وقتی با 256 آن میشدم یک کانکشنی 32 تا دانلود میکردم...
اما الان دلم خوشه یک مگم....
احتمالا اگه به شرکت IDM پیام بدیم به خاطر ما هم که شده ( کاربر ایرانی که همیشه کرک استفاده میکنه) 32 کانکشن هم به ورژن بعد اضافه کنه :دی
Printable View
وقتی با 256 آن میشدم یک کانکشنی 32 تا دانلود میکردم...
اما الان دلم خوشه یک مگم....
احتمالا اگه به شرکت IDM پیام بدیم به خاطر ما هم که شده ( کاربر ایرانی که همیشه کرک استفاده میکنه) 32 کانکشن هم به ورژن بعد اضافه کنه :دی
کاش میشد ولی تا جایی که من میدونم http حداکثر 20 کانکشن رو ساپورت میکنه.نقل قول:
نرم افزار jdownloader هم حداکثر 20 تا رو اجازه میده ولی اصلا قابل اطمینان نیست و به احتمال زیاد فایل خراب میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود یک مگ محدود....:n13:
خدا ازتون نگذره:n21:
:n29::n29::n29:
راهی هست تعداد کانکشن های IDM رو زیاد کرد یا اتوماتیک کانکشن میگیره ؟
تو قسمت OPTION > CONNECTION
تغییرش بده....
پ.ن: مراقب باشید! مخابرات x2 حجم میخوره.....
سرعت دانلود شبانه حسابگر
1مگ محدود
تا صبح 4.5گیگ راحت دانلود کرد
واقعاً نمیصرفه !نقل قول:
4 گیگ برای 48 تومن خیلی کمه! (من رو سرویس 10گیگش فقط میتونم فکر کنم)
الان اسیاتک 2 مگ نامحدودش با 8 ساعت دانلود رایگان و سرعت250 حدود 48 تومنه (حجم اولیه 10 گیگ) و میشه شبی 7-8 گیگ دانلود کرد!
روزها هم سرعت 4مگه فقط پینگش از حسابگر ضعیفتره...
پ ن :
یادتون باشه حداکثر کانکشنهای ارتباط رو سرور میزبان فایل تعیین میکنه ... و در صورت اعمال محدودیت (که در 99 درصد موارد وجود داره )تعداد کانکشن 8 یا 9 بیشتر نمیشه ...
مخابرات هم که فعلاً سرعت شبانه همین 240-280 هست!! و کسی بخواد میتونه 4 گیگ رو رهم رد کنه! ....
فایله دانلود شد....
اینم گرافش....:n29::n30::n30::n30:
این حسابگر هم اگه پینگش همین باشه، 17 تومن بد نیست :((
الان پینگم تو سرور بازی 160 (ایرانی) بود ، با dial up حسابگر پینگ از این کمتره....
سرور خارجی هم 2000-4000 بستگی به شلوغی ( فقط چته!!!!)
توی این مملکت بهتر و بدتر وجود نداره برای انتخاب، بلکه فقط بد و بدتر وجود داره پس بین شرکتها فقط باید دید معایب کدوم کمتر ادم کمتر روح و روانش داغون میشه.
درسته قیمت حسابگر بیشتر میشینه ولی دیگه اعصاب خوردی و هر روز قطعی و افت سرعت و هزارجور کوفت و زهرمار دیگه مخابرات رو نداره.
همین که انلاین و خیلی سریع میشه سرویس تمدید کرد برای من واقعا ارزش داره که مخابرات معلومه وضعیتش.
من فقط همین 4گیگ رو گذاشته بودم دانلود که دانلود کرده بود وگرنه نمیدونم دقیقا چقدر میتونه دانلود کنه(البته اگه حساب کنی تا 5.5گیگ راحت فکر کنم دانلود کنه با توجه به 6ساعت و سرعت 260KB/S )
واسه من همینم زیاده میخوام شبی 4گیگ چی دانلود کنم...... کاش کیفیت نت طوری بود از امکانات انلاین بشه خوب استفاده کرد نه فقط دانلود اونم به صدقه سر IDM .
چرا 6 ساعت؟ حسابگر که 2 تا 7بود و میشه 5 ساعت!نقل قول:
بهرحال من قبلاً هم گفتم از خدامه همه برن حسابگر یا شرکتای دیگه :n09:
ولی سیاه نمایی نمیکنم اگه کسی در مورد مخابرات چیزی بپرسه با این نیت که نیاد مخابرات :n02: (هرچند پشتیبانی بد و قطع و وصلی هاش اینقدر تابلو هست که نیاز به سیاه نمایی نداره دیگه)
در مورد آخرهم من و خیلی از دوستان از رقم 30000 تومن به اونور نمیتون بزارن برای نت ! از طرفی حجم زیر 5-6 گیگ هم عملاً براشون غیر ممکنه! (حالت خوبش همون 10 گیگه که واقعاً بدون استرس و راحت وبگردی میکنی و اگه فایلی رو اون لحظه خواستی -مثلاً یه اهنگ یا ebook - همون موقع میگیری بدون اینکه هزار و یک محاسبه بکنی)
در این موارد یا باید نامحدود گرفت مثل 512 برنزی اسیاتک که سرعت خوب داره ... یا محدود با حجم اولیه زیاد و قیمت کم که فقط مخابرات و نوین نت میدن این سرویس رو