قیمتا خیلی پایینه. به نظر نمی رسه اصل باشن.نقل قول:
Printable View
قیمتا خیلی پایینه. به نظر نمی رسه اصل باشن.نقل قول:
میگفت همه اصل هستند و چون خرید قبلمون هست اینطوره و گفت ما خودمون بالاتر از این قیمت ها برای روز مرد سفارش خرید دادیم.دیگه راست و دروغش رو نمیدونمنقل قول:
نقل قول:
خیلی از این قیمتها حتی پایین تر از قبل گرونی هستند!
خواهر منم همین مشکل رو داره که از کمترین بوی شیرین توی عطر بدش میاد که خب انتخاب رو خیلی سخت میکنه.ولی اینا رو بهت توصیه میکنم پلاتینوم از روبرتو ورینو . د سه او از جنیفر لوپز . الین از تیری موگلر . استار لایت از ایگنر هم خوبه بوی چرم توش مشهوده.تو ارزونا هم سکریفایز که البته مناسب فصل نیست
بچه ها این مید نایت این پاریس موندگاری و پخش بوش در حد همون دیور هست ؟
سلام دوستان این دیسکارد 2 سیلور وایند-بوش چظوره.گرمه...
امروز بعد مدت ها چند تا ادکلن تست کردم.
Silver Shadow Altitude Davidoff
یه بوی بخور مانند خنک و فرش داره که خیلی خوشبو و خاصه.من تو ادکلن دیگه ای ندیدم.پیشنهاد میکنم حتما تست کنید.
لالیک کله شیر(پورهوم)
قبلا تست کرده بودم ولی یه بوی خاص که هم تلخه هم شیرین و پودری و کمی گرم.در یک کلام جنتلمنی.به جز کت و شلوار اصلا نمیطلبه.:3:
Boss Pure Hugo
اینم قبلا تست کرده بودم ولی اینبار حس کردم خیلی شبیه اوشین وود هست.بوی فرش و خنک به همراه بوی گل که یکم ترش هم هست.پخش بوی خوبی داشت تا 1 ساعت.
من 2 روز پیش وزرا بودم دیور هوم اینتنس رو یه مغازه تست کردم اومدم بیرون بعد 2 ساعت احساس کردم بوش زیاد نمونده در صورتی که چند روز پیشش تو شهرک غرب گلستان مغازه ای که همیشه میخریدم و مطمئن بود تست کردم هنوز بوش مونده! خلاصه خیلی مواظب باشید اولش بوشون خیلی شبیه بود ولی اصلیه کیفیتش بهتر بود بعدش که کلا فرق میکردن! من همیشه از این 2 جا خرید میکنم یکی فروشگاه سنگ وزرا یکی هم فروشگاه زند شهرک. تا حالا هم احساس نکردم بهم تقلبی داده باشن... جرات نمیکنم از جاهای دیگه بخرم حتی اگه خیلی هم تعریف کرده باشن....
یه مطلب در مورد دیور هوم... عطر شیکی هست و کیفیت خوبی داره ولی زورم میاد براش پول بدم از لحاظ کیفیت فکر میکنم در اون حد تاپ نیست خیلی هم خاص نیست که کیفیتش رو جبران کنه. الان از شنل برام شنل بلو و ادیشن بلانش مونده البته فقط شیشه خالیشون هر وقت در اینها رو بو میکنم کیفیت بالاشون مشخصه ولی خیلی خاص بودن رو ندارن هر چند به خاطر همین کیفیتشون میشه باهاشون حال کرد.
کرید aventus و smw رو باز تست کردم smw رو که بعد از 1 ساعت بیخیال شدم دلیل قیمت فضایی aventus رو هم نفهمیدم! رفیقم میگفت بوی هیولایی داره البته یکم آدم جو گیریه!:31: به نظر من کیفیتش تفاوت خاصی با شنل نداشت به علاوه اینکه یکم خاص تر بود. البته بینی من یکم گرفته شایدم مشکل یکم از خودم بوده!:-)
راستی دیور هوم اسپرت چطوره؟ جایی تستر نداره میترسم با این قیمتا ریسک کنم بگیرم خوشم نیاد!
با سلام
از دوستان ساكن تبريز (خصوصا آقاي جهانشاه) ميخوام چند فروشگاه معتبر در تبريز كه با خيال راحت بشه ازشون ادكلن اصل خريد، با آدرساشون معرفي كنند. ممنون
با سلام
برای روز پدر میخوام یک ادکلن بگیرم که زیر 50 تومن باشه و 40 میل هم بیشتر نباشه .
چه ادکلنی رو پیشنهاد میدین که دارای بوی تند و دوام بالا باشه
نظرتون در مورد davidoff cool water و یا remi latour _shore off چیه ؟
قبلا داشتم و راضی بودم