البته اگه مودم تحت پوشش خودشون رو نگیری و مودمت رو شاتل تایید نکنه احتمال داره که هر وقت زنگ بزنی به شاتل و هر اتفاقی واست افتاده باشه از قبیل dc و افت سرعت و... پشتیبانی بگه از مودمت هست و بگه این مودم رو ما ساپورت نمیکنیم.نقل قول:
Printable View
البته اگه مودم تحت پوشش خودشون رو نگیری و مودمت رو شاتل تایید نکنه احتمال داره که هر وقت زنگ بزنی به شاتل و هر اتفاقی واست افتاده باشه از قبیل dc و افت سرعت و... پشتیبانی بگه از مودمت هست و بگه این مودم رو ما ساپورت نمیکنیم.نقل قول:
مسخره تریت قانون شاتل!
قانونی که تا حالا نشنیده بودم ولی حالا شنیدم!
من وقتی شارژم تموم شد 10 روز بعد حسابم رو شارژ کردم و دیروز همچنان که هم 10 روز وقت داشتم و هم شارژ داشتم حسابم رو بستم وقتی بهشون میگم چرا حساب من بسته شدن میگن شما دیر شارژ کردی و اون 10 روزی هم که از سرویس استفاده نمیکردی جزء شارژ بعدیت میشه و الان هم بجای استفاده از 30 روز فقط 20 روز استفاده کردم و الان هم با دیال هستم
:[
سلام!نقل قول:
خب دانلود که با 8 کانکشن (با دانلود منیجر) سرعتش همان 60 تا هست، ولی مشکل این سرویس های اکو 512 اینه که با یک کانکشن 16 کیلو سرعت داره معمولاً :41: و در باز کردن صفحات و یا برنامه گوگل ارث و ... سرعت بیشتر از 16 نمی شه.
آیا راهی وجود داره که کانکشنهای بروزر را هم بیشتر کرد؟؟ :21:
قرارداد كتبي را چك كنيدنقل قول:
ببينيد چنين چيزي ذكر شده يا نه ؟
اگر نبود كه زنگ بزنيد و بگوييد جزو قرارداد نبوده
این شارژ شاتل هم مثل اشتراک آب و برق و تلفنه،نقل قول:
یعنی حتی اگه استفاده هم نکنی، نمی تونی یک ماه قطع کنی، بالاخره حق شارژو ازت می گیرن،
بهانه شون هم اینه که قطع و وصل کردن اینترنت شما براشون هزینه برداره و اینها.
اینطوری می شه که ما نوروز هم که بیست روز
نبودیم، پامون حساب کردن. :18:
نه ديگه اين طوري نيست و نبايد باشهنقل قول:
تمام مودم ها براساس استاندارد خاصي ساخته شده اند
مثلا ايرانسل ميتونه بگه من گوشي نوكيا 1100 را ساپورت نمي كنم ؟
اين كه مي گن پشتيباني نمي كنيم
منظورشون اين هست كه كنسول تمام مودم را بلد نيستند
و اگر يك موقع نياز به تنظيمي داشت
نمي توانند راهنمايي كنند
همين
بله روزهای قطعی هم حساب میشه:13:نقل قول:
اشتباه از شماستنقل قول:
قبل از اینکه شارژ میکردی باید میگفتی که یک صورتحساب جدید برات صادر کنن و از تاریخ فعلی
us-robotics خیلی تعریفشو شنیدم.نقل قول:
دلیل واقعی اینکه چرا شاتل پشتیبانی نمیکنه رو نمیدونم. خودشون هم مودم میفروشن...
شاتل از روی MAC Address مودمت میتونه مارکشو بفهمه. همینطور که من میتونم بفهمم DSLAM شاتل توی مخابرات مارک Cisco هست.
Apr 19 11:22:28> pppd 2.4.3 started by root, uid 0من D-link دارم. یک ساله. فعلا که خوبه. اما چند بار شد که بگن قطعی به خاطر مودممه!
Apr 19 11:22:28> Connect: ppp0 {--} nas0
Apr 19 11:22:50> PAP authentication succeeded
Apr 19 11:22:50> peer from calling number 00:D0:FF:B3:C0:70 authorized
Apr 19 11:22:50> WAN IP address 84.241.7.53
Apr 19 11:22:50> ppp0
Apr 19 11:22:50> PPPoE Connect with IP Address 84.241.7.53
Apr 19 11:22:50> PPPoE Connection Successfully Established
Apr 19 11:22:50> PPPoE Connect with Gateway IP Address: 84.241.0.3
Apr 19 11:22:50> WAN gateway 84.241.0.3
Apr 19 11:22:51> primary DNS address 85.15.1.13
Apr 19 11:22:51> secondary DNS address 85.15.1.10
البته منم منظورم تقریبا همین بود امانقل قول:
یادمه یکی از بچه ها تو همین تاپیک می گفت زنگ زدم بهم گفتن ایراد از مودمتون هست و ما ساپورت نمیکنیم اما اینطور نبوده
متاسفانه با این وضعی که به وجود اومده و یه کم پشتیبانی ضعیفتر از قبل داره عمل میکنه بهتر هست که مودم تحت حمایت خودشون رو بگیری تا دیگه ایراد های بنی اسرائیلی ازتون نگیرن