حجم دانلود رو زده <منقضی شده است> و منفی نمیشه.عمرا اگه بعثتو شارژ کنم.ماهی 8 تومن با گیگی 4 تومن مگه دیوونم.نقل قول:
Printable View
حجم دانلود رو زده <منقضی شده است> و منفی نمیشه.عمرا اگه بعثتو شارژ کنم.ماهی 8 تومن با گیگی 4 تومن مگه دیوونم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فن آوا چطوره
بازم خر تو خر شده ؟ دانلود کنیم ؟؟
دوستان گرانقدر توجه داشته باشن با تموم شدن بی نطمی های این روزای گلدنت سرعت شبانه همه طرح ها درحداکثر 90 محدود خواهد شد تازه اگه شبانه طرح هایی قدیمی مثل بعثت طلایی ونقره ایی صبا و.. ر. برندارن
اینم که ازدیشب می بینید بعضی ازطرح ها مثل بعثت و طلایی های قدیمی صبا سرعتشون شده سه مگ برمی گرده به همون خرابکاری ها و بی نظمیهای این روزای شون واگرنه دیوانه که نیستن طرح جدید مثل کمپین رو تا 90محدود کنن بعد قدیمی ها رو سه مگ کنند
من دیشب با کمپین سرعتم 90 بود با طلاییی قدیم رو 300
بنابراین حدکثر استفاده رو بکنید که این روزا زیاد ادامه نخواهد داشت اونایی هم که می خوان فکرچاره ایی بکنند ازهمین الان به فکرباشند
چون شما فقط نهایت 1.5گیگ با این سرعت خواهید گرفت
با توجه به اینکه شنبه میرم خطمو تخلیه کنم،نقل قول:
آره؛ از ظهر رو دانلودم
در ستون "محاسبه شده" نوشته شده ولی کم نکرده حداقل ماله من که اینجوری بودهنقل قول:
میشه شما انقدر بدبین نباشی ؟!نقل قول:
من خودم الان با 200 دارم دانلود می کنم !
200 میشه باور کرد اما 500 دروغ محضه.چون همچین سرعتی اصلا ارایه نمیشه.نقل قول:
کسی که اطلاعات نداره و عقده حقارت داره میاد اینجا یه چیزی میپرونه بحساب دل مارو بسوزونه ! واقعا یه یه سری چقدر بچه ان
زیاد هم دور از انتظار نیست
مخابرات تا اونجایی که من میدونم و دیدم خط ها رو رو 3 مگ میبنده که میشه 380 سرعت دانلود (الان من از سرورهای داخلی 300-350 دارم میگیرم)
حالا اگه یکی خطش رو 4 مگ یا 5 مگ باشه میتونه 500 تا رو هم بگیره راحت
پ ن: نکته جالب اینجاس که بعضا پیکهایی در حد 400 یا حتی 420-430 هم میزنه! اونم در حالی که downstream مودم 3069 هست
پ ن2: تایید میشه:n02: تا 500 تا هم میره گرچه لازم ذکر نیست که فقط سرور داخلی
من از ساعت رایگان دیشب تا الان پیج هم به زور باز میشد، مودم رو ریست کردم که درست شد، طبیعیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]