تهران 220 230نقل قول:
یا حق.
Printable View
تهران 220 230نقل قول:
یا حق.
راستش برای پسر خاله ی من البته سونی اریکسون این مشکل پیش اومده بود ! وقتی فهمیدم ویروسی شده بود... که درست شد.نقل قول:
یا حق.
سلام ...نقل قول:
شما دوست عزیز می تونین از برنامه Symot DrawSMS استفاده کنی ...
که هم می تونی روی عکس های اس ام اسی ویرایش داشته باشی .. هم می تونی عکسایی که داری بفرسیتی ...
توی همین سایت سرچ کنی پیداش می کنی
موفق باشید ..
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما می تونی از برنامه Advanced.Device.Locks استفده کنی ... که می تونی روی تمام برنامه ها گوشی پسورد بزاری حتی گالری و موزیک
موفق باشید
[HTML]http://www.4shared.com/file/37452851/e7c92b9e/AdvancedDeviceLocksv101S60v3Crkd_SarNet.html[/HTML]
آقای ariya996 برنامه ای که گذاشتین(Advanced.Device.Locks )برنامه خوبیه ولی 7 روز بیشتر نمیشه با هاش کار کرد.بعد باید Active بشه.(اونم از طریق اینترنت).
کسی لینک دانلود این برنامه رو نداره(کاملش)؟
میتونی با یه سرچ راحت برنامه رو پیدا کنی و ساین کنی تا دیگه ازت کد نخواد ....
آقای Saman-tci من که تا حالا هر کاری کردم نتونستم برنامه ای رو ساین کنم.تا حالا چندتا برنامه و چند تا آموزش در مورد این مسئله دانلود کردم ولی بازم نشد.
یعنی این برنامه کاملش نیست؟
ببین با ساین کردن شما اون برنامه و یا هر برنامه دیگه ای رو مختص گوشی خودتون رجیستر میکنید ....
و وقتی هم که رجیستر میکنید دیگه Trial و یا آزمایشی نیست و میتونید تا آخر ازش استفاده کنید ....
سلام
ببخشيد من يك سؤال داشتم
براي اينكه ببينيم چقدر با گوشي N73 مكالمه شده بايد چه كدي رو وارد كنيم؟
من كد سوني اريكسون رو مي دونم ولي براي نوكيا رو نمي دونم..
سلام من 1 n73 معمولی دارم 1 سال کار کرده و فلاند هم هست 1 ماهی هست که بعد از اینکه چند بار زنگ میزنم این ور اون ور دیگه هر کاری میکنم نمیتونم تماس بگبرم فکر کنید میرم تو کنتاک بعد اسم یه شخصی رو میارم بعد بازش میکنم بعد رو شمارش که کلیک میکنم با دکمه سبز گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده یا از اپشنشم میرم اپشن باز میشه ولی تماس رو که میزنم انگار نزدی .گوشی رو که خاموش روشن میکنم درست میشه یه بار هم یه کد از دوستام گرفتم زدم گوشی فرمت شد یه مدت3-4 روزه خوب بود ولی دوباره همون جوری شده.راستی گوشی رو که فرمت کردم بازی کرم و که تا مرحله 36 رفته بودم مرحله هام پاک نشده بود و همچنین کنتاکتم البته کنتاک رو روی مموریم که 1گیگ هست ذخیره کردم خواهشن بگید چجیکارش کنم . راستی گوشی هم یکی دوبار از دستم رو فرش افتاده
آقای merlin_magic شما باید این کد رو وارد کنید:
#92702689#* این کد برای تمام گوشیهای نوکیا هست.
شما گفتین که کد سونی اریکسون رو میدونید.مطمئن هستین که همچین کدی داره؟
اگه میشه کدشو بنویسین.
----------------
آقای Saman-tci ممنون بخاطر توضیحتون.:46:
خواهش میکنم ....وظیفه بودنقل قول:
نقل قول:
مرسي از جوابتون
براي سوني اريكسون من اينو مي زنم
*راست*چپ چپ*چپ*
وارد قسمت service ميشه و از قسمت Total call time، Test Services رو انتخاب مي كنيد
آقای merlin_magic خواهش میکنم.
بابت کد سونی اریکسون هم ممنون.من که تاحالا نمیدونستم اصلا همچین کدی برای سونی اریکسون هست.
نقل قول:
bazal gavab nadad.............!!!!!!!!!!!!
rasti rame goshi man 2gb.............
کسی جواب مارو نمیدهنقل قول:
نقل قول:
مي بخشيد يك سؤال ديگه..
اين عددي كه از اين كد بدست مياد رو ميشه ريسيت كرد؟
يعني مثلاً با فلش مي پره؟
منظورم اينه كه از اين طريق ميشه فهميد گوشي كار كرده است؟
نه دوست من خیالت راحت باشه نه با فلش و نه با فرمت و نه با هیچ کار دیگه ای این عدد صفر نمیشه ....
خیالت راحت باشه ....
آقای merlin_magic همون طور که جناب Saman-tci توضیح دادن هیچ راهی برای پاک کردنش نیست.
شاید ویروسی هستش ؟ یا یه بار تنظیمات رو به حالت اول شرکت برگردوندنقل قول:
یا حق.
سلام من هم مموری رو فرمت کردم هم گوشی رو به حالت کارخونه برگردوندم ولی درست نشد
با ضد ویوس به روز !!! چک کردی گوشیرو ؟
شاید ویروس چیزی روی حافظه ی خود گوشی باشه .. ؟
سلام .. امیدوارم که این 2 تا بهت کمک کنه ...نقل قول:
[HTML]http://www.4shared.com/file/38136537/f68f39d3/LEARN-SIGN.html[/HTML]
[HTML]http://www.4shared.com/file/38136887/1da3734b/DevCertRequest.html[/HTML]
موفق باشید ...
آقای ariya996 ممنون.
آموزش خیلی خوبی بود.
-------------------------
دوستان کمک کنید.
دیروز گوشیم یه مشکلی پیدا کرد.مموری رو نمیشناسه.
وقتی مموری رو میگذارم بعد از 5 ثانیه این پیغام رو میده:
Unsafe to remove memory card without selection 'Remove mem.card' first
ممنون میشم کمکم کنید.:11:
با تشکر
قیمت n73 الان چنده
پس چی شد هیچکس جواب مارو نمیده
شما میتونی با مراجعه به کلوپ گوشیها و تاپیک قیمت انواع گوشی درخواست خودتون مطرح کنید تا زودتر به جوابتون برسین ...
د:31:وستان 1 برنامه برای تست سرعت گوشی ان73 می خواهم.............
ممنون خیلی بدردم خوردنقل قول:
چه طور میتونم گوشیمو باز کنم و قابشو عوض کنم؟
اول یه کارت اعتباری یا یه چیزی سفت رو میزاری بین دکمه c گوشی و نوار دور گوشی. نترس فشار بده قشنگ بره تو و بعد یه تکون بده تا نوار دورش بلند بشه یه ذره. بعد از سمت بیرون ناخنت رو بزار زیرش و تا بالای گوشی بکش و همینطوری دور تا دور گوشی ناخنت رو بکش تا قاب جلو به طور کامل آزاد بشه. برای عوض کردن قاب پشت گوشی باید چند تا پیچ رو باز کنی که پیش گوشتی مخصوص میخواد. ولی قابهای که تو بازار میفروشن فقط قسمت جلوی گوشی با در پشت گوشیه و قاب وسط نداره.
سلام
بچه ها مي تونيد از روي اين عكس بگيد اين گوشي ساخت كجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من از روی Imei که نمیشه گفت ساخت کجاس ..
دوستان می خواستم بدونم قاب کریستال روی گوشی خش میندازه؟
نه بابا چطور خط بندازه؟؟نقل قول:
فقط اگه خوب جا نیوفته
ممکنه
اون قسمت درپوش دوربین که متحرکه با قاب اصطکاک پیدا کنه!
بچه ها يك سؤال دارم كه شايد به نظرتون خيلي ابتدايي بياد..
ولي من هر چي گشتم چيزي نيافتم!!
وقتي بخوايم گوشي رو كه از طريق usb به كامپيوتر وصل كرديم (رو حالت pc suit) از كامپيوتر جدا كنيم چطوري safe كنيم؟
دوستان سلام
من امروز گوشیم را آپدیت کردم و یک برنامه maps روی آن اضافه شده است فکر کنم باید با ایرانسل به اینترنت وصل بشوم تا بتوانم استفاده کنم اگر از دوستان کسی با maps کار کرده است ممنون میشم راهنماییم کند
بچه ها یک سوال داشتم.تورو خدا فوری..اگه دستم رو روی دوربین جلویی بزارم ..وروی ال سی دی نقطه های آبی ببینم یعنی چی؟یعنی ال سی دی موبایلم خرابه؟
از منم اینطوری میشه فکر کنم عادی باشه.نقل قول: