نقل قول:
مباركه من مدل قديمي شو دارم كه سفيد رنگه.:31:
آره عاديه مشكلي نيست كار مي كنه مثل ....... آداپتور بايد هميشه تو برق باشه مشكلي پيش نمي ياد.:20:
بفرما مشروب :7:
Printable View
نقل قول:
مباركه من مدل قديمي شو دارم كه سفيد رنگه.:31:
آره عاديه مشكلي نيست كار مي كنه مثل ....... آداپتور بايد هميشه تو برق باشه مشكلي پيش نمي ياد.:20:
بفرما مشروب :7:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
همونطور که سایر دوستان تو پست های قبلی گفتن ، توی CD فقط درایور و راهنمای مودم هست . درحالیکه شما میخواید Firmware (سیستم عامل) رو آپگرید کنید که باید از اینترنت دانلود بشه. من هنوز سایت Symphony رو پیدا نکردم تا لینک Firmware جدید رو واست بفرستم. دیدمش میفرستم واست.نقل قول:
----------------------
کامپیوتر اولی کدومه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم به مودم وصله؟نقل قول:
منظورت اینه که دو سیستم به مودم وصل هستن ( چه با لن و چه با وایرلس فرقی نداره) و شما می خواید بین اونها فایل و اطلاعات رد و بدل کنید؟
اگه این برداشتم درسته ، 3 راه داری:
1- راه دستی: واسه این کار لازمه یه سری تغییرات دستی تو تنظیمات مودم و سیستم ها اعمال کنی که پیشنهاد نمی کنم ( اگه تو شبکه مشکل نداری بسم الله)
2- استفاده از برنامه های شبکه: مثل برنامه های کافی نت ها یا برنامه های کلاس های درس. که در این ها میشه حتی با سیستم اصلی (که خودت تعریف میکنی کدوم باشه) مانیتور بقیه رو هم دید و کنترل کامل سیستم ها رو هم دراختیار گرفت. تا چه رسد به ارسال فایل و .... . اینم لونشون :
من خودم با Net Control با لپ تاپ و حتی موبایلم از طریق مودم وایرلس ، PC مرکزی خونه رو کنترل میکنم. PC طبقه بالاست و سیستم صوتی بهش وصله. تا قبل از این یه لپ تاپ که با سیستم بالا شبکه LAN بود دائم طبقه پائین میذاشتم. ولی الآن حتی از تو پیلوت هم مشکلی نیست. و به راحتی بین دو PC و 3لپ تاپ و موبایل ها فایل رد و بدل میکنم. ( بگذریم که دستور Print و اسکن هم میشه داد). برنامه خیلی کاربر پسند و جمع و جوریه.کد:http://www.p30world.com/archive/internet/network/
3- استفاده از برنامه هائی که فقط کمکت میکنه شبکه رو بین مودم و سیستم ها بصورت شهودی ببینی و بین اونها فایل رد و بدل کنی. که تو لینک ها هست و نیازی به تعیین یه سیستم بعنوان اصلی نیست.
من هم دیروزAsus am602 خریدم به قیمت 45 هزار تومان اما پشت مودم وروی آداپدور نوشته made in china؟
خب مشکل کجاست !؟!!؟!نقل قول:
مگه قرار ساخته ی امریکا باشه ؟!
خب ساخت چینه دیگه. ولیاشتباه نشه از اون چینیها نیست. من که گوش شیطون کر 1 سال و نیم دارم 24 ساعته استفاده میکنم و مشکلی نیست :)
اسم برنامش چیه
سام دوستان
من از خود مخابرات ADSL گرفتم. نصب شو گذاشتن به عهده ی خودمون. من دیروز رفتم مودم TP-Link TD8817 رو گرفتم. ولی من اصلاً بلد نیستم راه اندازیش کنم کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
امید وارم مودم من هم 2سال کار کنه؟
سلام به همگی
من مودم SMC7901WBRA2 خریدم
اما هر کاری میکنم گوشیم (P1i) بهش کانکت میشه اما سند و ریسیو نمیکنه
از کانکشن به اینترنت وصل میشه
تنظیمات دقیقش چیه؟شاید من اشتباه تنظیم میکنم
ممنون
دوستان من میخوام مودم وایرلس بخرم این قضیه مشکل با تلفن بیسیم چیه میگن نویز میندازه و از این حرفها؟
خوب چطور میشه این درایو مودم رو از تو کامپیوتر پاک کرد؟من هر کاری میکنم پاک نمیشه؟ این مودم همون مودم asus am 602 هستش ولی تو امارات بنام سیمفونی ساخته میشه.نقل قول: