واقعاً زیباست. البته تابستون و بهار و پاییزش باید قشنگتر باشه.نقل قول:
واقعاً زیباست. البته تابستون و بهار و پاییزش باید قشنگتر باشه.نقل قول:
امروز گفتم سری بزنم به اطراف شهر و به دور از هیاهوی زندگی ماشینی کمی نفس بکشم و سکوت واقعی را تجربه کنم. رفتم به سوی صحرا تا این جان تشنه را سیراب سکوت وهم انگیزش کنم. غروب صحرا فوق العاده است. خیلی وقت گذاشتم تا بتوانم از مناظر آنجا که جز تعدادی درختچه صحرایی ، آسمان و خورشید کم رمق چیز دیگری در اختیار نبود عکس هایی بگیرم. سعی ام این بود که با توجه به نیمه ابری بودن آسمان بتوانم چشم آسمان را به تصویر بکشم. البته نمی دانم که تا چه حد موفق شدم. شاید بهتر باشد که دوستان نظر دهند.
این عکس ها با دوربین سونی hx100v و با زوم بالای 20x گرفته شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک سایر عکس ها:
knight110 عزیز، تشکر بابت عکسای زیباتون
ولی بهتره که عکس هارو ریسایز کنید و بعد آپ کنید
چون اینجوری دوستانی که محدودیت دارن کلی از ترافیکشون هدر میره
سایز 800*600 هم مناسبه
حتی یه دور عکس رو با نرم افزار paint باز کنید و بدون هیچ تغییری ذخیره کنید کلی از حجم عکس کاسته میشه
ممنون
دوست گرامی.نقل قول:
دقیقا همان کرده ام که مد نظر شماست. واگر نه حجم عکس بسیار بیش از اینهاست. هر کدام حدود 3 تا 4 مگ هستند.
پیشتر پیشنهادی طرح کردم برای این مشکل. این که به جای آپ کردن عکس ها لینک ان ها را درج کنیم.اما گویا مورد استقبال قرار نگرفت.
بهتره بیشتر سعی کنید که حجم عکس هاتون رو پایین بیارید در حد 100 یا نهایتا 250kb ،اندازه زیاد مهم نیست فقط حجمنقل قول:
بعد بهتره توی هر پست یکی دو تا عکس بزارید تا صفحه خیلی سنگین نشه
ممنون
برای رعایت حال سایر دوستان لینک عکس ها را جایگزین نمودم.نقل قول:
بله البته. عکس متعلق به منطقی به نام خوشنام در کرج هست که البته الان متعلق به تهران شده با این تقسیم بندی جدید. اما واقعا بهار و پاییزش دیوانه کننده زیباست.نقل قول:
محتوای مخفی: امروز همه روی جهان زیر پر ماست...
البته این حیوون چندان هم سالم نبود. یه عقاب بازنشسته...!
سلامنقل قول:
امروز گفتم سری بزنم به اطراف شهر و به دور از هیاهوی زندگی ماشینی کمی نفس بکشم و سکوت واقعی را تجربه کنم.
اینها کُنار نیست؟ اهل کجا هستید؟
دستون درد نکنه.
دوست گرامینقل قول:
من نیز از اهالی همین دیارم. دیاری پر از زیبایی. چنانچه جای جای آن را با دقت بنگریم نعمات بیشمار آن را با چشم جان خواهیم دید. دیاری که در جنوب آن درختان گون،پسته ،خرما و کنار زینت بخش آن است و در شمال درختان ازگیل و کیوی و جنگل های نارون و زبان گنجک نوازشگر روح و جان آدمی است.
تعطیلات نوروز نزدیک است من نیز سفری به نقاط مختلف از جمله خوزستان زیبا و پر نشاط خواهم داشت. بخشی از این سرزمین عزیز که بهار آن به شکلی محسور کننده ای زیبا و مفرح است با مردمانی از جنس مهربانی و خونگرمی. جلگه ای زیبا و رز خیز که سالهاست( بنا به دلائلی ) همدم همیشگی ام نبوده و هر از چند سالی فرصت بازدید از موطن غریب خود برایم مهیا می شود.
امیدوارم که امسال فرصت را غنیمت شمرده و هر یک از ما بتوانیم بخشی از زیبایی های این ملک را به تصویر بکشیم.
دید این عکس ها خالی از لطف نیست.
فقط جهت ایده پردازی ارائه می شود. چنانچه با اصول فرام در منافات باشد بعد از یکی دو روز این پست را می توان حذف نمود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]