1 شب بیشتر اینطوری نشد..رو آی پی 2.185 بودم .تقریبا ثابت بود پایین ترین حدش تا 650 اومد..الان مث اینکه دیگه رو 500 قفل کردن.نقل قول:
Printable View
1 شب بیشتر اینطوری نشد..رو آی پی 2.185 بودم .تقریبا ثابت بود پایین ترین حدش تا 650 اومد..الان مث اینکه دیگه رو 500 قفل کردن.نقل قول:
اره قبلنا رو 650 بود. الان یه مدته روی 500 حدودا قفل شده دیگهنقل قول:
تغییراتی بر روی پارتاک اعمال شد
دوستان وارد قسمت ثبت نام شدم ببینم تعهدات مخابرات جیست .
این قسمت رو ببینید
7-3- «مخابرات» برقرار بودن شبكه خود در محدوده كشور را به ميزان متوسط ماهيانه 95% تعهد مي نمايد كه نحوه محاسبه آن به شكل زير مي باشد: ميزان برقراري شبكه «مخابرات» به درصد= [مدت كل به دقيقه / (مدت قطع بودن به دقيقه – مدت كل به دقيقه)]*100 تبصره: چنانچه «مشترك» از تجهيزاتي استفاده نمايد كه از «مخابرات» خريداري نشده باشد، ميزان برقراري شبكه، مورد تعهد «مخابرات» نخواهد بود.
یعنی اگه مودم رو از مخابرات نخری ما هیچ تعهدی در قبال قطعی های اینترنت شما نداریم . هر چه قدر قطع بشه همینه که هست .
7-7- ارتقاء سرويس در هر زمان امكان پذير مي باشد، ولي كاهش آن در ابتداي دوره بعد خواهد بود. ارتقاء سرويس منوط به درخواست كتبي «مشترك» و قبول «مخابرات» مي باشد. سرويس جديد از زمان اقدام واحد فني آغاز خواهد شد. «مشترك» موظف است از تاريخ ارتقاء هزينه سرويس جديد را پرداخت نمايد.
پس یعنی اینکه ما میگفتیم مخابرات پارتاک باگ داره و سرویس بالاتر رو نشون نمیده اشتباه میکردیم . مثلا 256 بخری بعدش بخوای 512 بخری باید درخواست کتبی بدی .
یا از همون راه !! استفاده کنید
7-8- «مخابرات» مي تواند به صلاحديد خود در راستاي حفظ امنيت شبكه برخي از دسترسي هاي مشترك را مطابق جدول زير محدود كند.
DSL Plans UDP Port TCP Port 69(incoming) 53(incoming) 23(incoming) 22(incoming) 19 to 21 1 161 to 162(incoming) 135 445 135 to 139 80(incoming) 25 ---------- ----------- 4444 1720(incoming) 1433 to 1434 593
از مهندسان درخواست دارم مورد آخر را پیگیری کنند و توضیحی دهند .
من که چیزی متوجه نشدم .
این مسخره بازی ها تا کی؟این تغییرات تا کی؟این جابجایی ها تا کی؟این دستکاری ها تا کی؟
خب لامصبا هر دم دارید یا جا به جا میشید یا سیستما رو دستکاری میکنید هر دفعه هی اینترنتو مختل میکنید که یا ibs رو آپدیت کنید یا نمای پارتاک رو عوض کنید تا الان 10بار شکل این پارتاکو عوض کردن همش دوست دارن این سیستمای لعنتی رو دستکاری کنن همه اینا به کنار دیگه چرا هی خطوط رو با بی رس دستکاری میکنید:n21:
قبلا که سامانه سیترا بود هم اگه میخواستی سرویس بالاتر بگیری باید میرفتی از بانک پرداخت میکردی این مسخره بازیا مال خودشونه نه پارتکنقل قول:
اون بستن پورت ها هم فقط پدر گیمر ها رو درمیاره مخصوصا پورت های UDP
تازه مخابرات اصلا پورت های مهم رو نمیبنده مثلا پورت telnet همیشه بازه ولی تو پارس آنلاین به هیج وجه نمیتونی به راحتی از IP های دیگه حتی پینگ بگیری چه برسه که وارد مودمشون بشی
الان جدیدا امتحان نکردم ببینم میشه از یوزر پسورد کسی استفاده کرد...واسه این بحث telnet میگم..میشه استفاده کرد؟سال 90 که مخابرات اومد تا 92 میشد استفاده کرد..الان دیگه تست نکردمنقل قول:
...میشه...نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز آخر مخابرات گرفتی ؟؟راضی هستی؟؟
نه هنوز چند روز دیگه از سرویس پارس آنلاینم مونده تموم شد یا میرم مخابرات یا شرکت لقماننقل قول:
پینگ پارس آنلاین اوکی شده ؟!نقل قول:
یه سوال.
این انحصار مسخره مخابرات برای خطوط PCM کی قراره تموم بشه؟
من جدا دیگه نمیتونم این وضع رو تحمل کنم...
درماه 5 الی 7روز قعطی اینترنت و افت شدید کیفیت دارم
با وجود نویز بسیار کم سیم تلفن، پینگ گوگل از 300 کمتر نمیشه
هروقت هم زنگ زدم پشتیبانی، به خاطر جواب های احمقانه ای که بم میدن تقریبا کارم به فحش و ناسزا رسیده !
حالا، کسی نمیدونه چرا شرکت های بزرگی مثل شاتل یا پارس انلاین نمیتونن به خطوط PCM اینترنت ارایه بدن؟
اساسا ارائه اینترنت ADSL روی PCM امکان پذیر نیست...نقل قول:
دوستان کسی تو خرمشهر اینترنت مخابرات نداره؟
میشه بگید اوضاعش چجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در اصل مخابرات روی PCM سرویس نمیده وقتی میخواد سرویس بده خطتون رو از PCM درمیاره و روی یک زوج رشته معمولی میذاره !نقل قول:
یا فقط بصورت نرمافزاری تو سیستم تیک PCM رو میزنن تا نتونی از جای دیگه سرویس بگیری و انحصارش رو حفظ کنه
در ضمن به محض اینکه تخلیه کنی دوباره خطت رو PCM میکنن تا نتونی از جای دیگه سرویس بگیری مگر اینکه پارتی داشته باشی ...
سلام بچه ها من سرویس 1 مگ گرفتم ولی سرعت شبانم روی 12 و روز هم بیشتر 120 نمیره خیلی معذبم بن نظرتون چکار کنم؟؟؟؟؟ :n04:
عکس از تنظیمات مودم بده ببینیم داون تستریمت چندا و خط تتا چقدر کشش داره؟نقل قول:
توی سایت noip یه هاست بسازین از شره پرش لینک راحت شین و هاست و یوزر و پسوردتون رو تو مودم ست کنید حله برمیگردین به روزهای قبل ( در ضمن موضوع رو سربسته گفتم یکم از فسفر مغزتون بسوزنید یاد بگیرین چطوری مشکل خودتون رو حل بکنید )
خداییش بعضیهاتون اگه کسی ازش یه سوال بکنه اگه به زعم خودتون غریبه باشه کلا میفرستینش دنبال نخود سیاه
منظورتون DNS دینامیک هست ؟نقل قول:
مشکل مخابرات از DNS هست اینا نمیتونن درستش کنن ؟ :n09:
بله دوست عزیزنقل قول:
دقیقا مشکل دی ان اس که شما یه ای پی رو ور میداری تو هاست ست میکنی اون ای پی هم ای پی که میاد میشینه رو قفل میکنه و نمیزاره بپره الان 4 ساعته ست کردم نپریده در صورتی که قبلش هر چند دقیقه یه بار ای پی عوض میکرد بازی انلاین کردم که مشکلی نبود در صورتی که قبلش همش بازی دیسکانکت میشد
آموزش ساخت IP ثابت - ( Dynamic IP to Static IP ) با سلام خدمت دوستان عزیز در این قسمت می آموزیم که چگونه IP خود را به یک IP ثابت یا Static تبدیل کنیم. ========IP ها به دو نوع تقسیم میشوند:Static و DynamicStatic IP: همان IP ثابت میباشد که در شبکه جهانی اینترنت به صورت دائمی ثبت میشود و از هر جای دنیا قابلیت پینگ کردن IP میسر میباشد. در IP Static, اگر کاربری مودم خود را ریست کند آی پی کاربر به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد و ثابت خواهد بود.Dynamic IP: همان IP پویا میباشد که در شبکه جهانی اینترنت به صورت موقت ثبت میشود و از هرجای دنیا قابل پینگ کردن میباشد. در این نوع IP اگر کاربر مودم خود را ریست کند یا ارتباط وی با ISP دچار اختلال شود IP کاربر تغییر میکند.مزیت های IP ثابت نسبت به IP پویا:در IP ثابت کاربر میتواند بدون محدودیت از سرویس های مختلفی مثل Remote Desktop, Remote Router Config, Remote managment, FTP Server, Web Server و ... استفاده کند. بدین معنا که کاربران IP ثابت با داشتن IP ثابت خود میتوانند بسیار راحت و سریع از امکانات مختلف آن استفاده کنند اما کاربرانی که IP پویا دارند باید حتما IP خود را چک کنند تا آدرس IP خود را بیابند و در صورتی که ISP آی پی های پویا دچار مشکل شود IP تغییر خواهد کرد.========توضیحات:در این آموزش IP کاربران توسط سرویس DDNS به IP ثابت تبدیل میشود. DDNS یا Dynamic DNS که IP کاربر را به یک هاست متصل میکند و کاربر با داشتن نام هاست خود میتواند از امکانات IP ثابت استفاده کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و Free Dynamic DNS - Managed DNS - Managed Email - Domain Registration - No-IPاین قابلیت توسط دو هاست dlinkddns و noip به صورت رایگان امکان پذیر میباشد که باید در یکی از سایت های بالا ثبت نام کنید و از این امکان استفاده کنید برای مثال IP من 5.52.201.36 میباشد و من در سایت Free Dynamic DNS - Managed DNS - Managed Email - Domain Registration - No-IP ثبت نام میکنم حال این سایت یک هاست به من میدهد که این هاست به IP من متصل میشود و هاست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد که شبیه به یک وبسایت هست من با زدن نام هاستم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میتوانم با IP مودم یا روتر خودم ارتباط برقرار کنم و یا از امکانات Remote Desktop و... استفاده کنم. ========آموزش:آموزش برای سایت Noip: 1- وارد سایت Free Dynamic DNS - Managed DNS - Managed Email - Domain Registration - No-IP شوید سپس برای خود یک حساب کاربری ایجاد کنید2- با حساب کاربری خود Sign in شوید3- سپس روی Manage host کلیک کنید4- روی Add Host کلیک کنید 5- در قسمت Hostname یک نام برای هاست خود انتخاب کنید و مقابل آن دامنه No-ip.biz یا No-ip.org را انتخاب کنید6- در قسمت IP Address آی پی اینترنت خود را وارد کنید ( برای بدست آورد IP اینترنت خود وارد سایت گوگل شوید و عبارت my ip را جستجو کنید )7- روی Add Host کلیک کنید تا هاست, دامنه و IP شما ثبت شود8- وارد تنظیمات مودم یا روتر شوید و از قسمت Maintenance روی Dynamic DNS یا DDNS کلیک کنید9- از قسمت Server Address سایت Noip را انتخاب کنید, در بخش Host Name نام هاستی که در Noip ایجاد کردید را وارد کنید ( بدون دامنه ) و در قسمت Username و Password نام کاربری و رمز عبوری که در سایت noip ایجاد کردید وارد کنید سپس تنظیمات را ذخیره کنید تبریک IP شما ثابت شد حتی اگر IP مودم شما تغییر کند هاست noip آی پی جدید شما را شناسایی میکند و آن را در سرور خود تغییر میدهد شما فقط نیاز دارید نام هاستی که ساختید را در اختیار داشته باشد و با پینگ کردن آن IP خود را بدست آورید========آموزش برای سایت DlinkDDNS:این سایت توسط سرورهای Dlink پشتیبانی میشود1- وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوید2- روی Get Start کلیک کنید3- سپس یک حساب کاربری ایجاد کنید و Sign in شوید4- روی Add Host کلیک کنید5- در قسمت Host Name یک نام برای هاست خود انتخاب کنید و در قسمت New IP Address آی پی اینترنتی خود را وارد کنید سپس روی Save کلیک کنید 6- وارد تنظیمات مودم یا روتر شوید و از قسمت Maintenance روی Dynamic DNS یا DDNS کلیک کنید7- از قسمت Server Address سایت dlinkddns.com را انتخاب کنید, در بخش Host Name نام هاستی که در dlinkddns ایجاد کردید را وارد کنید ( بدون دامنه ) و در قسمت Username و Password نام کاربری و رمز عبوری که در سایت dlinkddns ایجاد کردید وارد کنید سپس تنظیمات را ذخیره کنیدتبریک IP شما ثابت شد حتی اگر IP مودم شما تغییر کند هاست dlinkddns آی پی جدید شما را شناسایی میکند و آن را در سرور خود تغییر میدهد شما فقط نیاز دارید نام هاستی که ساختید را در اختیار داشته باشد و با پینگ کردن آن IP خود را بدست آورید========موفق باشید منبع: انجمن تخصصی OverclockingHeroes
مشکل اینجاست که روتر Dlink فقط با دو سرور ddns کار میکنه که اونها هم مجانی نیستن :n22:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم فوت و فن برنامه نویسی یاد بگیر تو همون قسمتی که نمیشه وارد راحت میتونی عوضش کنی
یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه سرچ بزن ببین فریمور مودمت ورژن جدید نیومده اگه ورژن جدید داشته باشه حتما سایت د لینک اضلفه شده توش که میتونی هاست رایگان درست کنی اینم سایتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سندش که د لینک پشتیبانی میکنه و فکر میکنم فریمور مودمت قدیمی شده
از اینجا مدل مودمت رو چک کن ببین اخرین ورژن با ورژن مودمت فرق داره
اگه منظورت با تلنت هست که با اون هم رفتم نشدنقل قول:
روش تلنتش چجوریاس ؟نقل قول:
جایی آموزشش هست لینکشو بزار
با تلنت وارد مودم بشو ( Telnet 192.168.1.1 )نقل قول:
بعدش علامت سوال (?) بزن تا help مودمت بیاد چون واسه هر مودم فرق داره دستورات تلنت
واسه من بعداز ورود به تلنت ddns میزدی
.
.
.
مشکل اینترنت اینه که ایپی نمیگیره dns دینامیک چه تاثیری در این کار داره ؟؟
نقل قول:
تاثیرش اینکه وقتی هم لینک گرفت دیگه ولش نمیکنه الان 6 ساعته که همون ای پی مونده
تا جایی که من اطلاع دارم دی ان اس دینامیک برای انتقال تصویر استفاده میشه ایپی استاتیکی که مخابرات به مشترکین میده نت ندارن فقط اینترانت هستش و کارش انتقال تصویر و برای وب سایت هستش اما با دینامیک دی ان اس میتونی هم نت داشته باشی هم دوربین هاتو ببینی و وب سایتت رو با هر روشن خاموش ایپی جدیدت رو به سرورشون میفرسته و وقتی وارد هاستی که در اختیارت قرار داده میشی میتونی وب سایت و دوربین رو ببینی الان شما یه روشن خاموش کنی ایپی تغییر میکنه چون ثابت نیستش یه سایت ایرانی هم هستش دی ان اس دینامیک داره فکر کنم ماهی 3 تومن باشهنقل قول:
واقعا تغییرات مهم و اساسی در پارتاک رخ داده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:حتی اگر IP مودم شما تغییر کند هاست dlinkddns آی پی جدید شما را شناسایی میکند و آن را در سرور خود تغییر میدهد شما فقط نیاز دارید نام هاستی که ساختید را در اختیار داشته باشد و با پینگ کردن آن IP خود را بدست آورید========موفق باشید منبع: انجمن تخصصی OverclockingHeroes
نمیدونستم با paypal و visa و master card میشه تو پارتاک پرداخت کرد. عکسش رو هم زدن. تحریم ها هم برداشته شده وایرانی ها هم میتونن از اینا استفاده کنن. چه تغییرات مهمی
اینا جنبه شوخی داره که نوشتم
منم هم همین رو خدمتتون عرض کردم ایپی تغییر کنه ایپی جدید به سرور ارسال میشه با اون ادرس هاست وارد شی ایپی جدید بالا میاد سرورش همون شرکت noip هستش نه سرور مخابراتنقل قول:
هیچ تغییری نیست دو روز فقط پارتاک رو قطع کردن کمی تغییرات گرافیکی دادن اون مستر و ویزا و پی پل کارت برای زیبایی هستش وگرنه کاربردی ندارننقل قول:
سلام
شما هم شب ها از ساعت 2 به بعد تایم اوت شدید دارید ؟
رنج آی پی 5
بله شدیداًنقل قول:
اصلا نمیشه کاری کرد
ولی سرعت دانلود ثابته
هم رنج 5 و هم 2.185
دوستان من مشکلی که دارم اینکه نصف سایت هارو باز نمیکنه نتم.
گاهی وقتا سرور های خارج رو باز نمیکنه بعضی وقتا هم سرور های ایران رو باز نمیکنه.
آیپی هم فقط 5.168 و 37.221 میاد.
خداییش اینترنت مخابرات خوبه ولی تا زمانی که گذرت به پشتیبانیش نخوره ، الان بنده چهار پنج روزه که downstream خطم اومده پایین و شاید 8-9 بار تماس گرفتم و مدام میگن که خطت نویز داره ، سیم کشیتون مشکل داره و ... من نمیدونم چه جور تا همین پنج شش روز پیش با همین نویز خطم تا 10 مگ میکشید ولی الان میگن مشکل داره ! یکیشون که دلش به حالم سوخت ده دقیقه پشت خط نگه داشت منو و بعدش گفت اقا مودمت رو 20 دقیقه خاموش کن و بعد روشن کن همه مشکلاتت حله ، ولی مشکل حل نشد :| وقتی هم بهشون میگی که بابا بخدا مشکل مرکز مخابراتیه ، انگار فحششون دادی ! با هر بار که مودم رو خاموش روشن میکنم یه داون استریم میاد برام از 32 بگیر تا 900 ...
کسی نمیدونه دیگه باید چی کار کنم ؟
اقا MTU رو بزار روی 1400 مشکلت حل میشهنقل قول: