شهريه مديريت دولتي چه جوريه آزاد ؟
و اينكه واسه انتخاب رشته
سايتي هست من بر طبق همون جلو برم ؟؟؟
انتخاب رشته كرده باشه منم همونا رو هر ترم وارد كنم؟
Printable View
شهريه مديريت دولتي چه جوريه آزاد ؟
و اينكه واسه انتخاب رشته
سايتي هست من بر طبق همون جلو برم ؟؟؟
انتخاب رشته كرده باشه منم همونا رو هر ترم وارد كنم؟
يكي از آشناهاي ما مديريت ميخونه ... ترم قبل فكر كنم حدود 17 واحد برداشته بود كه شهريش شدش 480 هزار تومن.نقل قول:
+
در مورد اون سوالتون هم انتخاب رشته همش بستگي به خودتون و توانتون داره. ممكنه شما بتوني و مثلا ترمي 20 واحد يا بيشتر پاس كني و شايد نتوني و ترمي 14-15 واحد پاس كني. پس اينجا الگويي كمكتون نميكنه كه مثلا حتما شما در ترم 3 ...18 واحد و فلان دروس رو انتخاب كنيد.
اما خب براي بهتر انتخاب كردن يه نگاه به چارت درسي هم بندازيد كمكتون ميكنه ( اينكه چه درسايي رو بايد برداريد كه پيش نياز درس هاي ديگس و اينكه خودتون صلاح ميدونيد ابتدا چه دروسي رو پاس كنيد و ... )
كلا يه سري مسائل خيلي واضح هست مثلا اينكه ميگن دروس عمومي رو ترمي 4-5 واحد برداريد تا تا آخر دوره ي درسي بتونيد با استفاده از اون ها معدلتون رو بالا نكه داريد ( كم نباشه و زياد هم نباشه كه ديگه ترم هاي آخر همه تخصصي باشه)
موفق باشيد دوست عزيز
نقل قول:واقعا آدم ادب شما رو می بینه متحیر می مونه :20: امثال شما رو نباید جوابشون رو داد که اینطوری بعدا جواب ندهند،واقعا متاسفم...نقل قول:
نوشته شده توسط mehrdadamri_92
بچه ها لطفا" اگه کسی هست اطلاع بده ..نقل قول:
سلام دوستان ..
کسی هست که رشته ی مهندسی پزشکی آورده باشه و بخواد از مشهد به شاهرود بره ؟؟؟
یه دوستی میخوان جابه جا کنن و بیان مشهد اگه کسی هست لطفا" اطلاع بده ..
ممنون ..
سلام دانشگاه آزادرباط کریم بهتراست یادانشگاه آزادنور مازندران ازهمه لحاظ کدوم بهتره؟
برای ثبت نام دانشگاه باید فرم هایی که تو فایل های پیوست دادن رو پرینت بگیریم و قبل از ثبت نام پر شده تحویلشون بدیم یا همونجا این فرم ها رو بهمون میدن تا پر کنیم؟
نقل قول:
من آخر متوجه نشدم
گفته میشه فقط یکبار می تونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم
اگه مثلا برم دانشگاه آزاد بعد 2-3 ماه دیگه زمان اعزام به خدمتم رسید قبلش معافیت تحصیلی بگیرم اونو استفاده کردم
بعد برای کنکور 91 انصراف بدم و مثلا قبول بشم نمی تونم برم دانشگاه
چون قبلا یبار معافیت تحصیلی رو استفاده کردم
؟؟
تو دانشگاه بهتون فرم رو می دهند که پر کنید:20:نقل قول:
دوستان من گسسنه و ریاضی1 رو افتادم:دی
الان میتنونم این دوتا + ساختمان داده بردارم که پیشنیاز همن؟
نقل قول:
امکانش هست ولی اگریکیشون پاس نشود اون یکی هم خودبخود حذف میشود.