
یعنی خود پارتیشن ها برمی گرده یا باید ریکاروری بشه روی یه هارد دیگه ؟نقل قول:
چون 1 ترابایت فضای اضافی ندارم
الان گذاشتن با نرم افزار testdisk آنالیز کنه ببینم درایو هام بر می گرده
سلام
اومدم با هیمن نرم افزار testdisk آنلیز کردم هاردو بعد شروع به بازیابی درایو ها کرد ولی فقط یه درایو سالم بازیابی شد 2 درایو دیگه رو قبلا یکی کرده بود به حجم 680 گیگ که الان به صورت 2 تا درایو یکی با حجم که باید فرمت بشه یکی unallocated !!!!
چی کار کنم همون درایو 680 گیگم برگرده ؟؟