بالاخره بعد از چند روز سرعتا درست شد:n20:
مشکل هم فهمیدم از چی بود!!! لامصب آیپی زیر ساخت تو trace گرفتن پینگش نوسان داشت نت قطع و وصل میشد ولی الآن درست شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بالاخره بعد از چند روز سرعتا درست شد:n20:
مشکل هم فهمیدم از چی بود!!! لامصب آیپی زیر ساخت تو trace گرفتن پینگش نوسان داشت نت قطع و وصل میشد ولی الآن درست شده
سلام داداش منم همچین مشکلی دارم ولی با پیشگامان چیکار کردی درست شد؟!نقل قول:
من هرچی زنگ میزنم میگن درسته همه چیه خطط ولی وقتی trace میگیرم تایم اوت دارم
دوستان امشب پارس وضعیتش خیلی خراب هست. بقیه دوستان هم مشکل دارند؟
مشکل کندی بین الملل که دیروز بود الان فعلا رفع شده ..
دوستان شبانه ساعت ۲تا ۷ واسه من قطعه واسه شماها چطور ؟؟
۱۳۹۲/۷/۱۰، ۱۳:۱۱
Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
Tapatalk
دوستِ من شما تعرفهات چیه؟نقل قول:
512 محدود هست عزیزم:n12:نقل قول:
آقا این سرعت عالیه. مخابرات 2 مگ من 450 تا بیشتر نمیده.نقل قول:
فقط یه سوال، شبا هم این سرعت رو هر چند با دانلود چند فایل همزمان میده؟
قابل شما رو نداره:n02:نقل قول:
فقط بعضی شبا 600 کیلو میده با چند دانلود همزمان ولی شبای دیگش روی 200 و حتی 90 هم دو ساعت اول محدود میشه
چرا ایقدر قطع و وصل میشه ؟
بقیه کاربران پارس انلاین اصفهان هم مشکل قطعی دارند ؟
۵۱۲؟ چقدرِ خوب هست سرعتشنقل قول:
ممنون:n16:
(من اگه یه ۱مگ محدود ۳ گیگ بگیرم با وبگردی عادی ۳۰ روز دووم میاره؟)
نقل قول:
منم مثل شما هستم با 2 مگ نهایت 450 میده توی روز - شب ها هم نهایت 180 که شبی 2 گیگ تقریبا میگیرم .
شما شبی چند گیگ میگیرید ؟
من یک پارت یک پارت میزارم دان بشه . وقتی دو پارت میزارم سرعت بین لینک ها تقسیم میشه . نمیدون چطوری دوستان میگن با چند پارت گذاشتن سرعت بیشتر میشه
یه جوون مرد اصفهانی لطف می کنه پینگ خودشو با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 اینجا قرار بده؟!
پارس آنلاین برای بازی آنلاین با سرور خارج از ایران مشکلی نداره؟!پروفایل گیمینگش مفید هست؟!
کسی تو تهران پارس آنلاینش بیشتر از ۴ مگ بسته شده ؟
چون گفته بودن تو مهر میشه ۹ مگ ولی فعلا من که تست میکنم رو همون ۴ مگ بسته شده
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
تا جایی که میدونم هنوز خیر ...ولی با توجه به این که 2-3 هفته قبل در کرج با موفقیت انجام شد مقصد بعدی باید پایتخت باشه :n05:نقل قول:
من شبی 5.1 گیگ دانلود می کنم توی 6 ساعت رایگان ( 2-8 ) با سرعت میانگین 248 توی نرم افزار نتورکس.نقل قول:
حداقل دانلود 48 پورتی ( 3 فایل همزمان 16 پورتی ) لازمه که سرعتم فول شه، البته توی روز که نه حتی 5 دقیقه قبل از تایم رایگان، فایل 8 کانکشنی هم سرعت رو فول می کنه و شبا عمدی اینکارو می کنن!
نارضایتی من هم از اینه که تا 10 ماه پیش که لیمیت نکرده بودن، روز و شب با میانگین 444 دالنود می کردیم یعنی شبی 9 گیگ واسه خاطر همین دنبال جایگزینم که البته اینطور که تاپیک ها رو می بینم آسیاتک و شاتل و های وب که وضعشون بدتر از مال منه و شبا لیمیت می کنن، اگه این پارس آنلاین هم نشه باید برم سراغ یه شرکت لوکال توی شهر خودم.
با سلام دوستان جدیدا پرش ( خاموش شدن چراغ) لینک دارید یا نه؟
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
دوستانی که 9 مگ بسته شدن سرعت شبانشون چند هست؟ شبی چقدر میگیرن؟ محدود شدن؟
به به.
سرویس 128kb حجمی چه سرعتی داره ماشالا :n02::n09::n08:
امروز با سرعت 750 تا 800 کیلو داشتم دانلود میکردم. همچین سرعتی ندیده بودم تاحالا.:n08::n13:
منظورتون مشکل پریدن لحظه ای چراغ رانژه و دوباره وصل شدنش است ؟نقل قول:
یکی از خط های من دچار این بیماری واگیردار شده و توی روز هر 30 دقیقه یک بار چراغ میپره دوباره ثابت میشه :n13:
جالبه که در ساعت بامداد یک بارم این اتفاق براش نمی افته !!!
سرعت شبانه و در ساعت رایگان بهتون چند میده ؟نقل قول:
والا شبانه بگیر نگیر داره. یه وقت هایی سرعت بالا هست ، حدود 100 کیلو و بیشتر از این نمیشه . ولی اکثر موقع ها سرعت شبانه به کف میرسه.حدود 30 تا 40 کیلو و حتی کمتر. اصلا شبانش حساب کتاب نداره. خیلی متغیره.نقل قول:
ولی روزانش خیلی سرعتش بالاست.
پینگ خیلی افتضاحه. فقط سرعت روزانش خوبه.هیچ خیری به جز این نداره :n09::n02:
کدوم شهرید ؟نقل قول:
فردیس - کرج :n02:نقل قول:
اینا سرعت من
دانلود شبانه داره دیدی
مشکل نویز ندارید؟نقل قول:
بله همینو میگم. نه از نویز بعید میدونم باشه چون چهار ماهه که مکان و... تغییری نداشته.نقل قول:
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
کدوم شرکتید؟نقل قول:
دوستانی که تهران 256 محدود دارن معمولا روزها سرعتشون چقدره من 512 دارم و خطم بیشتر از دو مگ نمی کشه و سرعت دانلودم 225 هست اگر 256 محدود هم تو روز همینه 256 تمدید کنم.
ضمنا شبها چقدر می تونن دانلود کنن
کسی دانلود نا محدود نداره اینجا ؟ سرعت 128 نامحدود چنده ؟ از اول ماه تا اخر ماه یا یک سرعت دانلود میکنه یا بعد از مثلا 20 گیگ سرعت میاد پائین ؟
معمولا حدود 90 تا 120 ماه اول هفته آخر سرعت اومد پایین ولی این ماه تا اخرش بالا بود
11111111111111
هر بایت معادله 8 بیتهنقل قول:
پس هر کبلوبایت 1024 بیته
و از طرفی 2048 بیت میشه 256 کیلوبایت اگر خط کسی را روی 2048 بسته باشن به علت اینکه مقداری از این پهنای باند برای پاکتهای دیگه استفاده میشه سرعت دانلود حداکثر 230 کیلوبایت خواهد بود
شما سرعت خطتون رو باید از داخل مودم چک کنید نه اسپید تست
اگر سرعت بالاتر می خواهید اشتراک محدود 512 و یا یک مگ بگیرید
پارس آنلایننقل قول:
نقل قول:
بله تو روز همون سرعتو میده من شبانه 2 الی 3 گیگ دان میکنم
چه طرحی دارید و خطتون رو چند مگ بسته شده؟نقل قول:
256 روی 3 مگ بسته میشه، البته خط روی 4 هست ولی از 3 بالاتر نمیره.نقل قول:
شبها هم بگیر نگیر داره، ممکنه یه شب بالای 5 گیگ، یه شب زیر 1 گیگ.
اقا من واقعا موندم برای انتخاب سرویس موردنظرم، اوضاع پارس الان چه جوریاس ؟ خصوصا پینگ و میزان سرعت دانلود شبانه اش خیلی برای من مهمه !
منطقه 3 مخابراتی تهران میخوام ، یعنی طرف پیروزی و شهدا .. اگه لطف کنه کسی بگه ، اوضاع چه جوری هست ، من تصمیم مقتضی رو بگیرم:n02: ، تو ایران انقدر سرویس اشغال هست که ادم باید هزارها تحقیق و پرس و جو کنم ..
اینترنت معمولی میده تا حداگثر 2 مک میده با بسته مخصوص ختی کافی نت ها تا 12 مک داده می شود شما خواستی پیشیبان پارس آنلاین انجام می ده اراته کارت مدارک الزامی است + جوازکسب و...نقل قول:
پینگ زیاد جالب نیست بدرد بازی آنلاین نمیخوره ، حداقل واسه من که اینجوریهنقل قول: