مال من کلا وصل نمیشه!نمیدونم چکار کنم برای اتصال!پولم الکی داره هدر میشه:n02:
Printable View
مال من کلا وصل نمیشه!نمیدونم چکار کنم برای اتصال!پولم الکی داره هدر میشه:n02:
میخواستم ثبت نام کنم برای اینترنت مودم دارم اگه سرویس 512 5 گیگ رو بگیرم با هزینه نصب چه قدر برام اب میخوره ؟
با نصب و رانژه 39
چند وقته snr خطم افت خیز پیدا کرده! اکثرا روی 22 هستش اما بعضی وقتا افت پیدا میکنه تا 8-9 (بعضی وقتا به 3 هم میرسه) تو همین افت خیزا یک دفه اینترنت قطع میشه و لینک میپره!!
مشکل از طرف خط من ایجاد شده یا مشکل از فناوا هستش؟
کلا snr مربوط به خط شماستنقل قول:
و میتونه از سیم تلفن اسپیلتر و خوده تلفن باشه و یا از مخابرات در کل مربوط به خط تلفن هستش
الان هم زنگ بزنی فن آواا سرعتت میارن پایین تا snr خطت بره بالا پس اول مودمو وصل کن به سیم ورودی و همه چی رو از تلفن جدا کن ببین چطوره اگر خوب بود مشکل از خونه هستش اگر نه از مخابرات منطقتون
سلام به دوستان.این ماه128 با حجم 3 گیگ خریداری کردم.تو پنل که رفتم دیدم هر از گاهی میزنه ترافیک رایگان مثلا 10 مگ و از حجمم کم نمیکنه.داستانش چیه؟مگه 128 3 گیگ هم ترافیک رایگان داره؟
خیر رایگان نیستنقل قول:
آپلود رو رایگان حساب میکنه
دوستان یه سایت خوب فروش اکانت کاهش پینگ برای بازی آنلاین که خودتونم تست کرده باشین میشه تو پ.خ معرفی کنین برا بازی pes میخوام با تشکر :n16:
دوستان یه سوال فنی:
اگه الان آپلود رو که 512 بستن برام،رو 1 مگ ببندن پینگ تایم میاد پایین و بهتر میشه تو بازی آنلاین آیا؟
میدونم پینگ تایم هیچ ارتباطی با پهنای باند دانلود نداره، آپلود رو مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد ربطی نداره.نقل قول:
برای کاهش پینگ باید از وی پی. .ان های مخصوص این کار استفاده کنین. خیلی تاثیر دارن