کسی سرویس جشنواره 3 مگ گرفته ؟ البته گفته بودن سقف سرعتش بازه تا هر چقدر خط بکشه ...
Printable View
کسی سرویس جشنواره 3 مگ گرفته ؟ البته گفته بودن سقف سرعتش بازه تا هر چقدر خط بکشه ...
دیروز با من برای خرید سرویس های جدید تماس گرفتن
بیکار بودم یه نیم ساعتی با isp صحبت کردم خخخ
گفتن دیگه هیچ سرویسی سقف سرعتش باز نیست ، هر سرویسی بخرید فقط همون مقدار سرعت به شما میده
از این لحاظ دوستان باید دقت کنند که اشتباه پیش نیاد.
3 مگابیت در ثانیه میشه 384 کیلوبایت در ثانیه
این سرویس جشنواره اس البته ، یعنی الکی گفتن سقفش بازه !؟نقل قول:
لینک سرویس جشنواره تون رو قرار بدین تا بررسی کنیم ، شاید یک سرویس خاص رو باز گذاشته باشند .نقل قول:
نماینده فروش دقیقا به من گفت هر سرویسی که خریده میشه حداکثر همون سرعت سرویس رو ارائه میده و دیگه مثل قبل نیست و هیچ سرویسی سقفش باز نیست .
اما به هرحال دقت کنید که یک راهنمای کم اطلاع فقط برای فروش سرویس و دریافت پورسانت خودش شما رو توی دردسر نندازه.
اگه لینک رو پیدا نمیکنید خودتون مستقیم با دفتر فروش تهران یکی دو باری تماس بگیرید و از آدم های متفاوت در مورد سرویس سوال کنید تا اطمینان پیدا کنید.
آقا ممنون تماس گرفتم پرسیدم ، باز همون کارشناس هم از بقیه سوال کرد در نهایت حرف شما رو زدن .نقل قول:
ولی کلی اصرار میکردن شما همونو بگیر یا نهایتش 4 مگ بخر خطتتو بررسی کنیم ماه اول!
اگه نخان اذیت کنن من رو این خط چند سال 16 مگ داشتم کشش خطم مناسبه .
خلاصه قرار شد تغییر فاکتور بدن برام ...
من گرفتم سه ماه 360 گیگ سرعت اسمی که گفتن سه مگ هست ولی یکم بیشتره من تست کردم تا 415 کیلوبایت میره سرعتش.نقل قول:
کی گفته شبانه بعد از اتمام سقف تمدید میشه ؟!
من الان زنگ زدم پارس آنلاین گفتم بعد از اتمام سقف شبانه چی میشه؟ گفت هیچی دیگه دانلود شبانت تعطیل میشه از ترافیک روزانت کم میشه. گفتم من قبل از این که این مدلی بشه سرویس ها شبانه هر چه قدر میخواستم دان میکردم محدودیت نداشتم. گفت حالا دیگه نمیتونی اون کارو بکنی سقفش همینه که میبینی. :n02: هیچ انگیزه ای نداشت که من مشترکشون بمونم.
دارم جمع میکنم میرم آواره فن آوا و جاهای دیگه بشم ببینم مشکلات اونا چیه. خوبی پارس ثبات سرعت و کیفیت خوبش بود و این که با قند شکن ها مشکلی نداشت. ولی حیف که طرحاشون آشغاله برای کسانی که دانلود زیاد دارن.
تو پنل کاربری جایی نگذاشتند که مصرف شبانه رو جدا حساب کنهنقل قول:
درسته تو ریزکارکرد به عنوان ترافیک رایگان هست ولی اگه قرار بود اینطور باشه حتما یه بخش جدا هم می گذاشتند تو پنل برای دیدن مصرف شبانه...
البته بگذارید من به 200 که رسیدم قطع شد اون موقع می فهمیم ... هفت روز دیگه با روزی سی گیگ دانلود...
سلام دوستان طبق گفته سایت تابناک بعد از اتمام حجم مشترک فقط به سایتهای داخلی دسترسی داره که اگه اینطور باشه دیگه فایده نداره و عملا مثل این میمونه که اینترنت نداری..((رویایی که خیلی زود سراب بودنش ثابت شد؛ زمانی که برخی کاربران حجم های خریداری شده شان تمام شد و دریافتند که با اتمام حجم نت، تنها به چند سایت وطنی دسترسی دارند و همین دسترسی هم، با اعمال شاقه است چراکه سرعت نت در این حالت تفاوت چندانی با سرعت اینترنت دیال آپ قدیمی ندارد..)) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]