1-آیا میشه نام تیما رو عوض کرد؟
Printable View
1-آیا میشه نام تیما رو عوض کرد؟
من بالاخره نفهميدم چه طوري ميشه توي مد b.a.l شماره بازيكن رو توي تيم خودش عوض كرد
من الان بازيكنم توي چلسي شمارش 99
چطوري مي شه عوضش كرد؟؟ مثلا الان شماره 9 تو تيم خاليه اما موقع قرارداد بستن هم كه اينو پيشنهاد دادم بازم شماره قبليمو بهم دادن
سلام
اگه میشه برای تیم های اضافه شده به بازی مانند عراق و آنگولا و مغرب و کویت و ... بنر (banner) بگذارید تا من سیوشان کنم.
ممنونم
نقل قول:
توي صفحه 610 آموزش برنامه واسه مد b.a.l گذاشته يه نگاه بكن
دوست عزیز با همون برنامه پرو اوو ادیت استدیو میشه ملیت رو تغییر داد باید یک فصل تموم بشه از فصل بعدی به تیم ملی جدید دعوت میشی ولی اون فصلی که تغییر دادی فعلا باید با همون کشور قبلی باشه. کلا اون فصل باید به آخر برسه
این پرو ادیت برای مسترلیگ هم کار می کنه؟
کسی کیت جدید استقلالو نداره؟:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بعضی مواقع با دروازه بان که شوت میزنم خیلی بلند شوت میکنه تا نزدیک دروازه حریف میره کسی بلده چجوری میشه که اینجور میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ميشه از برنامه PES Editor استفاده كننقل قول:
اينم لينك دانلودش :
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31757
دوست عزيز يه كاري بكن آخر فصل كه شد و موقع تازه كردن قرار داد اونجا در جايي كه پيشنهاد هارو مي بيني تيمي رو كه ميخواي توش بري رو انتخاب كن بعدش كه رفتي داخل اونجا مربع رو بزن يا همون دكمه اي كه شوت مي كنه يه قسمت باز ميشه ازت مي پرسه چه شماره اي رو ميخواي بگيري و اون تيم همون شماره رو بهت ميدهنقل قول:
نه براي مستر كار نمي كنه اگه سيو كرده باشي اما ويرايش بكني و از نو مستر ليگ بري آره كار مي كنهنقل قول:
دايره رو بايد محكم بزني و نگه داري بعدش ول كني و سرعت رو بچسبينقل قول: