نقل قول:
جوهرتون با کیفیت نیست
سعی کنید از مارک های با کیفیت مثل اینک تک ، وکس و .... استفاده کنید.
بنده از اینک تک استفاده میکنم و 100 در 1000000 راضی ام و جوهر اوریجینالش خیلی کم پیدا میشه .....
من دارم اگه خواستید پ.خ. بدید
Printable View
نقل قول:
جوهرتون با کیفیت نیست
سعی کنید از مارک های با کیفیت مثل اینک تک ، وکس و .... استفاده کنید.
بنده از اینک تک استفاده میکنم و 100 در 1000000 راضی ام و جوهر اوریجینالش خیلی کم پیدا میشه .....
من دارم اگه خواستید پ.خ. بدید
ممنون. مطمین هستید که از جنس کارت نمیتونه باشه؟
من این رنگ رو از هرجایی هم نگرفتم.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
نه از جنس کارت نمیتوونه باشه !نقل قول:
جوهر باید بسیار مرغوب باشه.
اگه جوهر خواستید بگید ها .... چون کم مونده تموم کنم شرمندتون میشم ....
سلام.
سامسونگ 1640 دارم.
تازه شارژش کردم و حدودا 300 الی 400 تا صفحه زدم.
ولی امروز وقتی داشت پرینت میگرفت، یک هو وایساد و چراغ تونرش قرمز ثابت شد و در مانیتور هم میگه که تونر رو عوض کنید.
آخرین پرینتی هم که گرفت هیچ مشکلی نداشت در صورتی که همیشه قبل از تموم شدن شارژ کمرنگ میشد.
ممننون
نقل قول:
یکی جواب منو بده لطفا
سلام
پرینتر لیزری 1320 اچ پی داریم شبکه هم هست یو اس بیش خراب شد با پورت com کار میکنیم. حالا موندم مشکلش چیه که وقتی دو بار روشن خاموش میکنیم از کار میفته و چاپ نمیکنه و باید کامپیوتر اصلی رو ریست کنیم! بعد که ریست شد چاپ میشه. قبلا که با یو اس بی بود فکر کنم چنین مشکلی نداشت!
سلام
پرینتر hp officejet 4500 دارم هر عکسی رو پرینت میگیرم سیاه سفید میگیره و رنگی مشکل داره در صورتی که کارتریج هم نشون میده پر هست
مشکل از کجاست؟
سلام به همه اساتید و دوستان
من چند سالی هست که از انواع پرینترهای اپسون با مخزن(تانک) استفاده میکنم.
یکی از پرینترهام T50 با مخزن، حدود 3 روز پیش اتفاقی افتاد که تاحالا باهاش برخورد نکردم و نمیدونم مشکل از کجاست؟؟!! :n04:
طبق معمول مخزن هارو از پر کردم و حدود 30 تا کاغذ کتد هم چاپ کردم و شب پرینترو خاموش کردم.
فرداش دیدم تمام 6 مخزن رنگ که روز قبل پر کرده بودم بطور کامل (تا آخرین قطره) خالی شده!!!
لازمه بگم که نه پرینتر و نه مخزن جابجا نشده و هردو هم سطح هستند.
واقعا نمیدونم چطور این همه رنگ چطور و چرا خالی شدن!!
خلاصه اینکه برای تست، مجددا مخزنهارو تا نصف پر کردم و بعداز هواگیری ، یه عکس دیگه پرینت گرفتم.
بعد حدودا هر دوساعت چک میکردم که خالی نشه.
باز تا امروز صبح مشکلی نبود اما دوباره حدود 2 ساعت پیش تمام رنگ مخزنها خالی شده!
خواش میکنم کمکم کنید، واقعا خیلی دوست دارم بدونم چطور ممکنه پرینتر خاموش رنگ خالی میکنه، اونم نه چند قطره، بلکه تمام رنگ مخزن و کارتریجها!! :n13:
ضمنا ببخشید اگه یمقدار طولانی توضیح دادم.:n16:
هیچکس نظری، پیشنهادی یا راه حلی نداره؟؟ :n27:نقل قول:
فکر کنم این بخش تعطیل شده، آره؟؟
اینم شانس منه.
- :n28: