در تاپیکی که زدید ادامه بدید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در تاپیکی که زدید ادامه بدید .نقل قول:
سلام.
دوستان بین این دو مدل با توجه به اینکه Adata ساخت تایوان است و ظاهرا مقاوم تر هست اما اینطور که شنیده ام نقطه ضعفش کابلش هست که چندان جالب نیست. و وسترن دیجیتال که ساخت تایلند هست، کدام را پیشنهاد می کنید؟ کلا مردد هستم بین این دو!
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
1) Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
2) Adata DashDrive Durable External Hard Drive HD710 - 1TB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
قیمت این چنده ؟
هارد دیگه هم هست اینجوری usb باشه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
درسته که الان هر جا میری میگی هارد اکسترنال بگیرم میگن وسترن دیجیتال بگیر، من هم نمیگم این مارک، مارک خوبی نیست.
یکی از دوستام همین مدلی که شما میگین (وسترن دیجیتال) رو گرفته من یه نگاهی بهش کردم و وقتی توی دستم گرفتم اصلا حس خوبی بهم دست نداد و بدنش خیلی مقاوم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من Adata رو بگیری بهتره، مشکل کابل هارد باشه بهتره تا خود هارد!
سلام .نقل قول:
اگر خيلي در استفاده ، حمل و نقل و جابجايي دقت مكنيد كه همان WD my passport ultra را بخريد . دقت كنيد با وجوديكه هارد اكسترنال ADATA HD710 باكس مستحكم و ضد ضربه دارد و نيازي به خريد كيف محافظ نيست ولي بدين معني نيست كه اگر در هنگام روشن بودن ضربه و يا شوكي وارد بشه مشكلي پيش نمياد !
بهترین هارد اکسترنال 500 را معرفی کنید مشکل مالی نیست فقط سرعت اطلاعات بالا باشد
والا اكثر هاردهاي اكسترنال موجود در بازار 5400rpm و 8 يا نهايتاً 16 مگابايت Cache دارند و تفاوت سرعت (در شرايط يكسان) هم خيلي محسوس نيست . هاردهاي اكسترنال پرتابل 7200rpm باوجوديكه ساخته شده ولي فكر نميكنم در بازار پيدا بشه . اگر سرعت بالا براي شما خيلي مهمه ميتونيد SSD درايوهاي اكسترنال بخريد مثل ADATA Elite SE720 كه نهايتاً 128 گيگابايت هست .نقل قول:
سیلکون پاور a80 چه نوع هاردی است لطفا راهنمایی کنید سرعت اطلاعات بالا است
همانطوریکه قبلاً هم گفتم این مدل همانند اکثر هاردهای اکسترنال پرتابل 5400rpm هست (یعنی ویژگی و خصوصیت برجسته ای نداره که بشه گفت به این دلیل سرعتش بیشتر خواهد بود) . مدلهایی مثل hitachi touro mobile pro هست که به خاطر 7200rpm بودنش سرعت بیشتری داره ولی فکر نمیکنم در بازار پتونید پیدا کنید . تنها ویژگی متمایز این مدل ضد ضربه بودن آن هست . همچنین یک کابل usb3 اضافه هم دارد .نقل قول:
سلام یک هارد اکسترنال به من معرفی کنید که ضد اب و ضربه و گرد و خاک باشد ؟
سلیکون پاور a80 چطور است و سرعتش خوب است یا نه؟
اگر فیلم داخل هارد بریزم می توانم این فیلم ها را روی تلویزیون پخش کنم؟
ممنون