mobin vase man khobe ax bedid QQ
Printable View
mobin vase man khobe ax bedid QQ
من بازی ام log in نمیشه وگرنه برات عکس می گرفتم . اما تنظیماتش راحت ا برو تو قسمت video اونجا رزولیشن اش رو عوض کن . یه چیزاییم داره که آیتم نقشه و چیزای دیگرو کوچیک بزرگ می کنه . اون دیگه به سلیقه خودت بستگی داره
دوست عزیز من خودم با وایکمس مبین نت بازی می کنم تو ۲۴ ساعت شبانه روز هم مشکلی نداره(بدون لگ و این چیزا) فقط اگه یه پیشنهاد دوستانه می خوای اینه که wimax مبین نت نگیر چون واسه ترافیک اضافه پول خون باباشو میگیره:n19:حالا اگه بخوای بازی کنی و حجمت تموم شه،،،،،،،،،:n29:نقل قول:
آخی این فروم دیگه مال حرفه ای هاست دیگه به ما تازه واردا (نوب ها) جواب نمیدن.:19:
آره رفتم دیدم خیلی گرون بود . با یکی از همسایه هامون چک می کنم که وایمکس ایرانسل داره اگر با سرویس اون مشکلی نبود حتما قرار دادم رو با شاتل فسخ می کنم . فقط یه مشکل دارم اونم اینه که هزینه این ماه رو دادم باید صبر کنم که سرویس ام تموم شه بعد فسخ کنم . شاتلی ها رو هم تهدید می کنم که اگه تا آخر این ماه درست نشه سرویس ام رو عوض می کنم : دی .نقل قول:
من حرفه ای نیستم تو بازی اما یه چیزایی سر در میارم :دی سوالت چیه بگو من جواب بتونم بدم شاید :دی
سامان اشتراکت چنچوریه؟منم مبین نتم 1 مگ ولی مثلا الان لگ دارم یکم :n27:
یه کم ؟ یعنی چقدر . مثلا برای من لگ اینقدر شدیده که همش می زنه reconect to server . یا وقتی هم اینو نمیزنه تو فرود اومدن اسکیل ها تاخیر داره . یا مثلا مینیون ها رو که می کشم ضربه های چمپیون ام رو نمیبینم . یا چمپیون ام همش teleport میشه راه نمیره :دینقل قول:
wo na baw har 5 min vase man ye kucholo lag mizane vase 3 saniyeنقل قول:
injor ke migi nist vali maslan soba ya asra ping miyad ro 250 arosak mishe aslan lagi nista fghat zohr in 3 ela 4 sat yekam aziyat mishe vase hamin nmishe adc bardasht QQ
این که چیزی نیست من پارس آنلاین دارم هر 30 ثانیه تایم اوت داره:n08:
امروز 4 تا بازی با draven کردم شانسه من تو هر 4 تا VAYN اشغال بود
هر 4 تا رو باختبم به طرز فجیع.