سلامنقل قول:
حوالی یک میلیون
ولی نمی خوام چیزی بگیرم که بیشتر پولش بابت پلیرش باشه میخوام بیشتر بابت کیفیت صدا هزینه کنم
ممنون
Printable View
سلامنقل قول:
حوالی یک میلیون
ولی نمی خوام چیزی بگیرم که بیشتر پولش بابت پلیرش باشه میخوام بیشتر بابت کیفیت صدا هزینه کنم
ممنون
سلام به دوستان. من lumexy 1008 دارم.
اولا فكر ميكنم كه اين مدل يك آپديت شده نرم افزاري از مدل 1007 باشه، چونكه تو منوي مشخصات دستگاه هم 1007 اومده.
دوم انكه تو زير نويسش خيلي ميلنگه. فقط srt ، اون هم از هر 10 تا 1 دونه. من فقط به فايل آبديت اميد دارم كه اون هم پيدا نميشه.
سوم كه از همه بدتره اينه كه به HDMI به lcd سوني وصل شده ولي تنظيمات sync توي lcd اون رو به عنوان يك دستگاه HDMI نميشناسه .
اگه از دوستان كسي ميتونه، لطفا كمك كنه. مرسي
دوتس عزیر اگه اشتباه نکنم Sync فقط دستگاه های همنام خود کارخونه رو تشخیص میدهد.
HDMI و بقیه کانکتور های پست تلویزیون ها همه به صورت PLUG AND PLAY هستند . یعنی اصلا نیاز به تنظیماتی ندارن . استاندارد شده هستن . شما اگر مشکل داری اول کابل های 3 فیش رو امتحان کل اگر تصویر اومد بعد کابل HDMI دیگری رو تست کن ببین نتیجه چی میشه .
سلام.خیلی ممنون.نقل قول:
آخه دیگه آمپ ارزونتر چیزی نیست.دیگه حداقل آمپی که میشه استفاده کرد مدل ۱۳۱۲ یا ۱۶۱۲ دنون رو پیشنهاد میدم.قیمت آمپ ۱۳۱۲ فکر کنم دور و بر ۶۰۰ باشه.
سلام.نقل قول:
با توجه به انتظارات شما به نظرم بهترین گزینه پکیج ۱۳۱۲ دنون هست که شامل آمپلی فایر و بلندگوهاست و شما هم هیچ هزینه ای بابت پلیر نمی کنید و علی رغم ورودی و خروجی های کافی همچنین ساپورت 3d و .... هم از جمله امکاناتش در کنار صدای زیبایش هستش.قیمتش هم نزدیک یه تومن هست.
با سلام و تشكر از شمانقل قول:
من سرچ كه ميكنم فقط رسيور دنون مياد شما آدرس سايتي براي ديدن مشخصاتش داريد؟ ترجيحا ايراني باشه بهتره
در ضمن يك سوال ديگه سايت چاره كابل HDMI monster ultra700 داره قيمتش 185 تومنه به نظر شما مي ارزه اينقدر هزينه كنم؟ يا يه كابل ارزونتر بگيرم؟
ممنون
سلام.یا شما به سایت خود دنون برید وقسمت اسیانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا اینکه مدل 1312xp رو سرچ کنید
سلام
دوستانی که با فایل نمایش زیرنویس های srt مشکل دارن .
فایل srt را توی Notepad باز کنید وبا ANSI ذخیره کنید.
سلام
دیروز یه Lumexy le1007 خریدم به قیمت 75 تومن با کابل HDMI
:)
سوالی بود در خدمتم