دقیقا
برای منم هی میزارن رو ۵ مگ -ـ-
دست جمعی بیاید یه شکایت خاص رو بزنیم و ثبت کنیم واقعا شورشو در اوردن....
Printable View
دقیقا
برای منم هی میزارن رو ۵ مگ -ـ-
دست جمعی بیاید یه شکایت خاص رو بزنیم و ثبت کنیم واقعا شورشو در اوردن....
امروز گفتم که سرعت و ... ست کنه دوباره
گفت دادیم مرکز درست کنه و جالب تر از همه خطی که 11 مگ میکشید
بستن رو 4 مگ !
زیبا نیست ؟
من 195 میخوام شکایت بزنم دوستان دیگه هم لطف کنند شکایت بکنند لاقل به یه جایی برسیم با این شرکت ....
و میگن خطتون نمیکشه ولی SNR 15 هست !
در صورتی که قبلا رو SNR 4 برای من میبستن هیچ مشکلی نداشت.
من هم مشکل مشابه روی یکی از خطوطی که هنوز دست مخابرات داشتم. الان ثبت شکایت کردم در 195.نقل قول:
البته بهترین راه استفاده از سرویس شرکت های دیگه هست. الان یه خط رو جدیدا شاتل بستم کیفیت خوبه و بدون مشکل
نقل قول:
آخه انحصار متاسفانه اینجا
یکی از دوستانم شاتل داشت و یکی آسیاتک این مشکل براشون پیش اومده 1-2 روز پیش
مثلا خطشون 8 مگ میکشیده بستن رو 3 مگ !
بعد زنگ زده شاتل گفته اصلا نمیکشه و مثل اینکه تازگیا رو حالت گیمینگ یا Fast هم تعریف نمیکنند
اصلا همه چی عجیب شده :|
فقط خدا کنه 2 روز دیگ نگن یه چیزیم بده :biggrin:
سلام دوستان
امروز نت اختلال داشته ؟
فردا 22 ام انتظار دارین اختلال نداشته باشه...:whistle:
پس به زودی از شاتل هم باید برم....نقل قول:
والا نمی دونم چی بگم. برای من یه مشکل دیگه هم هست هربار به 2020 زنگ می زنم بر اساس میزان مکالمه و یا کاری که انجام می دن بین 200 تا 700 مگ از حجمم می ره. این رو هم در شکایت ثبت کردم.
سلام این مشخصات خط من هستش سرویس غزال 2 مگ با سرعت 4 برابر گرفتم ولی ظاهرا رو 16 بستن درسته؟ قبلا پینگم زیر 130 بود و حتی 90 هم میومد ولی جدیدا میره بالای 160
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خطتون را روی 15 بستن
سلام.سرعت ها رو کم کردن + قطعی ها رو اضافه کردن. امروز که خیلی اینترنت من قطع میشه.
قبلا سرعت من رو ۱۸ مگ بسته شده بود بدون مشکل ولی چند وقته آوردن رو ۱۵ مگ بستنش.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
اينترنت من از ديروز قطعه ( هم چراغ لينك و هم چراغ adsl) خطم هم بوق داره زنگ زدم 40 دقيقه درست شد الان دوباره قطعه اقا چيكار ميشه كرد به كجا ميشه شكايت اين بي شرفارو كرد اعصابمو خورد كردن از ديروز سه بار زنگ زدم هي ميگن درست ميشه بازم همون مشكل سرجاشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود. دوستان کسی آپلود سنتر رایگان ایرانی که قابلیت ریموت آپلود داشته باشه اگر سراغ داره لطفا معرفی کنه
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام و احترام - با 195 مطرح کنید فوری پیگیری میشه. می تونید داخل خود سایت 195 هم بشید و دقیقا مشکل رو شرح بدید. از پنل خود مخابرات هم می تونید تیکت بذارید.نقل قول:
من که 10 سال یا بیشتر هست ازشون سرویس دارم رو 3 هفته پیش کاملا نت رو قطع کردن. زنگ زدم 2020 گفتن از طرف ما نیست برید مخابرات، رفتیم مخابرات گفتن سرویس وصله!!!! و مشکل از ما نیست. داد و بیداد کردم رئیس اومد بررسی کرد گفت شما مشکل هویتی داری!!!! بعد ده سال!!!! مدارک بهشون دادم دستی در همون مخابرات بعد 3 ساعت حل شد.
سلام
اینترنت مخابرات دارم. سرویس 16 مگ.شرایط خطم هم عالیه.مشکل اینجاست که گاهی مواقع snr به شدت نوسان میکنه.و لینک میپره و با 7 یا 8 مگ دوباره اپ میشه.حالا تو این شرایط اگه دوسر سیم مخابراتی رو اگه اتصال بدم به همدیگه مشکل حل میشه و با 16 مگ دوباره اپ میشه.سم کشی هم کامل عوض کردم.یکی از دوستان میگه مشکل از پورته.ولی مخابرات قبول نداره.از اساتید کسی میتونه بگه مشکل از کجاست
با سپاس
چند روز هست که تا حدود ۷ و ۸ شب اینترنت درسته، ولی شب که از راه میرسه سرعت جوری به فنا میره که یاد و خاطره dial-up زنده میشه. :|
فیلــترشکن که رسماً تعطیل میشه، خیلی از سایتها به زور باز میشن و سرعت دانلود از بعضی سرورها هم تا زیر ۱۰۰k میاد. خیلی هم عالی!
دقیقا ایم وضعیت من هست ، برای بیش از یکماه .نقل قول:
برای منم حدود 1 سالی هستش اینجوریه . نوسان snr هم رو اپلود هستش که باعث قطعی و وصلی مدام میشه یهو میبینی 15 دقیقه پشت هم اینجوری میشه .نقل قول:
چند ماه پیش هم کلی پیگیری کردم بالای 20 دفعه زنگ زدم 2020 ارجاع میداد مخابرات اونم میگفت اره پورت رو عوض کردم ولی باز همون مشکل بودش . بعد هی پاس میدادن بهم اون میگفت تقصیر 2020 هستش اونیکی هم میگفت مخابراته
اخرش هم از 2020 زنگ زدن گفتن ایراد از سیم کشی داخل خونه هستش
یه چیز جالبم بود هر وقت زنگ میزدم 2020 تا 2 3 روزی همه چی خوب بودش بدون قطعی بعدش دوباره شروع میشد که تا همین الانم ادامه داره
دیگه مجبور شدم یه مودم 4g گرفتم موقع های که مخابرات بازی در میاره با اون وصل میشم
برای منم همینطوره و فقط مخابرات اینطوری نمیشه. تی دی ایرانسل هم اینطوری میشه. کلا ارتباطات امن به شدت اختلال داره.نقل قول:
چرا فیلتر شکن میخوای استفاده کنیم انقدر سرعت افت میکنه؟ قشنگ میشه 512 سرعت 16 مگ..دانلود مشکل ندارم ولی وبگردی کلا تعطیله..اون مشکل قطعی رو منم هم داشتم لینک می پرید.یک ماه الافش بودم از مخابرات اومدن سیم کشی بیرون ساختمون مشکل داشت.درستش کرد الان اوکیه..ولی سرعت افتضاح.نقل قول:
دوستان کسی میدونه حجم بسته چطوری حساب میشه؟؟؟ نت مخابرات
من یه 1گیگ دانلود میکنم ...2برابر حساب میکنه
برای شما هم همینه ؟؟
سرعت بیشتر از ۱۶ ست میکنن ؟
دوستان من اگر سرویس سالیانه بگیرم میتونم حجم ماه بعدرو تو ماه فعلی استفاده کنم؟
مثلا من سرویس 420 گیگ در ماه رو بصورت سالیانه بگیرم میتونم این ماه 1ترابایت دانلود کنم؟ یا بعد از 420 گیگ سرعت میشه 128 تا ابتدای ماه بعد؟
بسته به کشش خط تا 20 هم ست میکنننقل قول:
سرعت توسط سرور اکانتینگ تعیین میشه ...
چیزی که توی DSLAM ست و توی مودم نشون داده میشه، فرق داره با اون ...
چون DSL از شبکه نوع ATM استفاده میکنه و ۱۲% Overhead (سربار) داره، برای دریافت ۱۶ مگ روی ۱۸ مگ ست میکنن.
روی ۴۰۰ مگ هم ست کنند، تفاوتی نمیکنه ... توسط سرور اکانتینگ روی ۱۶ لیمیت شده.
فقط سرویس های کمپین ماندگار کل حجم دوره رو یکجا اختصاص میدن. پیش پرداخت که اینطوریه ولی اگه پس پرداخت هستید بهتره از خودشون بپرسید.نقل قول:
سرویس جدید گذاشتن :ohno::ohno::ohno:
کمپین امید- سرویس امید2 - 8Mbps پایه - یک ماهه پیش پرداخت - مجموعاً 1400G ترافیک بین الملل
۸ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
۵۰۰,۰۰۰ ریال
سلام.نقل قول:
یه همچین چیزی تو سایت مخابرات ندیدم!! شاید سریع برداشتن برداشتن دیدن به نغعشون نیست:27::27:
من پس پرداخت 8 مگابیت کمپین ماندگارم ( جالبه حجمم دیشب 5 گیگ مونده بود مودمو خاموش کردم صبح روشن کردم دیدم صفر شده سرعت اومده روی 128 !! ) :نقل قول:
در مورد حجم هم ماهی به من 40 گیگ میده که تو یه سال میشه 480 گیگابایت !!! که چون من پس پرداختم و پیش پرداخت نیستم به من تیکه تیکه میده حجم رو . یکجا نمیده . (پیش پرداختاش یکجا میده )
موفق باشید.
میتونید زنگ بزنید 2020 بگید تبدیل کنن به پیش پرداخت. البته میپرسن همین الان تمدید میکنی!؟ بگی آره بسته های پیش پرداخت رو فعال میکنه باید همون موقع تمدید کنی وگرنه چند دقیقه بعد دوباره بسته های پیش پرداخت میره و دوباره باید زنگ بزنی.:blink:نقل قول:
پس قراره طرح جدید بیاد :worried: گفتم چرا پنل از دسترس خارج شده ...نقل قول:
چرا هنوز هست. پنل 3 نفر دیگه هم دیدم هست.نقل قول:
نه بابا مگه بیکارم پولشو یکجا بدم!نقل قول:
وقتی پولشونو کامل و تمام و کمال بگیرن از اینی که هست بدتر میشه!!!بزار پولشونو اینجوری بدم که مجبور بشن بهتر ( دقت کنید انتخاب بین بد و بدتره ) سرویس بدن تا پولشونو بگیرن . وگرنه من میتونم پولشونو ندم و برم راحت بسته اینترنت بخرم . (درسته به ضررم هست و اونم دزدیای خودشو داره ) ولی هرچی استدلال کنم بازم به نفع مخابراته و یجورایی انگار مجبورم
عجیبه من علاوه بر پنل خودم پنل چند نفر دیگه هم دیدمنقل قول:
ولی تو پنل هیچ کدومشون نبود ، نه پیش پرداخت نه پس پرداخت
احتمالا باگ شده :)
یا اگر همچنان هست یه اسکرین شات بدید ببینیم کمپین امیدشون چه جوریاست :)
مزیتش اینه که وقتی پول رو یه جا میدی کل حجم رو هم بهت یه جا میدن :)نقل قول:
ولی توی پس پرداخت هر ماه حجم برات شارژ میشه و اگه استفاده نکنی به ماه بعدی انتقال داده نمیشه و از بین میره
سلام.نقل قول:
والا کلا یه سیستم به مودم وصله وایرلسم خاموشه . اونم سیستم با برنامه GlassWire تحت کنترله کلا من توی این 29 روز 20 گیگ مصرف کردم ولی 40 گیگ تموم شده!!!!:blink:
هیچی که برام نمیمونه هییییییچ تازه کمم میارم .( پس برام مهم نیست که پیش پرداخت باشه یا پس پرداخت . )
قبلا اول 512 کیلوبیت داشتم با ماهی 10 گیگ اونو 1 هفته لنگ میموندم بعدش کردم 2 مگابیت که پروفایل رو باز روی 512 میبستن بخاطر نویز خط اونم 4 روزی کم میاوردم گفتم بکنمش 8 مگابیت سرعت بره بالاتر اینم روی 5 مگابیت میبندن و بازم 1 روز لنگم .
الان با سرعت 128 کیلوبیت دارم میام این انجمن هییچ سایتی برام باز نمیشه .
چند ساعت دیگه تحمل کنم برام تمدید میشه دوباره.
واقعا نمیدونم چی بگم.... بدبختی اینجام بقول خودشون فیبر نوریه و هیچ کسی جز مخابرات سرویس نمیده VDSL هم که از مخابرات خونمون دوره .
فقط نت رایتل و ایرانسل و... اینجا آنتن میگیره درست و حسابی که اونم به صرفه نیست واقعا . چون 1 گیگابایت ایرانسل 9500 تومنه که مصرف 1 هفتم هست!!(تازه با کلی بدبختی و این سایت و اون سایت نرفتن... )
یه مقدار این شرایط آزار دهندس حجم خوری الکی مخابرات تو پنل..
نقل قول:
همین دوتاست.
جالبهنقل قول:
حس می کنم می خواستن بزنن 140 گیگ دستشون خورده یه صفر اضافه تر شده :)
چون با 50 تومن الان کمپین ماندگار 100 گیگ حجم میده
و احتمالا کمپین امید باید 140 گیگ باشه با همون قیمت
جالبه روی خرید هر کدوم از این دوتا بسته امید میزنم مینویسه "شما دسترسی لازم برای خرید این سرویس را ندارید."نقل قول:
آره نکته خوبی بود مال منم همینهنقل قول: