سلام
تو قسمت page setup , size میخواستم بدونم کاربرد هر کدام از گزینه ها مانند letter,legal,statement,executive,b4 چیست؟
ممنون
Printable View
سلام
تو قسمت page setup , size میخواستم بدونم کاربرد هر کدام از گزینه ها مانند letter,legal,statement,executive,b4 چیست؟
ممنون
سلام.
من یک متن دارم فارسیه ولی توش عبارات انگلیسی هم داره.
چطور میشه فونت تمام انگلیسی ها رو همه باهم یهو عوض کرد ؟
سلامنقل قول:
با Ctrl + A متنتون رو انتخاب کنید.تو تب Home فلش کنار قسمت Font رو باز کنید.تو قسمت Latin Text
تو کادر فونت,فونت مورد نظر رو انتخاب کنید و OK.
پیداش نمیکنم. میشه یه عکس ازش بزارین ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
در 2007 چطور میشه کلمه فارسی را دایره وار نوشت؟
سلام
من یه مشکلی به ورد2007دارم واونم اینه که در دکمه افیس فقط گزینه های new,open , save فعال هستند و بقیه گزینه ها غیرفعال هستند(مثل print ,بقیه) ودیگه اینکه نمیتونم چیزی توی ورد تایپ کنم البته صفحه کلید مشکلی نداره و توی notepad مشکلی ندارم!
سلام، یه مشکل دارم و نیاز به کمک فوری دارم
قبلا وقتی وسط تایپ فارسی میخواستم انگلیسی تایپ کنم، میرفت اول سطر و قاطیه بقیه نوشته ها میشد، بالاخره فهمیدم که باید بعد از ALT+SHIFT دکمه ی CRTL رو بزنم و مدتی مشکل نداشتم
الان که اومدم تایپ کنم پروژه م رو ، باز همونجوری شده با این تفاوت که دیگه با crtl درست نمیشه، یه چند روزی هست که وقتی برنامه های آفیس رو میخوام باز کنم،یه پنجره میاد که میگه change produkt key
به خاطر اونه که اینجوری شده؟ چیکار باید بکنم که درست بشه
خواهش میکنم راهنمایی سریع و کامل بکنید، به شدت عجله دارم،،،
مرسی از همه
دراین قسمت میتونید سایز برگه ای که میخواهید نوشته هاتون رو روش پرینت بگیرید مشخص می کنیدنقل قول:
اگر برگه ای که دارید یه سایز به خصوص داره که بین انداز ه هایی که تعریف کرده وجود نداره میتونی در قسمتmore paper sizeاندازه برگه را وارد کنید
نه ربطی به اون پیغام ندارهنقل قول:
اگر بیشتر کلمات فارسی است شما alignنوشته رو راست به چپ واگر بیشتر کلمات انگلیسی است از چپ به راست تنظیم کنید
Tabe Home>>Paragraph
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان یک مشکلی خوردم که اعصابمو خورد کرده. وقتی دارم تایپ میکنم تو ورد 2007 وسط تایپم ید کدفعه میپره بالا و یک خط یا چند خط بالاتر کرسر میره تایپ میشه . باید چیکار کنم ؟