این طرح برای خطوط دایمی ایرانسل هستشنقل قول:
Printable View
این طرح برای خطوط دایمی ایرانسل هستشنقل قول:
برای سیم کارت های اعتباری نیست, ایرانسل در سایت خودش قبل تولد و در تلویزیون هم اعلام کرده بود برای مشترکین دایمی خودش روز تولدش ۲۴ ساعت تماس داخل شبکه رایگان هستنقل قول:
دوستان مسخره بازی جدید ایرانسله ؟ ایرانسل من لاگ اوت کرده و وقتی رمز وارد میکنم میگه رمز نامعتبر بعد هم که میزنم دریافت رمز جدید میگه حساب فعال نیست فعال شود ؟ بعد هم میگه محتوای نامعتبر
این مشکل قبلا واسه منم اتفاق افتاده بود،یادم نیست چجوری درست شد.نقل قول:
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
زنگ بزن پشتیبانی درست میکنننقل قول:
مال من هم قبلا اینجوری بود و اصلا وارد نمیشد
زنگ زدم خودشون درست کردن
برنامه ایرانسل من پاک کنید دوباره نصب کنید هم درست میشه
ایرانسل باید هارد اکسترنال با تخفیف ویژه هم به فروش بذازه با این دانلود شبانه میزان فروش هارد اکسترنال هم خیلی بالا رفته .:n01:
برای نشون دادن MiMo روی گوشی های سامسونگ، کار خاصی باید کرد!؟
کد ستاره مربع 0011 مربع که رو میزنم، فقط همین اطلاعات رو میده
گوشی هم cat6 هستش.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مایمو میخواید برای چی ؟ :n01: همه سایتای چه ایرانسل چه همراه اول چه رایتل mimo 2x2 هستن.نقل قول:
نقل قول:دوستان این مشکل معمولا نیمه شب به وجود میاد صبح همون روز درست میشهنقل قول:
مهندس موبایل مگه دو تا ورودی داره تا بتونه از مایمو استفاده کنه؟نقل قول:
ضمنا فکر کنم اگر حالت مایمو فعال بشه توی سرویس مود ri رو 2 نشون میده
من فقط توی سرویس مود بعضی از کاربرانی که پلاس داشتن عدد 2 رو دیدم
service mode samsung *#0011#
MIMO Mode is for some reason always TBD, and Rank Indicator can be either 1 or 2.
RI=1 indicates that only 1 data stream is sent (plus a copy) from the eNB, meaning your device isn't utilizing MIMO for spatial multiplexing and instead is in Receive Diversity mode. This happens when SINR is low and improved signal robustness is needed.
RI=2 indicates that signal is robust enough, SINR is high enough (typically over 15dB), so 2x2 MIMO capable eNB is scheduling 2 separate data streams to your device, which means MIMO is utilized for improved data rates
این بحث رو قبلا تو یکی از تاپیکا داشتیم !نقل قول:
مایمو ربطی به 4G+ نداره...زمانی که نتورک دیتا گوشی در حالت Idle باشه برای صرفه جویی بیشتر انرزی از آنتن شماره 2 استفاده نمیشه .. تصاویری هم هستن که دوستان انداختن مایمو 1 بوده ولی 4G+ هم بودن ! زمانی که ترافیک در حال استفاده تقریبا سنگین داشته باشید آنتن دوم فعال میشه..
یکی از نمونه هاش موقع تست گرفتن هست..توجه کنید چه رو 4G معمولی چه رو 4G+ اولین تستی که بعد از بیکاری گوشی برای مدت طولانی میگیرید سرعتش دیر بالا میره .. مثلا تا 10 مگ میره بعد میره رو 30 مگ..این بخاطر فعال شدن آنتن دوم و حالت mimo 2x2 هست.
سیم کارت رو انداختم روی ی گوشی دیگه، روی باند 2.....برام MIMO رو نشون داد....ولی بدبختی به اون PCI ای که میخواستم چک ـش کنم...وصل نمیشد
میخوام ببینم این دکلی که الان ازش سرویس میگیرم....اگه MiMO ـش 2 هست.....یه آنتن یاگی دیگه درست کنم بزنم به مودم ـمنقل قول:
مایمو میخواید برای چی ؟ :n01: همه سایتای چه ایرانسل چه همراه اول چه رایتل mimo 2x2 هستن.
از طرفی بعید میدونم که mimo 2x2 برای همه سایت ها فعال باشه......واقعاً اینطوره!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
++++++++++++++++++++++
حالا کلاً روش دیگه ای به غیر از گوشی های سامسونگی برای فهمیدن MiMo هست...حتی تو مودم!؟
بله فعاله دوست عزیز...تمام سایت ها...حتی 3G هم که H+ میشه مایمو 2x2 هست..کلا مایمو 1x1 دیگه نداریم ! Cat1 استفاده میشد.نقل قول:
مهندس جان حرفهای شما و شخصیت شما برای بنده خیلی ارزشمنده اما من شخصا هنوز با این مایمو مشکل دارم. البته شاید مایمو کاربردهای زیادی دشته باشه اما اون چیزی که برای من مشکله تجربه عملی دوستان هست. اگر یکی پیدا بشه که با یک آنتن یک سرعتی بگیره و با آنتن دو سرعتش دو برابر بشه این قضیه برای من حل میشه تا به حال توی تستهای دوستان به این مورد برنخوردم به علاوه اینکه اصلا فکر نمی کنم این موبایلها دو تا ورودی آنتن داشته باشن که بخوان از مایمو استفاده کنند.نقل قول:
امیدوارم یه کاربری پیدا بشه که سرعت دو برابری با آنتن دوم رو به ما نشون بده من که با دو انتن چنین تجربه ای ندارم
چون این بحث به آنتن بیشتر مربوطه لطفا توی تاپیک انتن ادامه بدید. اونجا چند تا متن رو هم اوردم شاید بهتر به نتیجه برسیم. لینک مطلب
تست سرعت اینترنت فورجی ایرانسل در محدوده خیابان ستارخان تهران.
راهی هست که بتونم موقعیت و مکان دکلی که بهش وصل هستم رو تشخیص بدم ؟
برای تنظیم دقیقتر مودم یا آنتن میخوام بدونم .
بله استفاده از برنامه Network cell infoنقل قول:
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
فکر کنم من یه بار استفاده کردم اطلاعات درستی نمی داد. رفتم اونجایی که نشون داده بود اما دکلی نبودنقل قول:
اگر واقعا دکل رو پیدا کردید اطلاع بدید
منکه استفاده کردمو کاملا هم دقیق بودهنقل قول:
ممنون ولی این برنامه برای آندرویید هست در صورتی که برای ویندوز میخوام . چون سیمکارت داخل مودم (B315) هست و با لپتاپ ویندوزی بهش کانکت شدم .نقل قول:
داخل شبیه ساز آندرویید هم این برنامه رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه .
شبیه ساز اندروید اجراش نمیکنه چون پی سی شما GPS ندارهنقل قول:
دوستان یکی لطف میکنه بگه این مودم D-link dwr-932_d1 لاک فرکانسش کدوم قسمته ؟
فکر کنم ندارهنقل قول:
نداره ديلينك و تيپيلينك ندارندنقل قول:
فکر کنم بتونم تو 3 ساعت شبانه یه 15 گیگی دانلود کنم ولی واقعا انصاف نیست :n03: قبلا حداقل حداقش 25 مگ سرعتم بود ...
دوستان من یکو نیم گیگ روزانه و یکو نیم گیگ ساعت دو تا هشت صبح گرفتم. تا الانم از ساعته شبانش استفاده نکردم الان میبینم ده مگ ازش خود بخود کم شده. شاید بگید ده مگ چیه اصلا ارزش مطرح کردنم نداره درسته حق با شماست.ولی بلاخره ادم بی اعتماد میشه چرا وقتی اصلا تو اون ساعات مودم روشن نبوده باید حجم کم بشه؟
یعنی مودم در ساعت 2 تا هشت همیشه خاموش بوده و کم شده؟ اگر مودم هم روشن باشه یه مقدار دیتا رد و بدل میشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اره مودم کامل خاموش بوده همینه در تعجبم و شکم به یقین تبدیل شده یه جورایی حجم دزدی میکنن.نقل قول:
دوباره از ایرانسل زنگ زدن که 3 تا سایت دم خونتون وصله مشکلی نداره گفتم مشکل هنوز هست گفت بازم به همکارا میگم که بیان بررسی کنن یه رب بعدش نتم قطع شد و الان 4 ساعته تایم اوت میده صفحه ها نصفه باز میشه سرعت رسیده به 200 کیلوبیت!!!! مثل اون دوستمون که گفتن اومدن بازدید نتشون داغون شد تازه برای من هنوز حضوری نیومدن اگر بیان فکر کنم کلا قطع کنن،چرا اینطوری میکنن من خواستم بهتر بشه نه اینکه خراب ترش کنن!!! دیگه موندم به کی و کجا بگم مشکلمو. خودشونم که اپراتور کارشناس ندارن که وصل کنن صحبت کنیم باید زنگ بزنی کلی بحث اخرش اگر ارجاع بدن بخش فنی تماس بگیرن و بدتر از اون بجای بهتر شدن بدتر بشه!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
امیدی نیست :n28:نقل قول:
دوستان بهترین روتر برای مودم e3372 ایرانسل چیه؟
راستین بازار یه روتر 2 آنته tp link داره. به نظرم چیز خوبیهنقل قول:
فکر کردم 2750 رو ساپورت میکنه و به این امید گرفتمش.حالا فهمیدم اصلا ساپورت نمیکنه.:n28:
سرعت دانلود دقایقی پیش در شمال غرب تهران :
سرعت دانلود 1 دقیقه پیش :
سرعت دانلود همین الان :
کاملا واضحه داره تغییراتی صورت میگیره بعد 2 ماه و راحت میشه فهمید که یا این مدت واقعا مشکل داشت یا به طور عمد ، سرعت رو پایین کشیده بودن ...
در هر صورت ، اگر واقعا این چند روز سرعت درست شد که دمشون گرم ! ولی اگه درست نشد و این یه قلم صرفا از دستشون در رفته بود ، میسپارمشون دست خدا :n16:
خوشحالم که برای شما درست شده اما برای من همچنان داغونه امیدوارم واسه ما هم تغییراتی بدن خیلی بد شده سرعت الانم سیگنال کم شده فکر کنم سکتور اشتباهی چرخونده طرف دیگه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من هم الان نیم ساعته دوباره سرعت اومده پایین ... من که خیلی وقته قطع امید کردم ولی خیالم تخته اونی که اون بالاس بعدا ازشون جواب میخواد :n39:نقل قول:
بابا اونا که نمی خوان مردم آزاری کنند یا مشکل رو فعلا تشخیص ندادن یا رفعش زمان می بره شما می تونید کمک کنید تا مشکل رو بهتر پیدا کنند . نا امید نشید و از طریق کنترل حساب پیام بدیدنقل قول:
اما
وقتی میگن 4 جی تا 10 مگابیت خوبه میرن روی مخ
وقتی سایت یا ایرانسل من تیکت میزنی و میگه ناموفق میرن روی اعصاب
اخه یک دفعه سرعت کامل برگشت به حالت عادی و بعد دوباره برگشت رو 100 کیلوبایت به پایین ! یعنی یه لحظه یه تغییری دادن رفت ! و تو این دو ماه وقتی نظیر چنین مساله ای پیش نیومد به قول شما یا نتونستن مشکل رو رفع کنن یا به نظر من اصلا سراغش هم نرفتن !نقل قول:
کنترل حساب منظورتون ecare ایرانسل هست ؟