سلامنقل قول:
اون علامت نشاندهنده وایرلس لپ تاپه اگه روشن باشه یعنی وایرلست روشنه و اگه خاموش باشه یعنی وایرلس خاموشه
برای استفاده از وایرلس باید درایورش رو نصب کرده باشی
Printable View
سلامنقل قول:
اون علامت نشاندهنده وایرلس لپ تاپه اگه روشن باشه یعنی وایرلست روشنه و اگه خاموش باشه یعنی وایرلس خاموشه
برای استفاده از وایرلس باید درایورش رو نصب کرده باشی
سلام
ببخشید یه سوال
چرا بعضی لپ تاپ ها حین کار کردن کناره هاشون برق ایجاد میکنه و وقتی دستمون بهش برخورد کنه دچار یک شک میشه
یعنی لپ تاپ دچار مشکل شده ؟ راه حلش چیه ؟
ممنون
یا علی
سلام
من یه لپتاپ acer 5742g دارم
دیروز اومدم آب بخورم یخورده آب ریخت روش
سریع خاموش کردم و سشوار گرفتم روش
الان چند تا از کلیدهای کیبردش کار نمیکنه
مثلا کلید اینتر و جهت ها کار نمی کنه
چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
منم همین مشکل را دارم و با Mini tool هم حل نشد
سلام من asus k53sv دارم فکر کنم از قسمت پدش برق دزدی داره یهنی وقتی پشت دست نه روش و نزدیکش می کنم انگار شک می ده چی کار کنم مشکل سخت افزاری داره یا نه . . . :13:
هیچکی نیست جواب بده؟؟؟نقل قول:
سلام
من asus n53 sv گرفتم
منتها touch pad کار نمیکنه انگار نه انگار که هست(علامت ضربدر قرمز خ.رده رو آیکونش)
همه درایورها رو هم نصب کردم چه تو خوده cd چه از سایت چه آپ دیت ، از تو بایوس هم enable هست به دکمه fn هم ریسپاند نمیده
لطقأ کمک کنید
سلام
من يک Dell XPS 1330 دارم که به مدتی پيش روش ويندوز سون نصب کردم ولی يه مشکل اساسی در تايپ حرف "ی" داشتم و هنوزم دارم و مجبورم بجای دکمه "ی" کيبورد, شيفت رو بگيرم و از دکمه "ط" استفاده کنم! درغير اینصورت موجب انفصال حروف کلمه میشه (مثلا آينده=آينده).
حالا باز ميشه با کلی دردسر و زحمت اين مشکل رو حل کرد ولی مشکل اصلی اونجاست که من حروف "ی" رو روی صفحات وب هم همينطور ناقص ميبينم که خوندش رو برام دشوار و غيرممکن ميکنه و اعصابم خورد ميشه.
من خيلی وقت پيش هم همين سوال رو پرسيدم (23-05-2011, 12:54 AM) ولی مشکلم حل نشد.
قبلا يکسری سوال ازم پرسيدن که جواب دادم حالا برای سرعت عمل اونها رو مينويسم که با در نظر گرفتن اونها راهنماييم کنيد:
1- تو device manager هيچ خطايی ديده نميشه ولی نوع "آداپتور نمايش" رو "استاندارد" نوشته! حالا نميدونم گرافيک نصب شده يا نه!؟
2- ويندوزم سون 32 بيتی هستش.
3- من الان دو زبان دارم که ميتونم بينشون سوئيچ کنم, يکی English و يکی Persian
4- تا جايی که من چک کردم چيزی روی کيبورد روشن نيست مثل scroll lock
5- من تو همه جا اين مشکل رو دارم؛ چه جاهايي که دارم مينويسم (تو ورد يا حتی موقع ايميل زدن) و چه جاهايی که دارم ميخونم مثل صفحات اينترنت (هم فايرفاکس و هم اکسپلورر)!
6- من حتی از روی On-Sceen Keyboard ويندوز هم تايپ کردم؛ هيچ تفاوتی با کيبورد لپ تاپم نکرد!
7- من به پيشنهاد يکي از دوستان Keyboard Changer هم نصب کردم، با ران کردن اين برنامه مشکل تايپ حل ميشه ولي مشکل رويت صفحات وب خير.
8- تو صفحات وب encoding رو چک کردم و UTF-8 بود!
(راستی بايد بگم که من با کامپيوتر خونه که اونم سون 64 بيتی روش نصب شده مشکلی ندارم و مشکلم با لپ تاپم هست (XPS 1330) که شايد ربطی نداشته باشه!)
البته ممنون از آقای pasha-85 که خيلی کمک کردن.
لطفا راهنماييم کنيد چون الان خيلی به لپ تاپم احتياج دارم. من دانشجوی کارشناسي ارشدم و الان دارم پايان نامم رو مينويسم ولی واقعا اين نحوه تايپ و يا ديدن صفات خيلی افتضاحه! هم سرعت رو پايين مياره و هم اعصاب آدم رو خورد ميکنه.
نميدونم چطوری بايد بگم که خيلی کارم لنگه و هرچه زودتر بايد اين مشکل رو برطرف کنم.
پيشاپيش ممنون از لطف همه دوستان
ممنون ميشم راه حل تون رو به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ارسال كنيد تا سريع تر متوجه بشم.
يك دنيا ممنون
سلام
لپ تاب HP pavilion dv6000 ...ویندوز سون...یکبار با سی دی ویندوز repair میشه بعد از اون هر موقع ری استارت میشه اگر usb یا هارد بهش وصل باشه ویندوز رو بالا نمیاره و پیغام میده
operating system not found
حتما باید usb یا هارد جدا بشه تا ویندوز بالا بیاید...البته قبل از repair این مشکل رو نداشت
فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟:11:
سلام
در بعضی از لپ تاپها در قسمت OS نوشته تحت DOS و در بعضی نوشته تحت WINDOWS اینها چه فرقی با هم دارند؟
ممنون.