نقل قول:
با شما اصلا نمیشه صحبت کرد چون زیر بار حرف درست نمیرید و قانع نمی شوید!
وقتی یک کتاب اتلاف وقت کنه در نتیجه آن کتاب اتلاف هزینه را در بر داره.
اصلا هزینه به کنار وقتی که یک کتاب اتلاف وقت کنه مهم نیست چه قدر پول داده باشی برای خرید مهم اینه که این کتاب وقت زیادی از شما میگیره.و تک تک ثانیه های یک کنکوری با ارزشه!
دانش من از کتاب فیزیک مبتکران اقای محمود زاده به هیچ وج بالاتر نیست و بسیار پایین تر است.اما دانش بسیار دیگری از کتب موجود در بازار بسیار بالاتر از این کتاب می باشد.منظور من از کتاب خوب رمزینه و خیلی سبز و همگامان نبود!
این را هم در نظر داشته باشید که صرفا یک عنوان نویسنده کتاب درسی دلیلی بر سطح بالای کتاب کمک درسی نویسنده نیست.
در ضمن کسی که یک بار کنکور داده تجربه بیشتر داره نسبت به کسی که هنوز کنکور نداده.این حرف من را الان هرچه بگم درک نمیکنی و فقط بعد از کنکور متوجه میشی!
و کسی که یک بار و یک دور این کتاب را خوانده مرجع مناسب تری است نسبت به کسی که هنوز یک دور کامل این کتاب را نخوانده!
و کسی که هنوز درست و کامل وحساب شده شروع به خواندن این کتاب نکرده و بعد از عید میخواهد شروع کند به طور جدی بخونه نمیتونه مرجع درستی برای نقد و بررسی یک کتاب باشه!
من گفتم مرجع كنكورم ؟ هيچكس مرجع كنكور نيست و حتي ممكنه دانش آموزي باشه كه يه فرمولي ابداع كنه كه محمودزاده خودش هم تو كفش بمونه .