قیمت بازی هاش تو چه حدودیه به همون اندازه xbox در بازار موجود هست ؟نقل قول:
Printable View
قیمت بازی هاش تو چه حدودیه به همون اندازه xbox در بازار موجود هست ؟نقل قول:
قیمت بازیهای PS3 یه کم گرون تر از بازیهای 360 هستن،البته قدرت PS3 بازیهای انحصاری بسیار بیشتر از 360 هستش و بازیهاش هم تو بازار همین طوری ریخته((نه دیگه در این حد ولی زیاده))نقل قول:
یه قیمت از Move هم میدین؟
بعد بازیهای Move رو هم میشه به صورت کوک شده بازی کرد؟
Move الان بین 100 تا 110 هستش.....
اگه منظورت کرک شدس آره میشه اونطوری هم بازی کرد..........
خب اصلش هم همون ارتفاعش هست دیگه :31: یه سری میز LCD یا هست که جاشون باریکه .نقل قول:
حالا اینارو بیخیال آقا یکی برای ما Slim سوخته گیر بیاره !!
PLEASE
به جا اینکه درباره فت و لانگ و اسلیم و اسمال و اینجور چیزا حرف بزنید بذارید من یه مشکل توپ از خودم بگم همگی با هم کمکم کنید:31::41:
بچه ها 4 تا از 20 تا بازی که من گرفتم نیومد.رفتم همون شرکته تی بیست پلی 3 رو هم بردم اگه اشکال از اونه رفع کنه.گفت پلی 3 هیچ مشکلی نداره و درست -- شده باید از برنامه مولتی استفاده کنی.همراه با بازیا یه برنامه برام ریخت به اسم multiMAN (EBOOT_pkG و گفت که باید برای بازیا پی کی جی بسازی.اینم برنامه های داخل مولتی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد گفت برا هر بازی فایل PS3_GAME رو بکش توی ebootFIX تا برات یه فایل جدید بسازه و فایل مربوط به ورژن کاستلتو...از اینجا به بعد یادم رفته الان چی گفت.نمیدونم گفت کپی کن کجا یا اصلا کپی نکن برو تو صفحه منیجر پلی 3 و R3 بزن و Start + Select بگیر و اینجور چیزا.حالا یکی میخوام راهنماییم کنه باید چیکار کنم؟من روی بازی Grand Turismo 5 این کار رو امتحان کردم پوشه PS3_GAME رو کشیدم توی ebootFIX شروع کرد به فایل ساختن و 3 تا فایل ساخت.یه دونه راهنما 2 تا پی کی جی.که من اونی که مربوط به ورژنم بود نگه داشتم ایناها:
خوب حالا من با این چیکار کنم؟برم تو منیجرم چیکار کنم؟اینم فای راهنمایی که ساخت:
خوب من این دکمه هایی که میگه توی منیجرم میزنم استارت رو میزنم پاک میکنه بازی رو.R3 هیچ کاری نمیکنه.اصلا نمیدونم چی به چیه کی میتونه کمک کنه؟
فقط جون هر کسی دوست داری آموزش قدم به قدم یادت نره:31:
الان شما دانگل استفاده می کنی یاCFW ؟ ! ؟ !
متن بالا رو خوندوم اگر درست فهمده باشم بازی شما Split شده است و باید marge بشه .
راه حل سخت : همینی که گفته شده .
راه حل آسون : اینی که من می گم !!!
نرم افزار open split V2 رو دانلود کنید . ( Google * رو سرچ کنید . )
سپس تمام فایل های اصلی بازی نه Image ها و eboot رو داخل یک پوشه تو هارد PC تون برزید سپس با این نرم افزار marge کنید .
این process حدود 10 - 20 دقیقه طول می کشه .
حالا اگه مشکل شما این نیست و eboot بازی هاتون fix شده است و دلیل اجرا شدنش این هست eboot رو بهتره دانلود کنید از سایت PS3GamesISO
محمد جان من تا حالا این کارو نکردم ولی فکر کنم باید فایلی که پسوند .pkg داره رو توی فلش بریزی و از توی گزینه ی Instal game....... توی منوی Game اونو روی دستگاهت نصب کنی.......
ببخشید اگه اشتباه جواب دادم:-)
اتفاقا شما درست جواب دادی :31:ا یشون انقدر بد نوشته آدم گیج می شه متن رو می خونه .نقل قول:
ما هم که فعلا از نظر PS3 تعطیل هستیم ببخشید که کمکی ازمون بر نمیاد :31:
البته دوستان اگه بپرسن PS3 چیه میدونما ... :31: