-
این تاپیکو باید مهم کنند !
و کلا تاپیک استقلال حذف شه .
استقلالیه امشب ساعت 23 جشن دارند .
یک .... (به دلیل محرمانه بودن نمیتونم بگم)
-
به نظر مشکل بزرگ قطبی اینه که متاسفانه نه سیاست داره و نه مدیریت ...
چرا کسی که این همه دوستدار تو ایران داره و در کادر فنی تیم ملی کره برای خودش کسی بوده و در بین ایرانیها و کره ایها محبوب بوده نتونه از عهده بانو یوروم که یه شهروند معمولی کره ای - هلندی بوده در بیاد و اینقدر آتو دست مخالفانش بده ...
متاسفانه همین عدم سیاست و مدیریت در فصل قبل باعث شده بود که بازیکنای پرسپولیس براش شاخ بشند و این فصل هم با حرف زدن های نابجا و بدون تفکر تیم رو بعضی مواقع به حاشیه ببره و بعدش برای اینکه کار رو درست کنه بیاد عذرخواهی کنه و با این کارش خودش رو بیشتر زیر سوال ببره...
در هر حال امیدوارم این فصل به خیر بگذره و تیم با قطبی موفق بشه...
-
با اعلام حمايت كامل از قطبي
مصطفوي: ناگفتنيها را پس از دربي ميگويم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: تا پيش از دربي در خصوص حاشيهسازيها چيزي نميگويم؛ اما پس از دربي ناگفتنيهاي زيادي را بازگو خواهم كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: فعلاً سعي ميكنم درباره دربي حرفي نزنم و موضوع را به روز شنبه منتقل كنم، چون ديدار حساسي فردا برابر پگاه گيلان داريم.
وي افزود: شك نكنيد كه پرسپوليس فردا مقابل پگاه به پيروزي ميرسد چون در بازيكنان در تمرين امروز انگيزه زيادي ديدم.
وي در خصوص بياحترامي افشين قطبي به خبرنگاران نيز گفت: به طور صد در صدر از قطبي حمايت مي كنم و معتقد هستم كه سرمربي تيم من به كسي توهين نكرده است و فقط از خبرنگاران سوال كرد كه آيا اينكه ماركو براي پدرش به بزريل سفر كرده است، حكم دلالي دارد؟
وي افزود: دلالي ماركو درست نيست ما هم پس از اين اطلاعيه داديم و موضوع اصلي را به مردم گوشزد كرديم؛ اما من نميتوانم تمام كارهايي را كه در باشگاه انجام ميشود بازگو كنم.
وي افزود: افشين قطبي قصد توهين به كسي را نداشته است؛ اما من مطمئن هستم با بهانههاي مختلف و جريان سازي در حاشيه تيم قصد دارند به من و قطبي ضربه بزنند تا پرسپوليس نتيجه نگيرد.
وي افزود: اگر من وارد اين مسائل كوچك و بزرگ نميشوم چون نميخواهم تيم را به حاشيه ببرم. هفته آينده ديدار سخت و سرنوشت سازي داريم كه بايد با نتيجه مطلوب آن را سپري كنيم.
مصطفوي ادامه داد: دربي حساسيت بالايي دارد و من تا روز بازي و نتيجه خوب مقابل استقلال تمام حاشيهها و حرفها را به جان ميخرم تا تيم موفق شود. پس از اين بازي خيلي از ناگفتني ها را خواهم گفت.
مصطفوي درباره اعتراض به باشگاه ذوب آهن گفت: دنبال كارها هستيم و سعي ميكنيم با فرستادن نماينده اي به فيفا مسئله را پيگيري كنيم چون بايد حقمان را از اين تيم بگيريم. پاسخ كسي كه در يك برنامه تلويزيوني هر چه دلش خواست به من گفت را خواهيم داد.
وي تاكيد كرد: برخي بايد بدانند كه نمي توانند مردم را گول بزنند. سايپا بيشترين ملي پوش را دارد همه ديدند امروز مقابل كوروچي چه عملكردي داشت. اگر استقلال و پرسپوليس در جام قهرمانان آسيا حضور داشته باشند حرف اول را مي زنند.
مططفوي در پايان خاطرنشان كرد: پس از حرف و حديثهاي روز گذشته درباره قطبي خيليها من و او را روي كاغذ از پرسپوليس بيرون كردند و به دنبال بهانه سازي بودند. خوشحال هستم كه به هيچ فردي محتاج نيستم و با دستور مسئولين در حال حاضر به پرسپوليس خدمت ميكنم. مطمئن باشيد تا روزي كه در اين پست باشم سعي مي كنم بهترين تيم را براي هواداران آماده كنم.
-
در گفتوگو با فارس
نوري: مي خواهم مقابل پگاه گلزني كنم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به انگيزه بالا ميخواهم در بازي مقابل پگاه گلزني كنم.
پژمان نوري در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص رويارويي با تيم گيلاني اظهار داشت: سابقه بازي در تيم پگاه را دارم. در فصل جاري نتايج خوبي گرفته است؛ ولي در دقايق پاياني فوتبال را تمام شده ميداند و به همين دليل با ارائه عملكرد مثبت در طول 90 دقيقه ميتوانيم به برتري برسيم.
نوري ادامه داد: در آستانه ديدار حساس مقابل استقلال تهران، بايد برابر پگاه پيروز شويم تا با روحيه اي مناسب به استقبال دربي برويم.
وي تصريح كرد: در حال حاضر بسيار آماده بوده و انگيزه زيادي براي بازي مقابل پگاه دارم. مي خواهم دروازه تيم سابقم را باز كنم.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص بحث هاي مختلف براي انتخاب داور دربي گفت: كسي به صلاحيت داوران ايراني شك ندارد و معتقدم نبايد شكست ها را به آنها نسبت داد؛ اما به نفع همه است كه اين بازي را داوري خارجي قضاوت كند چون براي حضور داور ايراني جو مثبتي وجود ندارد.
نوري در پايان خاطرنشان كرد: از حضور كريمي در تركيب اصلي استقبال كرده و پيراهم شماره هشت را تقديمش مي كنم، چراكه افتخار پرسپوليس و فوتبال ايران است.
-
بعدازظهر امروز
تمرين پرسپوليس با حضور اعضاي هيئت مديره برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور اعضاي هيئت مديره باشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 17 در زمين شماره يك ورزشگاه اكباتان برگزار شد و بازيكنان به گرم كردن، ارسال پاس هاي كوتاه و بلند، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه و فوتبال درون تيمي در قالب دو تيم سبز و قرمز پرداختند.
* داريوش مصطفوي، مجيد فرخزادي، محمد آخوندي و مسئول حراست باشگاه پرسپوليس و مدير برنامههاي افشين قطبي در محل تمرين حضور داشتند و دقايقي زيادي توسط 300 هوادار مورد تشويق قرار گرفتند.
* قطبي برخلاف روز گذشته برخورد بسيار گرمي با خبرنگاران داشت.
* ماركو، الونگ و محمود خوردبين غايب بودند.
* پيش از آغاز تمرين يك راس گوسفند قرباني شد.
* حسين بادامكي هافبك مصدوم پرسپوليس به صورت اختصاصي تمرين كرد. عليرضا نيكبخت واحدي نيز با دستور قطبي تمرينات ويژهاي را زيرنظر كماسي انجام داد.
* علي كريمي امروز در پست مهاجم تمرين كرد.
* بهرغم عدم صدور ITC ديكارمو، وي امروز با بازيكنان اصلي تمرين كرد.
* نمايندگان سه دوربين تلويزيوني به پوشش خبري تمرين پرداختند.
* در پايان تمرين اعضاي هيئت مديره پرسپوليس دقايقي با بازيكنان به گفت و گو پرداختند.
* بازيكنان خارج از فهرست اصلي براي ديدار فردا مقابل پگاه، زير نظر كماسي به حركات استقامتي پرداختند.
*تمرين ساعت 18 به پايان رسيد و بازيكنان ساعت 8 شب خود را بايد در هتل لاله به كادر فني معرفي كنند.
-
ذوالفقارنسب:
حريف دست و پا بستهاي نيستيم
از هواداران پرسپوليس نترسيم، نتيجه ميگيريم
سرمربي تيم فوتبال پگاه گيلان گفت: مقابل پرسپوليس حريف دست و پا بستهاي نيستيم و قطعا در صورت استفاده از موقعيتها با امتياز بر ميگرديم.
بيژن ذوالفقارنسب در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر اظهار داشت: در ديدارهاي گذشته هم شايسته برد بوديم به هر حال بدشانسي و كم دقتي بازيكنانم و به خصوص عدم اعتماد به نفس لازم در كنترل جريان بازي موجب شد، نتوانيم به حق واقعي خود برسيم.
وي گفت: مقابل پيروزي از تجربه چهار ديدار گذشته درس گرفتهايم تا با بهره گيري از نقاط ضعف ميزبان به گل برسيم.
ذوالفقارنسب افزود: پگاه همواره مقابل تيمهاي بزرگ بهتر بازي ميكند، تنها برد اين فصلمان نيز در ديدار هفته دوم مقابل استقلال تهران حاصل شده است و در صورت خودباوري و تكرار آن نمايش ايدهآل ميتوانيم اين نتيجه را در آزادي هم مقابل پرسپوليس تكرار كنيم.
سرمربي تيم فوتبال پگاه خاطرنشان كرد: در روزهاي اخير فيلم ديدارهاي گذشته پرسپوليس را آناليز كردهايم گرچه اين تيم از مهرهاي بسيار خوب و ارزشمندي بهره مي گيرد، ولي داراي نقاط ضعف نيز هستند كه با استفاده از آن به نتيجه ميرسيم، اطمينان دارم اگر بازيكنان پگاه هراسي از نام و تماشاگران پرسپوليس نداشته باشند با نتيجهاي مطلوب از اين ديدار خارج ميشويم.
-
مجتبى شريفى: شكايت كنند، بررسى مى كنم / شايد قطبى هم محروم شود
مصاحبه شديداللحن افشين قطبى عليه خبرنگاران و حيوان خطاب كردن برخى اصحاب رسانه باعث به وجود آمدن فضاى بسيار ملتهبى ميان او و اصحاب رسانه شده است. روز گذشته قطبى در برخوردى نامتعارف و دور از ادب عده اى خبرنگاران را حيوان خطاب كرد تا به اين ترتيب پرونده جديدى را در ورزش كشورمان بازكند. صراحت گفتار افشين قطبى كه تعجب هر شنونده اى را برمى انگيزد پاى كميته انضباطى را به طور قطع وسط خواهد كشيد. مجتبى شريفى كه سعى مى كند در هر تخلفى نقش ارشادى اش را از ياد نبرد روز گذشته پس از آگاهى از اين موضوع شوكه شد اما او از هرگونه اظهار نظر صريحى در اين باره خوددارى كرد و رسيدگى به اين پرونده را منوط به پيگيرى اين موضوع از طريق خبرنگاران دانست. شريفى در اين باره گفت: «به عنوان رييس كميته انضباطى تا شكايتى به دستم نرسد نمى توانم عليه هيچ كس موضع گيرى كنم. اگر ادعاى شما مبنى بر حيوان خطاب دادن جامعه خبرنگاران توسط آقاى قطبى صحت داشته باشد مى توانيد شكايتى را طرح و به كميته انضباطى ارسال كنيد تا درباره آن بحث و تصميم گيرى كنيم.»
مجتبى شريفى پس از آن به تشريح قوانين موجود در كميته انضباطى فدراسيون فوتبال و آيين نامه هاى جارى كه به اين موارد اشاره مى كند، پرداخت: «طبق ماده ۴۷ نشر اكاذيب، به كار بردن كلمات موهن (فحش)، ادعاهاى غير واقع و تحريك آميز در رسانه هاى عمومى، اماكن عمومى عليه داوران، مسؤولان هيأت ها و ساير دست اندركاران كه شما نيز (خبرنگاران) شامل آن مى شويد از سوى بازيكنان، مربيان، سرپرستان و ديگر مسؤولان كه موجب تنش و ايجاد فضاى تحريك آميز شود منجر به تنبيهات ماده ۲۳ آيين نامه كميته انضباطى خواهد شد.»
مجتبى شريفى كه با دقت خاصى آيين نامه را تشريح مى كرد سپس به تشريح ماده ۳۳ آيين نامه كميته انضباطى پرداخت: «در اين آيين نامه محروميت هايى در نظر گرفته شده است. تذكر، توبيخ، جريمه نقدى، محروميت از شركت در مسابقات، جلوگيرى از هرگونه فعاليت رسمى در ميادين فوتبال از جرايمى است كه مى توان در اين موارد از آنها بهره گرفت.»
-
قطبى به دربى فكر مى كند / پرسپوليس با ۵ تغيير به مصاف پگاه مى رود
پرسپوليس فرداشب در حالى به مصاف پگاه گيلان مى رود كه بازيكنانى چون محمد منصورى، فرهاد خيرخواه، سپهر حيدرى، ابراهيم توره و عليرضا نيكبخت را به دليل مصدوميت يا محروميت در اختيار ندارد البته توره ، منصورى و حيدرى شايد در آخرين لحظات آماده بازى شوند اما بدون شك در تركيب ثابت بازى تيمشان جايى خواهند داشت. در غياب اين نفرات افشين قطبى تصميم دارد به بعضى از شاگردان خود استراحت داده و تيمش را با تركيب متفاوت با ديدارهاى قبل به ميدان بفرستد. او خوب مى داند خواسته يا ناخواسته تعدادى از شاگردانش براى از دست ندادن بازى دربى احتياط را سرلوحه كار خود قرار مى دهند از اين رو مى خواهد به بازيكنانى ميدان دهد كه تا اينجاى ليگ فرصت كمى براى بازى كردن داشته اند يا آنهايى كه هنوز در ليگ هشتم به ميدان نرفته اند. على كريمى، ديكارموى برزيلى، محمد علوى، نبى الله باقرى ها و مسعود زارعى بازيكنانى هستند كه به تركيب سرخپوشان براى ديدار با پگاه اضافه خواهند شد. البته بازيكنانى چون كريمى و ديكارمو قطعاً در دربى هم جزو بازيكنان اصلى خواهند بود و قطبى مى خواهد در بازى فرداشب تيمش آنها را براى اولين بار بازى دهد تا با تيم جديدشان هماهنگ شوند. با اضافه شدن بازيكنان مذكور، نفراتى چون پژمان نورى، مجتبى شيرى، سپهر حيدرى، توره و نيكبخت نيمكت نشين يا سكونشين خواهند شد هر چند در اين بين شماره ۱۰ سرخپوشان ۳ كارته است. قابل ذكر است از جمع بازيكنان مذكور محمد علوى خيلى اميدوار است بعد از ۶ بازى نيمكت نشينى اولين بازى خود را براى پرسپوليس انجام دهد . او به گفته خودش چنانچه قرار باشد اين بازى هم به او اعتماد نشود آن وقت جدايى از جمع سرخپوشان را به هر چيز ديگرى ترجيح مى دهد. در كل مى توان از تصميمات قطبى اين نتيجه را گرفت كه او از حالا به فكر دربى است و براى شكست دادن پگاه روى انگيزه بعضى از نفرات تيمش حساب ويژه باز كرده است
-
فرشيد كريمى: هيچ گاه دوست نداشته ام مقابل پرسپوليس قرار بگيرم
تيم پگاه گيلان در حالى براى بازى با پرسپوليس به تهران مى آيد كه از ۲ بازى قبلى خانگى خود فقط ۲ امتياز كسب كرده است. به همين دليل اين بازى اهميت زيادى براى آنها دارد. فرشيد كريمى احتمالاً اولين بازى اش را براى پگاه مقابل تيم سابقش انجام مى دهد. دروازه بان فعلى پگاه در اين باره گفت: من ۹ سال در پرسپوليس بودم و با اين تيم خاطرات زيادى دارم. برايم خيلى سخت است مقابل پرسپوليس قرار بگيرم و هيچ گاه دوست نداشته ام مقابل اين تيم قرار بگيرم. با اين حال فوتبال ما حرفه اى شده است و نبايد به اين مسائل توجه كنيم. در حال حاضر من با پگاه قرارداد دارم وبايد به تعهد خود پايبند باشم. پرسپوليس تيم بزرگى است. بازى كردن مقابل اين تيم در ورزشگاه آزادى مقابل چشمان هزارها تماشاگر كار بسيار دشوارى است اما ما براى انجام بازى خوب به تهران مى رويم و نهايت تلاش خود را نيز انجام خواهيم داد. وى افزود: برخورد با على براى من جالب است. به هر حال جدال ۲ برادر در قالب ۲ تيم براى هركس قابل توجه است. با اين حال توجهى به اين مسأله ندارم و اگر كادر فنى به من اعتماد كند و من را در تركيب اصلى قرار دهد براى موفقيت تيمم سعى و تلاش خواهم كرد. اميدوارم لطف خداوند نيز شامل حالمان شود و بتوانيم با نتيجه اى مطلوب زمين بازى را ترك كنيم و با دست پر به رشت بازگرديم.
-
سرپرستان استقلال و پرسپوليس در فدراسيون
برگزارى دربى و نحوه بليت فروشى بررسى مى شود
جلسه هماهنگى ديدار تيم هاى استقلال و پرسپوليس دوشنبه هفته آينده در فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد. نمايندگان ۲ باشگاه استقلال و پرسپوليس موظف هستند دوشنبه هفته آينده در محل فدراسيون فوتبال حضور يابند تا در خصوص دربى پايتخت گفت و گو شود. از باشگاه استقلال على نظرى جويبارى و از باشگاه پرسپوليس محمود خوردبين در جلسه هماهنگى حضور خواهند يافت. همچنين نحوه بليت فروشى اين ديدار نيز در همين جلسه مشخص خواهد شد. ديدار تيم هاى استقلال و پرسپوليس ساعت ۱۵ روز جمعه دوازدهم مهرماه در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود.